Saturn direkte fra 6. september 2018. Skyerne letter.

Idag, den 6. september 2018, går Saturn direkte efter at have været i retrograd siden april 2018.

Det er tid til at høste din belønning fra alt det arbejde, du har gjort med dig selv de sidste 5 måneder. Saturn er måske streng og vil have disciplin, så du kan blive den ultimative version af dig selv, men Saturn belønner også når du har gjort arbejde. Eller straffer, hvis du har sovet i timen.

Skyerne letter. Den der indre, strenge dommer behøver vi ikke selv at fremmane længere og der er ej heller dobbelt op på karma mere. Vi kan nu kommunikere vores følelser, ønsker og behov og er i det hele taget mere ansvarlige, ikke mindst over for os selv.

Den største indsigt i denne periode kan meget vel have været, at uanset hvad der er sket, hvad der måske er gjort imod os, så er det op til os hvordan vi reagerer på det og hvad vi kan bruge det til.

Saturn er i disse år på hjemmebane i Stenbukkens tegn, hvis superkraft som kardinaltegn er, at tage det, der kan bruges fra en dårlig oplevelse og løbe med det. Det er hemmeligheden bag Stenbukkens succes. Ikke at gå rundt og være bitter eller ønske hævn. Stenbukkens "hævn" ligger i at rykke videre, blive succesfuld og ligeglad med alt og alle, der har gjort Stenbukken ondt gennem tiden. 

Vi har lidt over 2 år tilbage af Saturn i Stenbukken, en mildest talt gylden mulighed for virkeligt at bygge et solidt fundament for sin fremtid. I 2019 vil rekordmange planeter være på hjemmebane, så de gode værktøjer bliver kun flere og flere. Bare husk, at det skal være ægte og med integritet. Saturn lader ikke noget uægte blive stående, slet ikke mens Pluto også er i Stenbukken. Pluto skræller nådesløst alt, der ikke hører til i dit liv, væk.

Er du iøvrigt et af de nyere Guldmedlemmer, kan du læse om hvad Saturn i Stenbukken-transitten betyder for dig HER. Du kan læse om dine personlige energier for 2019 HER.

Så ja. Det handler lige præcis om ikke at blive bitter og hævngerrig, men om lære af det og så rykke videre. Stenbukken har en magisk evne til at få succes på baggrund af sine dårlige oplevelser, meget ofte kommerciel succes. Det er succes, Saturn ønsker for os nu hvor vi alle har lært store livslektier.

Louise

Kategorier