Den Nordlige Måneknude i Krebsen 2018-2020. Jeg elsker MIG.

Det er en stor dag idag. Tirsdag den 6. november 2018. Den Nordlige Måneknude og altså den retning menneskeheden kollektivt går i, går ind i Krebsens tegn. Her bliver den til 5. maj 2020. Det bliver stort. Det bliver smukt. Det handler om kærlighed.

Månen hersker i astrologien over følelser. Vores indre følelsesliv. Som er omskifteligt, det ved vi at følelser er. Og det her er noget, vi kommer til at mærke på et dybt følelsesmæssigt plan når kardinaltegnet for kærlighed, følelser, hjem og familie – nemlig Krebsen – kommer til at gå forrest de næste 18 måneder.

Vi kommer fra 18 måneder med den Nordlige Måneknude i Løvens tegn. Rigtigt meget yang-energi. Og nu til yin-energi, den mørke, bløde, stille og indre. Vi bliver alle tvunget til at gå ind indad i denne periode.

Det kommer til at være et mærkbart skift for os alle. Jo mere Krebse-energi, du har i dit fødselshoroskop, desto flere livsområder er i spil for dig. Har du selv din Nordlige Måneknude-hjemkomst, står du også overfor en større forandring for at du i højere grad kan komme ind på din egentlige livsvej. Se nederst i indlægget hvornår man er født for at have sin Nordlige Måneknude-hjemkomst denne gang.

I astrologien skifter Månen ca tegn hver anden dag. Det er altså højfrekventielt, og de disse forandringer vil også ske ret hurtigt. Fra Løven til Krebsen er en helt utrolig stor forskel, det er to tegn der ligner hinanden meget lidt.

Krebsen er et af de mest sensitive tegn i Zodiakken. Krebsen hersker over havene, som selvfølgelig påvirkes af Månen og Solens kraft. Det er bl.a derfor vi har tidevand. Krebsen har et meget stærkt overlevelses-instinkt, og overlever i det omskiftelige hav ved at flyde med og ved at have et stærkt skjold. Mennesker med meget Krebs i deres fødselshoroskop er derfor også gode til at fornemme ”jungletrommer”, altså hvor energien er på vej hen. De kan forudsige større begivenheder før de fleste andre, hvilket igen bunder i deres overlevelses-instinkt (og iøvrigt gør dem til fremragende forretningsfolk). Havene er kæmpestore, farlige og omskiftelige, og derfor må man kunne flyde med.

Krebsen hersker over ribbenene i anatomisk astrologi. En hård skal, der beskytter sensitive og livsvigtige indvolde, herunder hjertet. Det er også derfor en Krebs er hård udenpå, men blød indeni. Er deres egen skal ikke nok, tages hjemmets fire vægge ofte i brug som en ekstra ”skal” til at beskytte dem og deres familie ligesom en Krebs i havet gemmer sig under en sten eller lignende.

Vi kan dog ikke tale Nordlig Måneknude uden også at tage den Sydlige Måneknude med, da de altid hænger sammen. Den Sydlige Måneknude vil altså være i Stenbukkens tegn, som er Krebsens polaritet. Et ikke altid kønt, men til gengæld meget stærkt makkerpar. Begge tegn, der er stenhårde udenpå og meget bløde bamser indeni. Du skal bare lige trænge igennem deres panser først.

Den Nordlige Måneknude er den retning, vi bevæger os i individuelt såvel som kollektivt. Den Sydlige Måneknude er det, vi lader bag os hvis det ikke gavner formålet. Vi skal altså favne Krebsens kærlige egenskaber og efterlade Stenbukkens stivsind og rigiditet.

Krebsen er et vandtegn. I astrologien er følelser (o.a) symboliseret ved vand.

Jeg elsker at svømme. Er der en pool, sø, hav, svømmehal, så er jeg der som en mis. Men i virkeligheden elsker jeg at være under vandet. Det er det, der egentlig trækker. Under vandet er der så stille, det er så uendeligt. Så omsluttende og majestætisk. Det er sådan jeg forestiller mig, at der må være når man er død.

Og det er det, vi skal hen. Svømme ind i vores inderste følelseshav, helt ind i kernen. Kanalen ind til det punkt i dig vil være kraftigt understøttet af denne transit. Dine følelser er forbundet til noget meget større og ingen vil kunne undgå at føle dette.

Det handler altså om at blive blød. At komme ned i gear, mærke efter, bløde op over for det du prøver at kontrollere eller beskytte. Ellers får din sjæl svært ved at evolutionere, hvilket vil resultere i ydre omstændigheder der ”tvinger” dig i den retning. Det er altid bedst at være på forkant med de her ting selv, hvilket er mit primære formål med at skrive de her indlæg. Det gør bare ikke lige så ondt når man har en ide om, hvorfor noget sker.

Mennesker der er født med den Nordlige Måneknude i Krebsen er nogle hårde bananer. Eller meget bløde. De kommer fra en mere rigid inkarnation og skal derfor lære at anerkende og definere følelser i dette liv. Det kan være en hård fødsel, hvorfor de har det med at være i ekstremer hvad følelser angår. Enten enormt følsomme eller enormt ufølsomme indtil de har lært at mestre dette. Det er mennesker, der har et stærkt behov for et stabilt og kærligt hjem/fundament og har brug for den omsorg og tilfredstillelse, der ligger i at have en dyb og intim forbindelse med et andet menneske. Intet andet vil ultimativt fuldende dem. Der kan være meget stærk undertrykkelse af følelser, behov, passion, leg, romantik og morskab (Stenbukken).

