Oktober 2018. Balance.

For nogle uger siden havde vi træf i numerologi-gruppen (lukket netværk for folk, der har skiftet navn hos mig). Det var vanvittigt hyggeligt og lærerigt. Jeg bød velkommen på scenen, fortalte lidt om tidens energier og resten af året samt om de transformationsprocesser, mange af deltagerne står i, hvilket er helt almindeligt efter et optimalt numerologisk navneskifte. Navneskiftet åbner op for den naturlige vej hen til det, ens egen sjæl eller højere bevidsthed skriger på, men egoet kan iblandt spænde ben for os selv hvorfor de første 1-2 år af processen kan opleves som et mere eller mindre positivt indslag i folks tilværelse.

Jeg er meget positivt og optimistisk anlagt af natur hvorfor min egen proces var noget, jeg opfattede som positivt – også de strenge perioder -  da jeg kunne og kan se det større billede. Det er jo en af fordelene ved at kende sit eget energetiske "blueprint" så godt. Disse år med numerologisk virksomhed har dog lært mig, at ikke alle opfatter det positivt og der kan være meget fokus på det negative. Derfor har jeg vænnet mig til at fortælle kunderne, at der kan være hårde perioder, hvor man måske nærmest oplever at det hele falder fra hinanden, men at det er en god ting. Det vil man kunne se på den anden side. De fleste er helt med på dette. Det gør dog også, at jeg har nogle gange  nedprioriterer at præsentere det meget positive, som et numerologiske navneskifte nu engang er - det er en meget stor optimering af ens liv. Hver proces er jo forskellig, og for alle sker der vanvittigt gode ting ligesom man ender det helt rigtige sted – det er bare forskelligt hvornår det sker.

Ihvertfald hørte jeg mig selv stå på scenen og tale om, hvordan man kommer igennem de tunge perioder, indtil en glad deltager rakte hånden op og spurgte, hvorfor det hele skulle være så negativt? Herefter fortalte hun om alle de gode ting der var sket gennem 18 mdr med hendes navneskifte.

Der gik langt om længe et lys op for mig. Det er et spørgsmål om perspektiv, ligesom alt andet. Men også om hvorvidt man er klar. Jeg screener mine kunder af samme grund for at vurdere, om de er klar til at tage et totalt autentisk liv på deres kappe, men tager jo også fejl engang imellem hvis personen ikke er ærlig over for mig eller sig selv.

Oktober handler om det samme perspektiv. Vi er i Vægtens sæson, det handler om at genkende ubalancer og så kompensere for at skabe den balance. Det gør Vægten 24-7 og det vil vi alle naturligt komme til at gøre i oktober 2018. Samtidigt er vi på 12. måned beriget med en Jupiter i Skorpionen-transit som hjælper os til at transformere og heale på ægte og dyb vis. Venus i retrograd i Skorpionen (se min YouTube-video HER) og tilbage hen over Vægten er en enestående chance for at kunne se klart og få mange åbenbaringer. Hvis man altså er klar til at se det.

Enhver, der har Skorpion-energi i sit fødselshoroskop ved, at det ikke er noget man kan tage let på. Der er intet som helst let ved noget, der involverer Skorpionen. Det er autentisk, det er intenst, det er no bullshit og det stikker dybt. Så hvad handler de her transitter om i samspil?

Det handler om, at vi nu får hvad vi ønsker os. Altså hvad vi ønsker os på et højere plan, hvilket for mange er ubevidst. Ligesom med det numerologiske navneskifte. Om vi er klar til det eller om det er langtidsholdbart, det vil være forskelligt. Men kedeligt bliver det ikke.

Med Neptun i Fiskene og Chiron, der også er på vej tilbage i Fiskene frem til start 2019, så handler det om afslutninger. For alvor. Fiskene regerer over det 12. hus, det opløsende hus, her hvor cyklusser sluttes fordi de er helt og aldeles færdige. Venus retrograd handler som regel om, at noget eller nogen dukker op fra fortiden – ja, det kan meget vel være en ekspartner eller lignende. Eller en, der repræsenterer samme egenskaber, har samme mønstre. Alt sammen for, at vi gennem interaktion og spejling kan få bundet sløjfe om og healet gamle mønstre i relationer. Dette kræver dog en vis modenhed og parathed. Er man ikke klar, så får man bare en tur mere i karrusellen. Er man klar, så er det som nævnt en enestående chance for at lave nogle holdbare forandringer, at gå væk fra det der ikke skal være i ens liv mere. Meget gerne gennem den diplomati og kommunikationsevne, Vægten er så kendt for.

Vægten er kardinaltegnet for relationer, det er en supersocial energi, hvor man evner at interagere med alt og alle. Vægten møder folk hvor de er. Det er en vanvittigt god periode for at skabe nye relationer, hvilket jeg tror at vi alle vil komme til, ikke kun intime, men også venner og måske professionelle partnerskaber. 2018 er et dybt transformerende år for alle på Jorden.

Det negative udfald af denne periode kan være, at alt der også kommer med Skorpionen forstærkes kraftigt af Jupiter. Sygdomme, følelsesmæssig ustabilitet, bakterier. Kønssygdomme (!). Det er ikke nu, du skal nakke halvdelen af byen uden at beskytte dig, det kan få langvarige konsekvenser. ”Giftige” mennesker eller relationer ligeså – har du f. eks et dagligt problem med en kollega, som du bare ikke kan udstå eller kan arbejde med, men er nødt til, så vil denne periode forstærke det kraftigt. Du kan selvfølgelig undvige mennesker, du ikke har et sundt forhold til i denne periode, men har du mod på det, så giver denne transit os også en slags klarsyn i disse situationer. Tør du, så se på om personen er en skyggeside af dig selv repræsenteret, altså noget du ikke selv vil indse omkring dig selv. Er du rigtigt sej på Vægt-agtig måde, så taler du også med din "fjende" og hjælper således til fælles læring og healing.

