Nymåne i Skorpionen den 7. november 2018. En helt ny verden.

Nymånen i Skorpionen den 7. november 2018 er ikke kun intens og stærk, det er også en portal. En af de sjældne. En portal til en helt ny verden. For dig, for mig og for os alle.

Hvis vi kan holde det enkelt. Jupiter i Skytten er på vej (det er indlægget også i et eller andet parallel-univers), hvilket ikke kun vil give håb, held og lykke, men også ekspandere alt. På den måde er det en paradoksal transit. Kærlighed og lykke i dit liv – det ekspanderer. Det gør problemer og drama også. Jupiter vil bare forstørre og er ikke så krakilsk med, hvad der forstørres.

Så. Hold det enkelt. Ikke mere spørgen sig selv hvad der gik galt og hvorfor det gik galt og hvorfor den og den gjorde ditten og datten. Det skal du tidsnok få klarhed over, hvis det er meningen, at du skal have det. Vi står som nævnt på tærsklen til noget helt nyt. Allesammen.

Enkle planer. Enkle forhold. Ham, hende eller dem, der ikke er tilgængelig(e) for dig - følelsesmæssigt, fysisk, mentalt, spirituelt – lad det ligge nu. Besværlige og drænende venskaber (!). Nej. Bare nej. Det er ikke længere tid til at prøve at få noget, der ikke spiller, til at spille. Ikke nu, ikke fremtidigt. Det svære er ikke det rigtige. Det der med, at ”folk vinder ved nærmere bekendtskab”, passer ikke. Man vænner sig bare til, at de er nogle røvhuller. Eller også har I ikke har noget at give hinanden. Det har aldrig været mere sandt end nu.

Relationer er enkle nu. Det er simpelt. Det er et venskab, der naturligt opstår i toget. Og ikke fordi I brokker jer over, at det er forsinket.

Hvem er der og hvem er der ikke for dig? Det er åbenlyst. Det er så åbenlyst, krystalklart. Hvem skal man ikke ændre sig for, bevise eller forklare sig selv over for. Det har intet med ubetinget kærlighed at gøre.

Jeg taler ikke om, at man bare skal smide folk ud. Det er mere det at se det for sig selv. Bare se det. Helt for dig selv, helt privat.

Og hav så tiltro til universet. Det var det jeg i Søndags-LIVE talte om med Jupiter i Skytten, som vil berige vores liv fra nov 2018-2019. Det er på tide at stole på universet igen, at tro på at alt nok skal udspille sig bedst muligt for alle. Ikke mindst for dig.

Så hvad gør vi så i mellemtiden?

Vi tager et reality check. Helt ned på lavpraktisk plan, i ens hverdag. Saturn i Stenbukken handler om tid og ressourcer. Hvor man bruger sin tid og ressourcer. Er det på mennesker, på at tænke på eksens nye bryllup, på shopping, på internettet. Uranus i retrograd går tilbage i Vædderen frem til marts 2019, vi er tilbage i instant gratification. Nyt nyt nyt, jeg skal have det nu. Jeg kan allerede mærke utålmodigheden hos folk.

Se om du kan holde den indre balance og ro. Tiden her de første 3 uger af november 2018 er lidt som der i Fear Factor når deltagerne skal sidde stille mens hvepse sværmer omkring dem eller slanger kravler på dem. Træk vejret og forhold dig helt roligt. Mediter. Sindsro.

Prøv at modstå fristen til at være bedrevidende nu hvor Merkur er gået i Skyttens tegn. Ikke den der ”jeg sagde det jo..”. Det er ikke et godt tidspunkt. Du ved ikke, hvad folk har gået eller går igennem, mange er blevet ydmyget eller på en måde straffet i denne sæson.

Så nu har vi altså 1) hold det enkelt og 2) sindsro.

Her kommer nummer 3 (intet eventyr uden en 3. ting også, vel):

Stol på det, der er let. Venus retrograd vil måske gerne have lidt ekstra drama her til sidst. Eller genoptage gamle mønstre omkring kærlighed og forhold, "åh jeg tør ikke tale med ham eller hende" eller "han eller hun er væk og taler ikke til mig, de er væk for evigt" etc. Min pointe er, at du ikke ved det. Om nogen er væk for evigt, om han eller hun gør sådan og sådan med alt og alle. Måske han er eller hun ændrer sig, måske du misforstår. Det er egentlig ligegyldigt. Pointen er, at du ikke ved det. Vi skal lige have finalen med jo.