Problemet for de fleste af dem er, at så snart der er optakt til passion eller kærlig relation, løber de skrigende i den anden retning (eller eksploderer – mange NM Krebsefolk har issues med vrede, det er også en måde at kontrollere sine omgivelser på).

Hemmeligheden for dem og for alle os andre i denne periode er at finde kærligheden indvendigt. Først og fremmest elske os selv, hvor banalt det så end lyder. Og at anerkende og udtrykke sine følelser. Det er helt ok at sige "ved du hvad, jeg blev ked af det da du ikke ringede tilbage igår som du havde lovet" og lignende. Det vil universet belønne. Når du udtrykker dig fra dine følelser i interaktion med andre mennesker, så skal du bare se magi ved højlys hverdag.

På den måde er man ikke så sensitiv over for andres følesesmæssige interaktion med os, og kan bedre interagere på følelsesmæssigt plan med andre uden at være nervøs for, om de nedgør eller umyndiggør vores følelser (hvis de gør, er det måske også værd at se på, om det er nogle man gider have i sit liv til at begynde med).

Vi skal som nævnt smide det ubrugelige fra Den Sydlige Måneknude i Stenbukken. Det hårde, det tillukkede, det kontrollerende. Det understøtter transitten. Det vil virke bedre at sætte sig grædende ned på gulvet i IKEA end at puste sig op og bede om lige at tale med den nærmeste overordnede. Jeg ved ikke lige hvad grunden skulle være, men IKEA kan bringe mange følelser op i folk, ikke altid positive.

Er du ikke lige til det scenarie, så prøv dette: det er tid til at bygge ægte relationer til andre mennesker, ihvertfald dem vi ønsker at have en langtidsholdbar relation med. Stærke bånd kommer gennem følelsesmæssige forbindelser. Det kan være svært for nogle, især hvis de er på Krebs/Stenbuk-aksen for så handler det om overlevelse. Sikkerhed. Kontrol. Hov hov, hvis jeg udtrykker mine følelser her, så er jeg svag og giver min magt over til den anden. Jeg kan ikke tillade mig at være åben og sårbar. Det kan stikke meget dybere end man måske skulle tro når man ser hårde eller vrede mennesker. Pluto i Stenbukken rejser jo med hen over den Sydlige Måneknude denne gang, så alt hvad du undertrykker i dig selv, bliver fjernet med Plutos nådesløse hånd. For at give dig transformation, healing og ultimativt sætte dig fri.

Det er alt, der ikke er naturligt at undertrykke, der fjernes. Det, vi har fået imprægneret gennem opvæksten og livet. ”rigtige mænd græder ikke” og den slags. Det fjernes og åbner op for, at vi kan nå hinanden gennem et energifelt af ren og uforfalsket kærlighed. Heart connections.

Og det er her vi skaber de smukke og magiske minder, som vor sjæl tager med sig videre når den forlader kroppen. Livets højdepunkter. Liv, fødsel, død, bryllup, skilsmisse, fester og selvfølgelig dengang Allan Simonsen var med i Vild med Dans. De store ting i livet.

Der er så meget at fortælle om denne smukke, smukke transit og jeg kommer til at referere meget til den de kommende 18 måneder.

Guide til den Nordlige Måneknude i Krebsen 2018-2020:
  • Man behøver ikke at vente på, at andre elsker en. Det er ikke tid at søge det i andre. Det kan man gøre selv. Man kan yde omsorg for sig selv, trøste sig selv, kysse sig selv, ae sin krop. Bare 5 minutter inden sengetid.
  • Sårbarhed er den største styrke.
  • Skyld og skam, der ikke hører under de naturlige love, vil blive fjernet. Dette er en transit til et nyt kapitel i dit liv, så der er ingen grund til at tage en dum fortid med sig.
  • Tilgiv dig selv.
  • Stol på din intuition, som er styrket i denne periode. Krebsen ved, hvornår tidevandet ændrer sig i det evigt omskiftelige hav.
Har du brug for at græde (og det vil være noget, der kommer op for mange – især her i starten), så gør det. Tårer er godt. Tårer fylder havet omkring dig, så din båd kommer fra grund og kan sejle til et bedre sted.

Der kommer indlæg til Guldmedlemmer, hvor I kan se det område denne transit naturligt vil handle om for jer hver især.

Som lovet datoer for dem, der er født med den Nordlige Måneknude i Krebsen:
  • Født mellem 12. maj 1944 – 3. december 1945
  • Født mellem 24. december 1962 – 25. august 1964
  • Født mellem 25. september 1981 – 16. marts 1983
  • Født mellem 10. april 2000 -13. oktober 2001
Til alle jer: NYD det. Det er en fantastisk periode, som kun kommer i jeres liv hvert 18. år. Det er stort og det er jeres. I er på vej til et spændende nyt kapitel i jeres liv.

Mere kærlighed til jer. Og til alle os andre. Hver især.

Jeg ved hvem jeg skal kysse under misteltenen til jul.

Mig.

For

Jeg

Elsker

MIG.

Louise

 

Kategorier