Fuldmåne i Tyrens tegn den 24. oktober 2018. Elektrisk kærlighed.

Det er en smuk fuldmåne, der venter forude på onsdag og som vi allerede nu kan mærke impulserne fra. Effekten vil ihvertfald strække sig oktober måned ud. Her i Tyrens tegn handler det om nydelse, det sensuelle, det stabile og jordnære. Månen er eksalteret i Tyren og er altså særdeles tilfreds med at opholde sig her.

Tyren er det mest stabile og rolige tegn i dyrekredsen . Det faste jordtegn. Bum – her står jeg og jeg skal overhovedet ikke noget som helst af det, der foregår uden for det her hegn.

Hvilket ikke er så godt når forandring er nødvendig. For så er Tyren også det mest stædige tegn overhovedet. Tyren er kendt for at blive i det, man kan definere som uudholdelige situationer bare for at undgå at skifte til noget ukendt eller ustabilt. Der skal virkeligt, virkeligt meget for at få en Tyr til at skifte kurs medmindre de har aspekter, der hjælper det lidt på vej.

Derfor sender universet nu ”virkeligt meget” ind fra sidelinjen ved denne fuldmåne. Også kendt som Uranus – denne totalt uforudsigelige og elektriske planet, der gjorde sit indtog i Tyrens tegn i maj 2018. Som alle med væsentlige Tyre-placeringer må have mærket de sidste 5 måneder.

For forandring kommer vi ikke udenom. Ikke med en kraft så stærk som Uranus. Uranus hersker over lyn og torden. Kraftfuldt og man ved at lynet slår ned et sted, men ikke hvor. Og denne fuldmåne skinner sit ubarmhjertige lys på de områder, hvor vi sitter fast. Og hvor vores behov ikke er opfyldt. Uranus hjælper os ud af komfortzonen ved at sprænge bundsolide, men outdatede fundamenter i vores liv. Uranus repræsenterer også vores højere intellekt (det er Vandmandens planet), den højere sandhed, om man vil. Vi ”ved” derfor godt, hvad der vil ske og hvor det vil ske, men er sjældent bevidste om det på jordligt plan.

Er du dog bevidst om, hvor det halter hos dig, er det en fremragende mulighed for at tage springet ud i noget, uagtet tidligere (dårlige) erfaringer, hvad andre tænker og alt det der. Det er Månen i opposition til Uranus komplet ligeglad med (også hvis man har den i fødselshoroskopet). Denne fuldmåne er nemlig stærkt støttet af Saturn i Stenbukken og Solen i Skorpionen. Derfor er det en mere moden og velovervejet forandring, man kan tage. Uranus er rebellen, Saturn er den løftede pegefinger fra den autoritære person – ”jow jow, det er fint at du vil revolutionere det og det, men overvej lige konsekvenserne og pak din rygsæk ordentligt inden”. Derfor bliver Uranus´ rebelske energi i denne sammenhæng snarere til noget med at tage kalkulerede risici. Rettidig omhu - var det ikke det gamle Mærsk sagde.

Det er vores instinkter, der leder os nu og det handler om forandring i den fysiske verden som Tyren er dybt forbundet til. Det kan være hus, møbler, penge, tøj eller ejendele generelt (ja, det er et fantastisk godt tidspunkt at køre et læs tømt sokkeskuffe ned til Røde Kors Genbrugsbutik og den slags). Se godt på, om du virkeligt (stadig) bruger den trøje eller den stol.

Eftersom Venus stadig er retrograd i Skorpionens tegn  - en af de lidt tungere transitter, det indrømmer jeg blankocheck – handler det også stadig om kærlighed og værdier, herunder den kærlighed og værdi, vi sætter på os selv. Det har stået på i et stykke tid efterhånden. Det samme gælder værdigenstande og penge. Hvor er du egentlig fattig, selv om du på papiret er rig? Er dine følelsesmæssige behov opfyldt?

Venus i opposition til Uranus: det er nye måder at se tingene på, at gøre tingene på, at vågne op og se hvordan vi behandler os selv og hinanden. Hvilken værdi vi sætter på os. Det er værd at gøre arbejdet selv om du er i faste dagligdagsmønstre og har styr på dine værdier. Hvis du lige tjekker en ekstra gang under denne fuldmåne vil du måske opdage, at dine værdier har ændret sig.

Alt det her danner aspekter til måneknuderne (i hhv Løven og Vandmandens tegn et par uger endnu) på en måde, der fortæller at løsningen af ovenstående temaer i høj grad vil have karmiske konsekvenser. Hvilket vi i forvejen udlever med Venus retrograd, hvilket er en meget karmisk periode, som jeg har skrevet om før. Skæbnebestemte begivenheder og mennesker krydser vores veje i disse uger.

Fuldmånen er derfor også god til romantiske dates og arrangementer med soul mate-relationer (det kan være venner, familie, kolleger, naboer etc). Det kan vise sig at være meget større end du havde forestillet dig. Healende. Og et nyt, men bundsolidt fundament for fremtiden.

For Tyren er solid. Og romantisk, sød og kærlig.

Og størst af alt er kærligheden.

Louise

Kategorier