Venus retrograd 5. oktober – 15. november 2018.

Venus, planeten for kærlighed og værdier, går idag retrograd de kommende 40 dage. En intens og vigtig periode i et år, de transformerer os alle på dybt plan. Senere idag følger indlæg for Guldmedlemmer, her kan du læse om hvad det betyder specifikt for dig.

Venus er den planet, der sjældnest er i retrograd. Vi skal tilbage til marts-april 2017 før der sidst var en lignende periode. I retrograd går planetens energi "indad" og her er det er vores inderste og vores mest sårbare områder, vi skal reflektere over. Venus hersker over hvad eller hvem vi elsker og hvordan vi elsker. Hvad eller hvem, vi sætter pris på. Skønhed, udseende, omgivelser og æstetik er også vigtige områder her. Og Venus går retrograd i Skorpionen, som er en af de mest dybe og følsomme tegn i Zodiakken. Alt det her kommer til at foregå meget intuitivt, gennem mavefornemmelse.

Som altid hjælper omgivelserne til at spejle det, der foregår i os selv. Jeg har tidligere lavet en video omkring denne Venus retrograd, den kan du se på YouTube HER.

En kort manual til Venus retrograd 2018:
  • Tidligere kærester eller elskere/-inder kan dukke op til overfladen for at få bundet sløjfe om, healet og sikkert sagt farvel. Vi ser ikke helt klart i Venus retrograd, men synes at vi gør det undervejs, hvilket gør det til en speciel periode i sig selv. Venus retrograd forstås altid i bakspejlet. Det anbefales derfor ikke at forpligte sig langvarigt til et nyt forhold eller sågar købe større ting, som vi bare synes er megafede lidt a la ”jeg skal da have en voldsomt pink Volvo” og man synes bare, at det er det fedeste. Indtil nov-dec 2018 hvor man pludseligt står og glor på den Volvo eller de eksotiske smykker eller den fancy frisure eller den prikkede skjorte og overhovedet ikke forstår, hvordan det kunne være det fedeste en måned tidligere.
  • Gamle problemer i eksisterende parforhold er også almindelige. Igen er det enten for at løse dem eller måske at separere een gang for alle. Hopper du af hesten under eller efter Venus retrograd er der en god chance for at lande på en bedre hest efterfølgende. Ihvertfald har du bedre seletøj med.
  • Venus retrograd –interaktion behøver dog slet ikke at betyde, at en relation kun varer i den gældende periode. VR er kendt for at bringe skæbnebestemte møder, der danner fundamentet for stærke fremtidige relationer. Soulmate connections.
  • I det hele taget dybe samtaler eller interaktioner med andre, hvor man kan få meget brugbar information på meget kort tid. Som du ikke nødvendigvis kan forstå i dybden før senere.
  • Hedonisme 101: Venus er retrograd i Skorpionen og går tilbage hen over Vægten fra 31. oktober. Jupiter er stadig i Skorpionen. Det er dybt, det er ægte, det er transformerende. Og det kan meget vel handle om seksualitet og seksuel healing. Det er all-in på nydelsesfronten. Har du mod på seriøs personlig udvikling, så er vejen igennem at forstå sin egen seksualitet meget oplysende, som jeg har skrevet om en del gange.
  • Der kan være en cyklus fra sidste Venus retrograd, der nu afsluttes – altså noget, der går tilbage til marts-april 2017. Denne cyklus er en mindre cyklus i en større cyklus, der går helt tilbage til slutningen af 2010. Det er altså også en 8-årig cyklus, vi slutter nu.
Ovenstående kan meget nemt være gået i gang allerede da vi har været i skyggeperioden siden starten af september 2018 og er det indtil den 18. december 2018. Så er vi også klar til et 2019, der giver os rige muligheder og værktøjer til for alvor at begynde at manifestere vores ægte drømme, vores livsværk. At bygge det liv, der på alle planer passer bedst til os hver især.

Den mest "ensomme" del af transitten kan være i oktober, mens Venus er i Skorpionen. Her går vi dybt, vi skal helt ned til det allerindeste og fjerne skeletter i det mørkeste skab een gang for alle. Herefter er vi mere klar til at håndtere andre også når vi kommer til november og Venus går tilbage i Vægtens tegn.

Vi er ikke slaver af Venus retrograd eller nogle som helst andre transitter, det er ikke noget der kontrollerer vores liv. Aldrig.  Der er ikke nødvendigvis noget at være bange for eller at glæde sig til. Det er dog en meget symbolsk og dyb transit. Det, Venus Retrograd er, er en stærk mulighed for at få kigget dybt på vore inderste værdier for derefter at have mere solide byggeklodser at bygge med i fremtiden.

Det var det. Nu er du godt klædt på til at bruge Venus Retrograd på optimal vis. Det er vigtigt at være godt og varmt klædt på på denne tid af året. Også selv om denne periode hurtigt kan blive hot.

Louise

Kategorier