Der kan være et stærkt behov for katarsis, som Skorpionen også hersker over (altså healende forløsning) i oktober. Og sabotage, ikke mindst selv-sabotage. Er du eller forbliver du i dårlige relationer, f. eks co-dependent forhold som kan være stærke i denne periode, også efter at du har indset hvad det handler om, så kan Skorpion-energien hjælpe dig til at se på endnu dybere lag. Er der f. eks en følelse af, at ”ok det er hårdt med denne person, men jeg har jo lært så meget og er kommet så langt” og man derfor holder fast i uhensigtsmæssigt parforhold. Det er en klassiker. Jeg tror, at mange tror at det skal være hårdt og lidelsesfuldt før man vokser og udvikler sig. Derfor skaber man selv problemerne så man kan udvikle sig – selvfølgelig på et ubevidst plan.

Hertil skal det dog nævnes, at Black Moon Lillith i Vandmanden ikke er en specielt god transit og i samspil med det her kan der være et element af, at folk saboterer hinanden eller ihvertfald ikke ønsker, at andre får succes. Har man sociopatiske træk, kan de også forstærkes nu. Igen er det gode, at vi nu kan se det klart. Det er en åbenlyse klarhed der gør, at man kan sige endeligt farvel og få bundet sløjfe om.

Du har muligheden for at finde fred nu og få healet sådanne mønstre – ovenstående er bare et eksempel. Jeg tror heller ikke, at det er ualmindeligt at nogle skaber problemer for sig selv for derefter at kunne give sig selv kærlighed. Sådanne mønstre og i det hele taget afhængigheder, lidelse, smerte, sygdomme, uretfærdighed, folk der ikke behandler dig ordentligt etc er noget du let kan slippe nu, hvis du er klar til det. Man kan sagtens udvikle sig gennem et lettere liv. Det er sådan noget jeg personligt håber på, at menneskeheden slipper nu hvor vi er på vej over i Vandmandens Tidsalder. Den der lidelses-tilgang, offerrollen. Jesus døde på korset for dine synder og alt det der. That is so last century. Med fare for at gentage mig selv fra andre blog-indlæg: det hører i mine øjne ikke til den tid, vi er på vej ind i. I Vandmandens Tidsalder bestemmer man selv 100% over sit liv, sin karma og lykke. Det er ikke tung karma og lidelse som mange af os voksne har oplevet gennem vores liv. Det er ikke, at vi interagerer og socialiserer gennem lidelseshistorier, negativitet, brok og dårlige nyheder (hvilket altid har været mærkeligt for mig) eller er uskyldige ofre for systemet, regeringen og vejret. Prøv at brokke dig over ledelsen, og mærk så godt efter hvordan det falder til jorden. Energierne på jorden understøtter det ikke mere og kommer heller ikke til det. Børn idag fødes heller ikke med samme karma-spektrum, de er kommet hertil af helt andre årsager.

Jupiter og Venus rejser nu tæt på hinanden, og de er glade for at være sammen. De er glade for kærlighed, lys og lykke- for nydelse. The good things in life. Lidelsen kan selvfølgelig komme, hvis man ikke kender sig selv, sine værdier og grænser – jeg tror ofte, at det er det det handler om når man går igennem svære relationer – men har du styr på det, så er oktober altså bare en utroligt harmonisk og skøn måned, ligesom Vægten er. Naturen er smukkest på denne tid af året, det er kardinal skønhed. Lyset er fantastisk og der er en masse begivenheder.

Et lille ”men” her:  Vægten er kardinaltegn for relationer. Enhver, der kender en Vægt ved, at de er afsindigt gode socialt. Får alt og alle til at føle sig godt tilpas, til at føle sig set.  Vægten er en af de mest imporende tegn i Zodiakken, synes jeg, for det kræver utroligt meget at være så social, møde alle hvor de er, skabe glæde, harmoni, skønhed – og det er noget de gør helt automatisk. For alle andre. Der er andre tegn, der er dygtige social (Tvillingerne, Krebsen etc), men ingen af dem gør det for de andres skyld. For at skabe balance og harmoni mellem andre mennesker. Mit ”men” består i også at huske på dig selv. Du skal sikkert en masse her i oktober, og man kan meget nemt blive opslugt i begivenheder og andre mennesker. Derfor er det essentielt også at trække stikket engang imellem og lade op derhjemme eller måske ude i den smukke natur. Det er et lille men, men det er der ;).

For vi skal have det godt. Vi skal nyde livet, udvikle os, elske og være elskede. Det er ok at slippe alt det, Jupiter i Skorpionen har bragt til overfladen. Livets fortrædeligheder. Afhængigheder, lidelser,  grimme mønstre eller mennesker. Det er let og det er helt ok at sige farvel – også til smerten. Du har ikke brug for den for at kunne få det godt (!) – den tid er vi forbi.

Der er flere signifikante begivenheder i oktober, jeg vender tilbage med separate indlæg.

God tur i skoven :)

Louise

Kategorier