Århundredets måneformørkelse. Et glimt af fremtiden. Juli 2018-januar 2019

Århundredets måneformørkelse.

Mindre kan ikke gøre det. Fredag den 27. juli 2018, mine damer og herrer. Måneformørkelse i Vandmandens tegn. Ringning nummer 2, denne gang mere insisterende. Og med de store fremtidsbriller på.

Det er forståeligt, hvis oprøret ulmer i mange nu, hvis man mærker elektriske impulser og en blanding af glæde over at kunne træde nærmere sin passion samt frygt for det ukendte. Det er naturligt.

Vi er i den skønne Løve-sæson, selv om den Løve godt nok har fået et par skrammer siden Solen kom her forbi. Det er ikke småting der sker for tiden, hverken indeni eller udenpå. Der omrokeres, flyttes ud, sættes ind og selv om det er med ekstra følelser på her efter nymånen i Krebsen, og selv om vi ved at det handler om at følge sit hjerte, at forandring er tiltrængt hvor vi er stagnerede, så er det jo altid skræmmende med forandring.

For forandringen er meget grundlæggende. Det er ikke kun i dit liv, alt dette sker, det sker også for os kollektivt. En Måneformørkelse i Vandmandens tegn i konjunktion til Mars på den Sydlige Måneknude. Sort snak? I know.

Det handler om fremtid. Det er om noget det, Vandmanden står for. Ja, vi er i Løve-sæson og Løven er i NUET, vi har Neptun, Saturn, Pluto, Mars, Chiron og fra idag også Merkur retrograd. Vi er altså på en måde i fortiden, retrograd handler om at gøre noget igen, se nærmere på hvad du overså sidst, måske få kontakt til gamle kendinge igen etc, men vi brager samtidigt fremad. Det er tid til at snuppe det, der skal med videre og efterlade det, der ikke skal. For vi er ikke længere den person, vi var. Ikke engang den vi var, da vi gik i seng i går aftes. Også selv om Chiron kommer med gamle mønstre omkring ikke at turde, ikke at føle sig god nok, klar nok, værdig nok etc. Alt dette er kun for at du kan finde ressourcer gemt dybt i dig selv og på den måde vokse gennem dine modige valg.

Mars i Vandmanden handler om at gøre tingene på en anderledes måde. Hvis du konstant støder panden mod en mur, så er det enten fordi du ikke skal den vej eller fordi du skal have en ny fremgangsmetode. Det er for de fleste som at løbe rundt i en labyrint for tiden. En labyrint, der ændrer sig konstant.

En løsning kan være perspektiv. Med Jupiter i Skorpionen kan vi løfte os op og få overblik over hele labyrinten. Ahh, jeg skal den vej for at nå til det og det. Se det større billede.

Innovative tilgange til tingene, opfindelser, tænke smart og tænke ud af boksen. Det handler Vandmanden om, og ikke mindst Vandmandens Tidsalder som så småt ser dagens lys. Vi er på vej ud af Fiskenes Tidsalder, som handlede om illusioner, eskapisme, at kigge væk. Religion, alkohol, stoffer, hash, medicin, spiritualitet når brugt uhensigtsmæssigt, Sociale medier og hvad vi ellers har af eskapisme-metoder. Det hører ikke fremtiden til, som jeg har skrevet om adskillige gange før.

Vi har valgt at være inkarnerede i denne fantastiske periode i menneskehistorien. Jeg er helt med på, at de fleste nok har syntes, at de levede i den mest spændende periode i menneskehistorien, jeg vil dog holde på at vi også har noget at have det i. Internettet alene har gjort en afsindig forskel for den kollektive bevidstheds udvikling og løft.

