Merkur i Skorpionen, oktober 2018. En sidste tur i dybet.

Hvordan går det med den midtvejsstatus? Travlt her op til efterårsferien?

Kaptajnen beder alle spænde deres sikkerhedsbælter for vi er på vej ind i turbulens. Nogle mere end andre.

For det handler om os selv og hvor ægte vi er. Energierne lige nu er skarpe og det er et sejt træk, især nu hvor Merkur er gået i Skorpionen og møder skønne Venus i retrograd. Dette kan bruges virkeligt effektivt hvis man tør kigge indad. For alvor.

Alle mennesker og omstændigheder kan være virkeligt irriterende nu, jeg ved det godt. Mars og Venus udfordrer hinanden kraftigt, og Merkur i Skorpionen er i opposition til Uranus i Tyren hvilket ikke kun er et problem for millionbritta fra Hvidovre eller Danske Lortebanks fortsatte nedtur (told you – det kommer til at gå stærkt med at få opløst de økonomiske strukturer, der ikke hører til fremtidens samfund. Jeg er sikker på, at Nordea og andre lignende institutioner kommer til at gå samme vej, som jeg allerede skrev for over et år siden).

Tilbage til Merkur i Skorpionen, som kommer til at følge os resten af oktober 2018. Hører du til de spitzenklasse seje, så ser du alle irritationsmomenter i dagligdagen som en direkte afspejling af dig selv. Den er in your face lige nu og oplagt til seriøs selvudvikling. Kaster folk knive efter dig? Det bliver ved indtil du fanger den, forstår hvad du ikke vil se i dig selv. Det samme hvis du kaster knive efter andre.

Apropos økonomi, så hører det også Skorpionens hus til i Zodiakken. Andre folks penge og ressourcer. Det er almindeligt at have pengeproblemer nu. Dette fordi du skal se på dine egentlige motiver, som jeg skrev om forleden. Jupiter og Merkur i Skorpionen og snart følger Solen...skal vi lige tage den igen? Det er længere ind, dybere ned, det er sjælsniveau, det der er 100% ægte. Det er no bullshit.

Så hvad er dine motivationer? ”Åh jeg vil bare være et godt menneske der hjælper de fattige i Afrika”. De år jeg opholdt mig i Indien mødte jeg mange vesterlændinge, der var kommet for at ”gøre noget godt på et børnehjem” eller lignende. Og det er de største egoer, jeg har mødt i mit liv. Kæmpestore selvfede egoer. Yes, den er god nok. Der skulle man ikke mange lag ned for at se på de egentlige motiver.

Så er vi klar? Er vi klar til at pille flere lag af løget indtil der ikke er mere løg(n)? Til at være ærlige omkring vores egentlige motiver og så tage den derfra? Gør du det for at få magten, for at få pengene, for at få sex, for opmærksomheden?

De her energier giver pludselige indsigter eller afsløringer gennem kommunikation. En mail, en tanke, en besked på Facebook. Det er dybt, Skorpionen er sgu rodchakra-stuff. Frygt, angst, overlevelse. Indtil vi har stået ansigt til ansigt med frygten og opdaget, at der ikke er noget at være bange for.

Sig det som det er. Vis dig som du er. Er du ægte, vender skæbnen også og alle knive falder til jorden. Og Chiron er gået tilbage i Fiskene for en stund for at opsamle det sidste fra den mangeårige transit, der skiftede i april 2018. Og det er hjerte. Det er kærlighed, medfølelse, omsorg, tilgivelse. Ikke mindst at tilgive dig selv til at begynde med. Det er en tid hvor man kan være meget meget hård mod sig selv og det hjælper bare ikke. Du er også kun et menneske.

Det er det sidste træk inden nogle af de større transitter skifter igen, når Jupiter kommer hjem til Skytten (indlæg på vej) og Den Nordlige Måneknude går i Krebsens tegn (indlæg på vej). Personligt glæder jeg mig meget til begge, for selv om Jupiter i Skorpionen har været meget lærerig, så er det altså nok dyb transformation på så overdrevet plan for mig for i år. Nu vil vi snart gerne have lidt lethed igen, ik. Krebse-transitten sender os bare alle ud på kærlighedens store hav, hvilket jeg også glæder mig til.

Jupiter forlader dog aldrig uden at give en eksamensgave. Det fortjener vi også, så lidt lysere tid er der da i sigte her i oktober. Men først skal vi igennem en sidste tur i Skorpionens hule.

Louise

Kategorier