Anden halvdel af juli 2018: Sceneskifte

Det er lang tid, vi har været i følelsernes vold. Og det fortsætter lidt endnu, da Nymånen forleden vil have effekt til og med den første uge af august, hvilket gør Solens skifte til Løvens tegn den 22. juli lidt mere følelsesbetonet end normalt.

Det handler om vores egne følelser, at virkeligt lægge mærke til dem, mærke dem, respektere dem, anerkende dem. Følelser ændrer sig, ja, men nogle er helt grundlæggende i vores faste livsområder, og det er her der ryddes op i juli og august.

Især efter, at Jupiter gik direkte for en uges tid siden, og heldigvis bragte de thailandske drenge med sig op fra dybet. Heldigvis. Flere prominente dødsfald og/eller dødsfald med meget spotlight på væltede det også op med, og det fortsætter en rum tid endnu. Jupiter er i Skorpionens tegn, hvilket ikke kun handler om død-liv-transformation-healing-genfødsels-processer, men også det der ligger allerdybest nede. Som vi alle er blevet tvunget ned og kigge på de sidste 9 måneder.

Især har Krebse-sæson i år været følsom. Der er blevet tudet igennem flere steder, folk er oversensitive. Men det giver os også mulighed for som sagt at være ærlige omkring, hvad vi egentlig føler. Hvem og hvad, vi elsker eller brænder for.

I anden halvdel af juli måned 2018 er det tid til at tage det hele et skridt videre. Det er fint med retrograds-navlepilleri, men en kommende måneformørkelse i Vandmandens tegn den 27. juli fortæller os, at det er tid til også at løfte hovedet og se på, hvordan vores omgivelser har det. Alle går igennem noget følelsesmæssigt nu og da Vandmanden hersker over større grupper og f. eks internet, kunne det være tid til at se ekstra godt på, hvordan vi behandler hinanden på internettet. I Facebookgrupper og hvad der ellers er af platforme.

Bevares, det er altid godt, men jeg føler at der lige præcis her er sket et skifte i den kollektive bevidsthed og karma. Danskere (og sikkert andre nationer) er nogle bonderøve, når det kommer til at opføre sig ordentligt på nettet. Uden at have statistisk belæg for det tror jeg, at vi er blandt de nationer, der har den største mængde keyboard warriors i verden. Altså folk, der ikke bare er helte/seje/de gode fordi de kan gemme sig bag en skærm, men også tror at den skærm på en måde gør dem usynlige eller at det måske er en form for helle. Med det udfald, at man tror at man kan tillade sig hvad som helst over for en fremmed. Og som skrevet før går jeg ikke ind i de grimme understrømme medmindre det virkeligt er en kamp, der er værd at tage – hvilket er sjældent – og som skrevet før, så er Saturn i Stenbukken-transitten frem til 2020 ikke bare et spørgsmål om at bruge sine ressourcer ordentligt (og ikke gå rundt med hovedet nede i en skærm, der ikke giver os noget af kvalitet), vi kan med de nuværende sensitive energier være langt mere udsatte for understrømme af black magic-lignende angreb, som ja- kan ramme dig psykisk og fysisk. Sort magi eksisterer skam og mange er helt blottede når de bruger nettet.

Jeg vil gå så vidt som til at sige, at der er ekstra åbent gennem billeder, men har endnu ikke helt fundet de rette ord til at beskrive det på jordisk sprog. Jeg bliver dog mere og mere overbevist om, at der var noget om det når vores  formødre- og fædre i mange lande ikke vil/ville fotograferes fordi de mente, at det er med til at trække dele af ens sjæl ud. Det er stadig kutyme i mange arabiske lande, at man ikke bare fotograferer folk. Måske en sensitivitet, vi selv har ladet hånt om længe og derfor mistet kontakten til. Der er noget om det med billeder, det kan jeg kraftigt mærke.

Fra april til september 2018 er Saturn ligeledes i retrograd  og det betyder, at medmindre man er så Saturnstyret som jeg, der altid har en hammer hængende over hovedet, klar til at falde hvis jeg laver det mindste forkert eller ulovligt (også ”ulovligt” i universel forstand), så er der for de fleste andre altså frikvarter i denne periode. Man ved helt automatisk/ubevidst, at man kan tillade sig hvad som helst nu hvor den strenge lærer Saturn "sover". Har man ikke min viden, så ved man heller ikke, at det ændrer sig når Saturn vågner igen til september og der så er afregning ved kasse 1. Altså her man skal betale sin karma fordi man ikke formåede, at være sin egen ”mester” i forhold til at opføre sig med (selv-)respekt og værdighed i den periode. Der er stadig utroligt få, der forstår universets synkronicitet og ikke forbinder indbruddet i deres hus med et eller andet lort, de selv lavede tidligere. Måske på internettet, hvem ved. Universet består af et særdeles intelligent design.