Og derfor er det ikke en understøttende energi for at få andre til at forsøge at ændre sig nu. Prøv at holde den underliggende konkurrerende energi i november på et rimeligt fornuftigt plan, det er sådan lidt ”hvor mange flere armbøjninger kan du tage”, ”hvor meget bedre kan du spille violin”, ”hvor meget mere kan vi tage for den vare” osv. Det bliver der ikke mindre af med Jupiter i Skytten. Min pointe er, at vi ikke kan føde Uranus i Vædderen og forvente hurtige resultater. Og vi kan slet ikke skynde på mennesker og processer, det vil give totalt bagslag. Hvis du er haren må du sgu vente på skilpadden.

Det samme hvis Merkur i Skytten har givet dig en fabelagtig ide, en stor vision. Den kan sagtens blive til virkelighed. Men det er ikke tid at sætte det i gang lige nu. Hvis du presser nogen eller noget kan du lukke døre, du senere skulle have været igennem. Vi er jo midt i en karmatid.

Så.

Bowlingkuglen er sendt afsted. Og du kan kun vente på at se på den rulle nu. Du kan ikke skynde på den, prikke til den, løbe efter den eller sætte en anden bold i gang også.

Også fordi bowlingkuglen som du sendte afsted på bane 5 måske pludseligt befinder sig på bane 8.

For vi befinder os også i en sær kvantum-lomme lige nu. Det sker nogle gange. Som skrevet før er astrologi (o.a) funderet på, at tid er cirkulær og at man derfor kan forstå fremtiden ved at forbinde fortidens prikker. Fordi historien som regel gentager sig.

Det her er ikke et af de tidspunkt. Naturen/Kilden/Gud/Gudrun/Whatever laver nogle gange selv en total makeover. Som selvfølgelig er helt ude af vore hænder. Posen rystes lige en gang. Og derfor vil historien denne gang ikke nødvendigvis komme til at gentage sig.

Derfor ved du ikke hvor andre mennesker nu er i deres liv. Også selv om du kender dem godt. De kan meget vel have skiftet retning, behov, ønsker, mål og drømme. Jupiter i Skorpionen og retrograd-sommer 2018 kan meget vel have fået folks inderste væsen og ønsker til overfladen. Derfor skal din kollega i IT-afdelingen måske nu være ørredfisker i Finland. Som vedkommende altid har drømt om i al hemmelighed.

Og det er ok. Lad folk være selvom de måske var noget andet engang. Det er et ekstremt dårligt tidspunkt at trække  sit eget shit, sine egne projiceringer ned over hovedet på andre. Det her er et meget, meget karmisk loop.

Hvis du er den gode, så ønsker du dem tillykke. Klapper. Krammer. Hujer. Giver blomster. Ønsker tillykke, skåler og holder tale ved eksens bryllup. Uanset hvad du mener om deres nye vej, drøm eller mål.

Hvis du er et fjols, så gør du det modsatte. Nedgør dem, gør grin med det. En mærkelig tendens her i Janteland, det her med at det er sjovt at nedgøre andre. Jeg har aldrig forstået det sjove i det. Det er dumt. Outdated. Og det virker ikke nu i Kvanteland. Det er et virkeligt dårligt tidspunkt at stå kollektivt ved denne flotte startlinje foran dette helt uudforskede land og så sparke til de andres Ludo-brikker. Skorpionens hale er ekstremt lang, når det kommer til karma.

En note til alle, der i en eller anden forstand arbejder med at spå om fremtiden (clairvoyante etc):  Jeg ville tage meget store forbehold i mit arbejde lige nu. De potentielle udfald, I normalt kan se, skifter hele tiden nu. Det varer ca 3 uger endnu.

Jeg føler også for at tilføje, at hvis du står i situationer og med mennesker, som du har en god mavefornemmelse omkring, så holder det også. Chancen er ihvertfald meget høj. Det her er ikke en riven-gulvtæppet-væk-under-fødderne-energi. Det er snarere åbenbaringer omkring det, der ikke virker eller føles naturligt.

Så fik vi det på plads. Altså

1) hold det enkelt

2) sindsro

3) let er godt

4) din bowlingkugle på bane 8 hører til der nu. Det er helt ok. Lad den rulle på bane 8, lad en anden få den strike.

Noget blomstrer. I dig, i dit liv, i verden.

Louise

Kategorier