Løvesæson juli-august 2018. Let the good times roll!

LØVESÆSON! ÅRETS BEDSTE PERIODE – UDEN SAMMENLIGNING!

Når Solen går i Løvens tegn hvert år på denne tid fra 23. juli - 22. august, så starter en af de største måneder på hele året. Fester, kærlighed, generøsitet, venskaber, kreativitet og bare good times all the way, baby!

I år brager Solen også ned mens jeg skriver det her, og da Solen er på hjemmebane i Løvens tegn, er der dobbelt op på guldstråler, varme, healing! Det er også lidt svært at se tasterne, men jeg prøver alligevel at nå at få et indlæg ud i tide for det ligger mig meget på sinde at fortælle jer en af de største hemmeligheder siden antikken, og det er at grTWAft #¤TW adHHBFDE ¤#ewT%3.

Nåh, jeg måtte lige gå indenfor, det gik bare ikke at se de taster ordentligt. Vi fortsætter bare, ik.

Impulsivt og spontant. Sådan skal det være, især nu. Løven har kun eet tidspunkt på sit ur og det er NU. Løven lever i NUET.

Den fyrige Løve-energi er tiltrængt efter en for nogle af os ekstremt lang måned i Krebsens energier. Flydende, favnende, hjemme-energier på et plan som for mig altid er lidt små-manipulerende. Krebsen kan noget med at stille det her nærmest usynlige koncept op, så man skal få dårlig samvittighed hvis man ikke vil tilhøre gruppen/familien/arbejdet. Det er meget subtilt ligesom det er med alle vandtegn, men ikke desto mindre noget der gør, at jeg altid glæder mig til dette her skifte over i Løven, som er et af de mest signifikante og bratte skift i løbet af et år. Det andet der er ikke bare for omklamrende til mig, det er også en periode der altid medfører en masse drama som i mine øjne ville være undgået i de fleste andre perioder på året.

På den anden side fik vi i år lov til virkeligt at gå ind og se på vores inderste følelser og ægte behov, især med de ekstra retrograder, vi har eller har haft. Og hvor vi i Krebsens sæson stadig er hos moderen, hvor vi bliver trukket ind og bliver beskyttet i gruppen, i fællesskabet, i familien, så handler Løven netop at bryde ud fordi man nu er stærk nok til at klare sig selv. Løven er Zodiakkens teenager (ikke dermed sagt, at alle teenagere er klar til at gå egne veje, det er en symbolik). Vi har ikke længere brug for moderen eller familiens trygge favn og vi kender os selv meget bedre, især på det følelsesmæssige plan.

Hvor vi før trak til os, gik indad så kommer der nu noget ild, noget skaberkraft, noget varme og en masse ægte nobullshit-kærlighed frem på den meget udadvendte måde. Og det havde ikke kunnet lade sig gøre uden at vi havde set på os selv i den foregående måned. Måske igennem andres øjne.

For det handler om kærlighed. Det ved vi godt. Det gør alt måske, men lige nu kærligheden til vore relationer – også relationen til os selv. Juli og august kommer altid med de her formørkelser, der klipper noget ud og ind af ens liv. Det kan være overraskende, men der er ingen tvivl om at det altid er for det bedre.

De fleste transitter handler om det her lige nu. Afslutninger, død (ja, også fysisk død), overgivelse. Jupiter i Skorpionen har givet os dobbelt op (mindst) på det her! Den Nordlige Måneknude i Løven  gør det næsten umuligt ikke at leve efter egne inderste behov, ønsker og passion (Løven handler om en selv, først og fremmest) og Mars i Vandmanden i retrograd hjælper os til at gå ind i os selv og se på, hvor vi ikke lever i overensstemmelse med vores sandhed. Og det er de situationer, vi enten selv kan afslutte/transformere eller få det gjort for os.

Det er muligt, at man engang havde behov for noget andet end man har nu. Vi ændrer os i takt med at vi udvikler os. Det ved enhver, der har oplevet ægte kærlighed – det kommer ikke før man er færdig med at udleve skyggesider gennem en partner. Som regel flere partnere i løbet af tiden. Før man har udlevet barndomsmønstre, mor-far-traumer og alt det her. Ægte kærlighed kan slet ikke lade sig gøre, hvis man søger det i en anden, hvis man ikke elsker sig selv. Ja, det lyder som en kliche, men det gør det ikke desto mindre rigtigt.

Er du (stadig) i et eller andet outdated koncept a la co-dependent parforhold, altså forhold hvor man ikke er sammen på grund af kærlighed, men snarere af frygt for at blive forladt, status, økonomi, facade eller hvad ved jeg, så er det altså tid til at opløse den situation. Du forholder dig selv og den anden noget bedre, noget ægte. Er du i tvivl om du er i et co-dependent parforhold, så plejer en meget god pejlestang (udover nævnte årsager ovenfor) at være, at man ikke kan være sig selv. At man automatisk føler sig nødsaget til at lyve over for den anden, også bare hvide løgne. At man gør noget for den anden af frygt for repressalier, surmuleri, trusler eller at blive forladt istedet for fordi man har lyst til at gøre noget godt for den, man elsker.

Der er sikkert masser af andet og jeg er ikke parterapeut. Men jeg er – ligesom alle andre – lige på kanten til at vælte ind i Løve-sæson! Lade mig falde nøgen ned i kæmpekarret af guldmønter og kærlighed og bare nyde tilværelsen. Være glad, fro og larmende på den ægte måde!

Ja, måske er verden ved at falde sammen om os og Trump er dum (pro tip: Trump er skyggearbejde101) og hey hvad sker der med Yellowstone iøvrigt, men vi er her. Vi er her NU. Løven handler om livet, om at leve livet.

Så lad os da nyde nuet, nyde kærligheden, nyde livet!

Much summerlove (altså the real slags, ik),

Louise

PS! I love you 😁😁

PPS! Den transformationsproces, der går i gang når man får rent numeroskop handler ofte om disse skyggesider, der er i vejen for at den selvkærlighed og selvrespekt der vokser frem, kan komme til udtryk. I det hele taget vil numerologien bare gerne fjerne alt, der holder dig tilbage eller står i vejen for at du kan udleve sin højeste sandhed og dit livsformål. Det er derfor processen kan opleves som hård for hvis man er på totalt Titanic-kurs i sit liv og i det forkerte job, med den forkerte partner etc (forkerte for dig), så bliver det jo fjernet. Det er også derfor jeg opfordrer kunder til at gøre så meget af dette arbejde som muligt inden et numerologisk navneskifte. Og derfor jeg skriver disse indlæg.

Kategorier