Black Moon Lillith i Vandmandens tegn 2018-2019

Mandag den 6. august 2018 skifter Black Moon Lillith fra Stenbukken til Vandmandens tegn, hvilket påvirker os alle kollektivt og individuelt.

Black Moon Lillith er en af de stærkeste underliggende aspekter vi har kollektivt. Det er rigtigt godt at vide, hvor man har hende i sit fødselshoroskop og hvilken indvirkning det har på ens liv. I sin højeste form er Black Moon Lillith den stærkeste kraft, den feminine urkraft. I sin laveste form destruktion og rendyrket ondskab. Ses meget ofte som magtmisbrug. Det er den mørke gudinde-arketype, der associeres med sex, død, besættelse, afhængighed, transformation-genopstandelse, sort magi, okkultisme og tabubelagte emner. Det er broen mellem den spirituelle dimension (evt underverdenen) og livet i den fysiske verden. Som jeg har skrevet flere gange før, er en af de største kilder til selvforståelse gennem sin seksualitet, men også gennem ens mørke sider, gennem lidelse, sorg, smerte – også fysisk.

Black Moon Lillith er mest kendt for sit seksuelle aspekt, men det er altså ikke på samme måde som Venus og Mars i astrologien. Black Moon Lillith handler om magt, politik og den psykologiske side af sex. I sin laveste form incest, voldtægt, pædofili etc. Sex er et magtfuldt våben hvilket er grunden til religioners mange års kontrol over eller undertrykkelse af sex og ikke mindst kvindens seksualitet. Sidstnævnte er jo heldigvis på retræte mens vi dag for dag healer den kollektive feminine side af seksualitet, en proces Jupiter i Skorpionen for alvor satte i gang oktober 2017 og hvor metoo kun er starten.

Black Moon Lillith i Vandmandens tegn er en transit der varer fra 6. august 2019 – 3. maj 2019.  Alle vil i et vist omfang mærke dette, men har man personlige planeter (Sol, Måne, Ascendant) i Vandmanden vil det selvfølgelig være stærkere. Både Sol og Måne rammer selvet på et mere eller mindre bevidst plan og ascendanten, som er vores maske udadtil i verden, vil være mere offentligt hvor man enten selv opfører sig anderledes eller oplever mærkværdig adfærd fra andre i større grad. Det er hip som hap, hvad der sker ”ude i verden” er kun en refleksion af, hvad der foregår inde i dig selv. Det er derfor tiden er bedst brugt på at arbejde på sig selv og ikke forsøge at fikse verden omkring sig.

Black Moon Lillith kan let bringe det værste fra det tegn, hun transitter, frem.  Vandmanden er vores progressive, innovative planet. Man kan forestille sig, at innovative opfindelser bliver brugt med onde intentioner eller til kriminalitet, ondskab eller forvrænget seksuel adfærd i større grupper eller endda ens egen omgangskreds, som også er Vandmandens afdeling. Cyber-krigsførelse blusser potentielt op igen. Formår man at bruge denne stærke kraft til at bygge noget stort og godt, kan man til gengæld få lige så stor anerkendelse og vokse som menneske.

Vandmanden hersker ligeledes over områder som f. eks astrologi, måske nogle vil bruge astrologien til at planlægge forbrydelser og den slags. Spirituelle plattenslagere vil blive væltet eller afsløres (nåhm hej hej, det var hyggeligt at møde jer ah haha), men også astronomer, IT-folk, videnskabsfolk etc. Hertil skal det nævnes, at det jo kan være udefrakommende forsøg på at kompromittere ellers gode mennesker, så det bliver svært at gennemskue hvad der umiddelbart er hvad.

Et eksempel: jeg har ikke personlige planeter i Vandmanden, men mit 10. hus som handler om karriere og offentlige image er i Vandmandens tegn. Den sociale platform. Her kunne en Vandmand eller en, der har Vandmandslignende træk forsøge at ødelægge mit image, eventuelt ved brug af internettet. Som nævnt er det kun et eksempel. Taler vi den højere form, så det kan lige så godt være det modsatte – at en eller en gruppe af mennesker højner mit professionelle ry gennem internettet. Ihvertfald glæder jeg mig til at se udfaldet af denne transit sammen med et rent numeroskop.

På det mest oplagte plan med de andre transitter, vi har nu, bl.a Uranus i Tyren, tror jeg at vi vil se mere anarkisme og oprør mod f. eks autoriteter, som Vandmanden er kendt for. Politiske systemer og verdensledere skal væltes i Saturn i Stenbukken-transitten 2017-2020, ved vi, og det er oplagt at det er grunden til, at nogle ledere er så karikerede i deres magtmisbrug. På den måde kan folket stå sammen om revolutionen og det skulle gerne afføde en større næstekærlighed. Fremtiden handler om at arbejde og stå sammen i grupper, remember? Age of Aquarius, baby.

Helt grundlæggende handler Vandmanden om frihed. Det er Vandmandens grundlag for alle handlinger. Jeg og vi skal være frie. Man kunne forestille sig, at folk vil gå til ekstremer hvis deres frihed nu er truet. Flere mennesker flygter fra fængsler, hvad enten det er rigtige fængsler eller situationer, hvor man føler sig fængslet.

Det er mørkt og det kan blive en hård transit for nogle (so be nice to your fellow Aquarius, de går en intens tid i møde). Det er dog værd at huske på det her med, at Black Moon Lillith som nævnt også har et højere niveau, som handler om at favne ens eget mørke og den kvindelige urkraft. Det skaber meget stærke og hele mennesker, som kan stå helt af sig selv. Og det kan være de stærke brobyggere, der danner fundamentet for en spændende, ny verden med mere hele mennesker. Ligeledes kan man forestille sig rebelske og geniale opfindelser se dagens lys, noget som vil komme mange hvis ikke alle til gode.

Kedeligt bliver det ihvertfald ikke. I mit hoved very "Frankenstein Jr.", hvis I kan huske den sindssyge film med Gene Wilder og Marty Feldman. Og selvfølgelig Frau Blücher! ¤vriiiinsk¤

Louise

Kategorier