Anden halvdel af juli giver os altså en mere følelseladet periode, og når den kombineres med Løven i sin højeste form, taler vi passion, medfølelse, omsorg og kunsterisk begavelse på et helt særligt plan. Der kan Løven altså noget. Selve formørkelsen i Vandmandens tegn den 27. juli vender jeg tilbage med et separat indlæg til grundet dens højnede skæbneniveau. Af de 3 ”ringninger”, jeg skrev om sidst, er det klart den stærkeste.

Det er ringninger som i teatret. I ved, der i pausen så man ved, at man skal ind fordi forestillingen starter igen.

Perioden, vi er i nu, er mellem 1. og 2. ringning. Der er sceneskifte. Og rig mulighed for, at både kulisser og skuespillere er blevet skiftet ud mens du var ude i  baren i pausen. Her imellem de to første formørkelser.

Jeg skal lige dele denne her med jer: En legendarisk astrolog ved navne Buz Myers sagde om måneformørkelser, at når Månen kommer ind imellem Solen og Jorden, så blokerer den Solens stråler fra at ramme Jorden. Det betyder, at i det øjeblik at dette energifelt til Jorden er brudt og der er helt mørkt eller menneskeheden er fastfrosset i tiden, tillades energier/entiteter/whatever fra det meget ydre rum at komme ind på Jorden og lige omrokere på det hele, haha. Formørkelser, som vi altså har her i juli-august 2018 (og igen til januar 2019, sommer 2019 og så videre), er kendt som skæbnebetonede og uforudsigelige perioder for menneskeheden, det har man kendt til i tusinder af år, og det var altså hans billede på det – et ret interessant måde at se det på. Han havde iøvrigt også rigtigt meget 15/6 i sit numeroskop, det var måske derfor han havde kontakt til deep deep outer space :D. Berømt og anerkendt var han ihvertfald og skæbnebestemte møder, nye følelser eller selvindsigter samt høj synkronicitet kan vi ihvertfald forvente fortsætter den næste måneds tid og de næste 6 måneder fremover. En rigtigt god tid at være meget bevidst om, hvad der sker omkring en. Som sagt – hvem man møder, hvad der sker, hvordan man føler. Hvem ved, måske kommer der noget godt.

But wait – there´s more!

Ja ja, skal nok snart slutte mit lange indlæg.

Der sker bare rigtigt meget i dagene fra 23. -27. juli, hvor Neptun er lidt forvirret (= leverpostej på brillerne, altså vores udsyn) og Solen vil være i kvadrat til Uranus den 25.7 (totalt uventede forandringer). Mars er heldigvis også i opposition her, så her taler vi virkeligt meget power og dynamik, så selv om Mars er i retrograd og sløver os alle ned eller vender vrede/frustrationer/slagkraft/styrke indad (ofte med højnet frustration som resultat), så er dette her sådan et sjovt indslag midt i det hele, hvor man lige får massiv kraft og energi til virkeligt at gøre de ting, der kræver stort mod og handlekraft. You can do it, my friend. You can do it! PIUUU, siger det - ud af kanonen! Det er især disse øjeblikke, Chiron i Vædderen – nu retrograd – handler om. At heale vores maskulinitet, styrke, mod, slagkraft, identitet. Handlekraft. Du har nu fundet kærligheden, du har fundet passionen og nu er det tid til at opdage, at du også har modet og handlekraften til at gøre noget ved det.

Der er altså lidt pause på scenen her i teatret nu frem til den 27. juli. En lidt uforudsigelig gøgler-pause, hvis du spørger mig. Alle bolde er oppe i luften nu, det gælder for alle mennesker. Ikke tidspunktet for alvor at forpligte sig til noget helt nyt eller at forsøge at tæmme og kontrollere udfald. Det er simpelthen så uforudsigeligt som noget kan være, og der er overraskelser i rygsækken til os alle.

Hvis vi ikke ses før, så ses vi til 2. ringning her i livets teater senere på måneden. Det er fint nok at hygge sig i baren og bare lad som ingenting, hvis der kommer en sort skive rullende forbi dig i lobbyen. Også hvis hele scenariet fra før har ændret sig, når skiven har passeret dig. Det var bare oprydningsfolket fra Destiny Alien Celestial Services A/S, der gjorde deres arbejde og omrokerede på det hele.

Rock on. And be nice. Even on the internet.

Louise

 

 

Kategorier