Uranus retrograd 2018. Alt vendes på hovedet.

Nåhm, hvis nogle skulle være i tvivl om, at vi er Midt i en Forandringstid, så varer det vist ikke meget længere.  På tirsdag, den 7. august 2018, bliver Uranus nemlig den 6. planet til at gå retrograd her i kogende retro-sommer.

Hvad det betyder? Det ved jeg sgu ikke. Det kan jeg faktisk ikke sige dig. Du kan læse om Mars retrograd, Saturn retrograd, Neptun retrograd, Merkur retrograd, Chiron retrograd (Chiron er ikke en planet, derfor tælles den ikke med foroven) og Pluto retrograd for temaerne her er til at indkapsle til en rimelig grad. Især Saturn – her er det lige ind, lige ud. Det, man lægger ind, får man også ud igen. Her er der karma-afbetaling ved kasse 1 om en måneds tid, når Saturn går direkte igen. Gal, der er et par cykeltyve der kan forvente en kosmisk fransk manchet eller to når Saturn går direkte.

Uranus er nærmest det modsatte af Saturn. Og af alle de andre. Det er også den eneste planet, der har en anden bane. Hvor meget eller hvor lidt, der sker, kan jeg ikke udtale mig om (men har du Tyren eller Skorpionen omkring 2 grader et sted i dit fødselshoroskop, kan du forvente meget grundlæggende forandringer).

Såeehh det eneste jeg kan love med sikkerhed, er forandringer. Det uventede og alt det der. Uranus handler om overraskelser.

Uranus er dog også hersker over lyn, både konkrete lyn og ”lyn” i form af pludselige indsigter. Og det behøver jo slet ikke at være en dårlig ting.

For sagen med alt det her retrograd er, at forandringerne sker i os selv. Og det er per impuls. Det er ikke gennem logik eller planlægning eller kontrol. Uranus er din egen højere sandhed og Uranus kan ikke tæmmes. Det er tid til en indre omrokering. Det er ikke omverdenen, du skal lave om på.

Uranus retrograd kan manifestere sig på flere måder:
  • Trang til frigørelse. Frihedsfølelse.
  • Trang til at være helt ærlig, ikke mindst over for dig selv. Ud af comfort zonen, ikke mere selvbedrag. Tid til at se på hvor du spænder ben for dig selv, reality check i forhold til hvad du vil og så vitterligt gå efter at blive den bedste udgave af dig selv (very Oprah, jeg ved det godt...men klicheer er jo klicheer af en grund, der er en vis sandhed i dem).
  • Trang til forandring. At ændre det, der ikke virker. Eller efterlade det i fortiden.
  • Minder fra en måske meget fjern fortid. Uranus hersker over den genetiske hukommelse, så (meget) gamle mønstre – måske nedarvede fra dine forfædre – kan se dagens lys og blive healet nu.
  • Geniale og unikke ideer, der tilsyneladende kommer ud af det bleu. Situationer, der virkede uløselige før, kan nu løses.
Uranus handler om frihed, innovation, den kollektive bevidsthed, pludselige forandringer, indsigter, gennembrud, opbrud, kreativitet, frigørelse. Dit eget, inderste og ægte selv.

Saturn er i harmonisk aspekt til Uranus når den går retrograd, hvilket er en god og sund kombination af struktur og disciplin sammen med frigørelse og autenticitet. Din plan kan altså både holde vand og eksekveres.

Uranus retrograd opererer i det ubevidste.  Det giver derfor ikke meget mening at forsøge at analysere dine tanker og handlinger. Tillad kosmos at kommunikere med dig på sin egen måde.

Gennem hjertet også. Vi er jo i - badabambing – Løvesæson!

Og den med det største hjerte, vinder altid. Også i Uranus retrograd.

Louise

Kategorier