Den elektriske storm. Oktober-november 2018.

Ifølge legenden udbrød en voldsom elektrisk storm da den berømte psykolog Carl Jung i sin tid døde. Adskilige lynnedslag opstod og ødelagde hans yndlingtræ ved den sø, under hvilket han holdt sessioner og holdt af at læse i godt vejr.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på det her hvor vi de sidste par dage har haft voldsom regn og blæst. Ikke, at jeg tror at nogle træer bliver delt i to på grund af lynnedslag (men hvis de gør, så så I det her først), men på grund af Uranus´ indflydelse på fuldmånen idag. Læs om den HER.

Carl Jung var i den grad en pioner inden for forståelsen af den menneskelige natur, det ubevidste, drømme og synkroniciteter. Uranus, som hersker over elektricitet, lyn og torden, repræsenterer også vores højere sandhed. Derfor kan disse ”lynnedslag” også være pludselige indfald, ideer og ikke mindst forståelse af egne og andres mønstre i denne tid. Indsigter, der kan ryste os i vores grundvold eller få os til at tage helt nye veje i livet. Som et lynnedslag i dit livs træ.

Nu da Solen også er gået i Skorpionens tegn, kan vi regne med død. Vi taler ikke nødvendigvis fysisk død, men at dele af os eller relationer eller faser helt naturligt dør. Det gør det altid i sæsoner, hvor vandtegnene hersker, da de slutter en fase (Krebsen, Skorpionen og Fiskene). Det er naturligt – vi må forstå, at det er sådan naturen hænger sammen. Noget må dø for at noget andet kan genopstå og blomstre. Verden er yin og yang, alt kan ikke stå i fuldt flor hele tiden.

Det er nok ikke klart for nogle af os, hvad alt det her skal blive til, så det bedste er at flyde med. Simpelthen. Og stol på, at alle ”tab” i dit liv på sigt vil vise sig at være en rigtigt god ting. Der kommer selvfølgelig indlæg om Skorpion-sæson, som vi gik ind i igår. En intens, men meget smuk og transformerende periode hvor der kun er een vej og det er igennem. Hvilket fører til healing. Det er noget, Skorpionen kan.

Vi har store kollektive energi-skifte på vej over de næste 2-3 uger, hvilket vil gøre en mærkbar forskel for os alle. Indlæg for de kollektive skifte er på vej ligesom Guldmedlemmer selvfølgelig får en mere individualiseret guide til det kommende år, hvor især Jupiter og den Nordlige Måneknude vil ændre meget for os.

Louise

 

Kategorier