Pluto direkte 30. september 2018. Weekend i underverdenen.

Weekenden den 29. – 30. september 2018 kan meget vel føre lidt tunge emner og følelser med sig, hvorfor du her får en heads up til hvad det handler om og hvordan du bedst håndterer dette.

Pluto er stationeret, dvs ”står stille” inden den så småt begynder at gå fremad igen, hvilket giver os endnu mere drivkraft og fremadrettethed end vi har haft, især i denne her retrograd-sommer vi har haft. Pluto er en meget stærk og indflydelsesrig energi, hvorfor de fleste af os er eller vil være påvirkede af dette i weekenden og de næste par uger.

Pluto er planeten for død, genfødsel, healing, transformation, underverdenen, sex, begær, frygt, skam og vores skyggesider. Hvor Pluto er eller transitter hen over, kan man altid forvente en fuldstændig transformation i det livsområde. Pluto har siden 2008 været i Stenbukkens tegn, hvilket selvfølgelig har indflydelse der, hvor du har Stenbukken i dit fødselshoroskop være det sig Solen (personlighed, i ugeblads-astrologi kaldet ”stjernetegnet”), Månen (dit indre liv, følelsesmæssigt), Venus (kærlighed og værdier), Mars (handlekraft), Merkur (bl.a din måde at kommunikere på) etc etc. De andre kardinaltegn Krebsen, Vægten og Vædderen er også stærkt berørte af denne transit på hver deres måde. Kort sagt er vi alle under Plutos stærke indflydelse et eller flere steder i vores liv.

Ihvertfald har Pluto retrograd siden april 2018 i bedste fald givet dig en fantastisk Fugl Fønix-proces, hvor du nu rejser dig af asken new and improved. Larven er blevet til en sommerfugl selv om 5 måneder i kokonen (eller i dette tilfælde Skorpionens hule i underverdenen) har været en intens transformation og du ikke vidste, hvad du eller det skulle blive til på den anden side. Her kan man tale om at have tillid på højt plan og befinder sig som regel ikke godt med mennesker, der ønsker at være i kontrol. Jeg har dog aldrig set nogen ”vinde” over Pluto, så man kan lige så godt før som siden slippe kontrollen og tillade forandringens vinde at blæse gennem ens liv. Er det f. eks dit karrierehus, Pluto er gået igennem, er det meget muligt at man bare ikke gider sit job mere, karrieren som engang var så vigtig, siger ikke en noget længere og der skal fundamental forandring til.

Denne weekend og ind i næste uge kan vi godt regne med, at der kommer dybere følelser til overfladen. Måske endda følelser, du ikke vidste at du havde. Som skrevet sidst, så er mange planeter i starten af en cyklus nu, så det er normalt hvis du har hidtil ukendte følelser, ønsker og behov. De vil kunne mærkest kraftigst denne weekend.

Slaget er ovre og det kan måske føles tabt. Men i virkeligheden har du vundet. Du har vundet den store pris og et mere autentisk liv. Fremefter er der kun at fjerne efterladenskaberne fra det gamle liv. Slip hvad du ikke har brug for. På alle planer. Fra sokkeskuffer til relationer til (begrænsende) overbevisninger. Favn dine mørke sider, anerkend smertepunkterne, se på dine metoder og egentlige hensigter og ryk så videre. Selv om du passerer start, rykker du ikke i fængsel (selv om Pluto nok ville elske det der). Og forvent iøvrigt mørke sider og dystre hemmeligheder at komme til overfladen, ikke at vi ikke efterhånden er vant til det med Jupiter i Skorpionen på 12. måned.

Krystaller, der beskytter og giver god støtte/jordforbindelse gennem denne periode:  Opal, Moldavit, Labradorit og Meteorit. Yes, the black stuff - selvfølgelig.

Weekendens farver i Pluto fashion style: sort (!), mørkegrøn, mørkeblå.

Vi ses på den anden side,

Louise

Kategorier