Nymåne i Jomfruen 9. september 2018. Eksplosiv healing.

Det er nu, venner. Det er nu, vi virkeligt bevæger os fremad. Alt det gode interne arbejde, vi har gjort med os selv i år, begynder vi at høste frugterne af.

Det er en fænomenal tid til at slippe gammel karma, karmisk fortid og bagage.

Nymånen søndag den 9. september lægger op til at føle sine følelser. Vi er i Jomfruens sæson, det er oppositionen af Fiskene som handler om eskapisme. Her skal vi altså det modsatte. Mærk følelserne, ikke noget med at dulme med chokolade, rødvin og Facebook. Indsæt selv favoritdulmer her: __________________Al det retrograd, vi har haft i sommer og Jupiter i Skorpionen de sidste 11 måneder har kastet lys på de mørkeste og mest krinkelkrogede gange af vores sind. Underverdenen. Der, hvor alt det undertrykte ligger. Vrede. Afmagt. Jalousi. Frustration. Undertrykte og uopfyldte ambitioner, ønsker, behov.

Nymånen den 9. september kommer med så meget kraft her hvor Mars er i sidste grad af Stenbukken og Pluto stadig retrograd, at der kan komme hul på bylden på den eksplosive måde. Som et vulkanudbrud. Et fantastisk kartarsis-øjeblik, hvor alle de ægte følelser, behov og ønsker, der har været presset ned i glemslen i så lang tid, endelig får lov til at buldre frem. Det er meget vigtigt at favne den del af en selv, der kommer frem her. Er det tårer, så lad det få frit løb, er det vrede, så lad det få frit løb (uden at det går ud over nogen) etc. Alt dette uden at dømme dig selv. Det er healing på højt plan.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om katarsis og hvordan man kan opnå katarsis derhjemme for sig selv - læs indlægget HER.

Jomfru-sæson er en fantastisk måned for detox. Og imorgen samt i den kommende måned kan du gennemgå alle tiders friske emotionelle detox. På den anden side venter en endnu mere ægte version af dig selv.

Og den får du brug for. Den har vi alle brug for. Her i Hundens år er vi sociale, vi hjælper hinanden. Også med at heale og med at opnå vores drømme. Individuelt og kollektivt. Vi er for alvor på vej til en tidsalder, hvor vi står sammen og tager os af hinanden.

Vi ses der hvor vi ender,

Louise loves you

 

Kategorier