Venus i retrograd sep-dec 2018. Transformation gennem kærlighed

Venus går retrograd i Skorpionens tegn fra den 6. oktober til den 16. november 2018, men har allerede startet sin skyggeperiode her i starten af september måned. De temaer, vi kommer til at arbejde med indtil vi er helt ude af retrograd og skyggeperiode den 18. december 2018, viser sig derfor allerede for os.

Det handler om kærlighed, intimitet, værdier, skønhed og måske endda penge. Alt det, vi sætter værdi på, ikke mindst os selv.

Skorpionen er ikke et kedeligt tegn, her bliver det dybt og råt med en autenticitet, hvis lige ikke findes. Der er mulighed for manipulation, jalousi, besættelse, kontrol og feje tricks, men også for stærke gennembrud internt og i dine relationer. Det kommer an på, om du følger processen, om du arbejder med eller imod Venus i retrograd i Skorpionen 2018.

I retrograd-perioden går Venus frem og tilbage hen over Skorpionen og Vægten. Læs tidligere indlæg om Venus i Vægten HER.

Hvis du har været til session hos mig eller har fået din skriftlige analyse, så kan du se hvilket livsområder det handler om for dig. Energien vil være der for os alle kollektivt, så vi vil mærke det (men du skal kende dit fødselshoroskop for at vide, hvilket livsområde transitten går hen over).

Bliv meget klogere ved at høre min YouTube-video om emnet HER.

God fornøjelse,

Louise

Kategorier