Fiskenes tidsalder var også offer-rollen. Det er noget, der ligger meget dybt i os. Tag et kig på dit Facebook-feed og se, hvor ofte det handler om at pege fingre. Vi er ofre for de store stygge politikere og hvad der ellers er af omstændigheder. Bevares, nogle mennesker har rent faktisk ”offer-tal” i deres numeroskop og bliver derfor ofre for omstændigheder –det er ikke så meget det, jeg mener. Snarere at begynde at vende AL form for offerrolle til en indvendig styrke og forstå, at vi altså selv må og skal gøre noget. Ja, din chef er et dumt svin, regeringen er dumme, sundhedssystemet er frygteligt osv osv. Hvorfor nøjes med at fællesbrokke sig på sociale medier? GØR dog noget selv. En politiker er jo også en, der engang har startet med at have en vision for en anderledes verden. Det er synd for de svage i samfundet, hvis systemet ikke hjælper. For alle de mange, der tror at overførselsindkomst er en livsstil – det er ikke meningen. Det er skabt for at hjælpe folk i en periode til man evt kom på fode igen efter en fyring, ikke for at man skal leve et liv uden bidrag og selvrespekt. Det er selvfølgelig en lidt overfladisk tilgang, jeg lige kommer med her, men jeg håber at budskabet trænger igennem: Du, jeg og vi skal gøre tingene selv. Vi skal selv tage initiativ og vi skal hjælpe hinanden.

Vandmandens tidsalder kommer ikke overnight, selv om 2020 står som et af de større skift. Allerede i 2021 går Saturn i Vandmanden og omkring 2025 følger Pluto og så kommer der for alvor løjer. Den opgradering, der er sket med den kollektive bevidsthed vidner om, at vi står på tærsklen til en ny tidsalder. Mennesker vågner op overalt, dagligt – og især under en formørkelse som denne. Uranus, som er Vandmandens planet, er jo ”the great awakener”, vi får sendt impulser der sender os i en retning, der ultimativt hjælper vor egen og andres evolutionære proces. Vi får nu kun en glimt af fremtiden.

Det skal ikke forstås sådan, at man skal gå rundt og være panisk eller have paranoia over forandringer, selv om nogle af de retrograd-perioder godt kan skabe problemer i dagligdagen (pro tip: når noget går galt for dig, især under Merkur retrograd, så handler det som regel om at du ikke er ”vågen”. Mindful, kan man vel kalde det. Til stede. I nuet). Min gamle Taekwondo-mester kaldte det ”afslappet agtpågivenhed”. Det er meget kampsportsagtigt. Man er altid klar uden at være på, uden at bruge unødige ressourcer og få tankemylder når der ikke sker noget. Det er en meditativ tilstand.

Vandmanden handler også om grupper, om det kollektive. Det der egoist-dansker, det kan du godt stikke et vist sted hen. Nu arbejder vi sammen om det hele. Det kunne også være i form af demonstrationer, hvorfor gør man ikke sådan noget længere? Vandmandens tidsalder er power to the people, det er ikke dig der alene sidder og er et offer – vi gør tingene sammen. Vi kan gruppere os, vi kan lave interessefællesskaber på tværs af landegrænser og fordomme takket være internettet. Lave webinarer og seriøs videndeling.

Mange af de nuværende gruppe-platforme er selvfølgelig blevet ”ofre” for dem, der øjnede chancen for at få kunne blive endnu rigere, herunder Facebook og YouTube. Det stormer allerede frem med mere transparente platforme som Steemit og D-Tube, hvor det er fællesskabet der bestemmer og hvor du selv kan tjene penge på det, du bidrager med – ikke som nu, hvor du giver det hele væk til nogle interessenter og ikke får noget ud af det selv.

Banker, som jeg skrev om på min Facebook-side forleden, det er sgu en dinosaur. Det er vildt hvad de kan slippe afsted med uden repressalier. Igen er det få tykke mennesker, der bliver endnu tykkere på tegnebogen og det hører ikke Vandmandens Tidsalder til. Som lovet skal jeg nok komme med numeroskoper og årstalsrækker for solide banker, der er bygget på fællesskaber, så du kan blive inspireret til at vælge noget, der er godt for dig og for os alle istedet.

Det er sådan noget jeg kan gøre – hvad kan du gøre for at hjælpe os ind i en helt ny periode i verdenshistorien? Det er ikke nok eller på nogen måde konstruktivt kun at suge til sig, være det sig gratis blogindlæg eller noget som helst andet. Du skaber ubalance for dig selv og andre hvis du kun tager. Alle skal bidrage med noget i Vandmandens grupper, i fremtidens communities. Ikke i konkurrence, ikke imod hinanden. Sammen.

Fiskenes tidsalder var en drømmetilstand, 2000 år i en illusion. Det er for alvor tid til at vågne op, at få hovedet ud af skærmen. Mens du var på Facebook, så har vi fået intetkøn og metoo. Det er den balance, den lighed, vi vil se fremtidigt.  At tilpasse sig mainstream og normer er ikke trendy mere (ikke at det nogensinde har været det i mine øjne, men jeg har også mange 4-taller med mig, jeg får det fysisk dårligt af alt, der er mainstream - helt seriøst, haha).

HEY forresten, ved du hvad en hipster vejer?

Et Instagram! AHahhaHAHahaHAHA

 

Nå, men - har du nogensinde mødt en Vandmand? Altså en, der har personlige planeter eller en overvægt at Vandmand i sit horoskop?

De tænker lynhurtigt. Det er folk, der er smartere i pæren end nogen af os andre. Det er ikke Fiskenes indlevende og lidt omtågede tilværelse, det er forbindelse til en højere intelligens. Vandmanden er ”the kingmaker”. Det er ikke uden grund, at nyere børn er så hurtige på tasterne og at der er teknologiske remedier, der hjælper dem til at være helt hjemme i teknologien, som også er Vandmandens afdeling (det har jeg skrevet meget om, ikke mindst efter Uranus gik i Tyren). De har en mission, der ikke handler om at udleve karma, men snarere at få sat verden på rette kurs i den nye tidsalder. Det er meget gamle sjæle, der kommer hertil nu. Mange af dem er vågne fra starten, ser jeg.

Vandmanden hersker iøvrigt også over sådan noget som astrologi og numerologi, som jeg tror bliver meget mainstream inden for meget kort tid. Folk er allerede begyndt at bruge ”Merkur Retrograd” i flæng. Dette blev forløst efter Chiron i Fiskene gik over i Vædderen i april 2018 og hjalp os til forløsning af mange års manglende forbindelse til det spirituelle. Det er noget af det, jeg selv arbejder hårdt på - at der ikke er en opdeling mellem det normale og det paranormale. Det spirituelle eller endda okkulte er altså ikke noget mystifystisk som kun er tilgængeligt for få, det er meget mere jordnært end man skulle tro og det er derfor jeg skriver indlæg til at hjælpe folk med at kunne bruge det i praksis i hverdagen.

Det er i det hele taget tid til at blive smartere. Work smart, not hard. Work less, play more og alt det der. Denne formørkelse er kun en forsmag, kun et glimt ind i en fremtid der ikke er langt væk. Det, der vækkes til live i dig, det er din passion. Det er din sjæl der vågner, der ønsker at være fri, at leve frit og kunne udtrykke sig frit – uanset hvem man er. Tiden har aldrig været bedre til det.

Formørkelser sætter altid temaet for de næste 6 måneder, jeg vender snarest tilbage med et indlæg om hvad det betyder individuelt for dig til Guldmedlemmer. Der er ingen tvivl om, at vi alle vil forlade noget nu, så læg mærke til hvad der sker omkring dig. Den 11. august kommer tredje og sidste ”ringning”, når vi har nymåne og Solformørkelse i Løvens tegn og her vil du få noget nyt og bedre at ”lege” med.

Noget, der understøtter din udvikling, din grund til at have inkarneret på jorden, din fremtid.

Din, min og vores fremtid.

Louise

 

 

Kategorier