Million-Britta fra Hvidovre

Jeg kan ikke dy mig. Jeg kan simpelthen ikke. Det har kriblet i mig i flere dage.

Britta. Millionøsen fra Hvidovre. På eventyr i Sydafrika og nu på vej til Danmark. Antageligt ufrivilligt. Selvom det ikke er alle og enhver, der kan blive funktionær, så sad Britta i banken – oven på pengetanken. Eller...I ved hvad jeg mener, jeg kan bare ikke få den sang ud af hovedet.

NÅH, kære Britta. Jeg har desværre ikke dit fødselstidspunkt, men jeg har alt det andet så det skal ikke afholde mig fra at se på dit energetiske blueprint. En skøn Trickster-Tvilling, en frihedselskende 1´er med hang til at tiltrække dumme retssager (28/1) (og en kæmpespade af en advokat). Et numeroskop der viser stor kreativitet og evne til virkeligt at tænke ud af (penge-)boksen (adskillige 4 og 13/4), dog også ideer hun til slut bliver offer for (12/3). Mange 5-taller med fokus på penge og lidt  for stor tillid til egne og kosmos´ evner hvad det angår. Potentielt sindslidelse/manglende evne til at tænke klart vil jeg tilføje med en stærk skæbnetalskonflikt op ad 16/7 i solar plexus. Her ligger årsagen til overvægten også. 19/1 ubalanceret i årsvibration giver tendens til at være overdreven positiv omkring tingenes tilstand. Mars i Stenbukken kan være ret god – Mars er eksalteret i Stenbukken og yder altså sit bedste her – men når den bruges uhensigtsmæssigt, er det en total mafia/gangstertype. Hensynsløs. Hvilket Saturn ikke bryder sig om, slet ikke nu hvor han er i Stenbukken frem til 2020 og opfordrer os alle til at huske på integritet, etik og moral. Det er karmisk afbetaling ved kasse 1.

Brittas årstalsrækker er heller ikke helt på hendes side, en større transformationsperiode flankeret af massivt spotlight, som dog kan give hende en bizar form for berømmelse. Måske der laves en film. Måske hun skriver bogen ”Turen går hjem fra Sydafrika” eller ”Økonomi for den gængse husmor med Britta fra Hvidovre”. Jeg ved det ikke. Ud fra hendes årstalsrækker er der dog noget der tyder på, at hun har skjulte fjender eller farer derude – måske nogle stikker hende, nogle der er blevet betalt for at holde kæft tidligere eller sådan noget. Det er hårde tal, øje for øje og tand for tand. Det er 1´eren ikke så glad for. Det gælder også Britta. Ifølge hendes sjælskontrakt, fødelshoroskop og numeroskop er hun smart tænkende, glad for penge, innovativ i sin tankegang og har en særdeles tvivlsom karakter, men hun er ikke stærk. Det er hun sgu ikke. Og det er hendes årstalsrækker heller ikke. Men sådan er det jo, når man ikke følger reglerne.

Krig og fred. Kærlighed. Kokosnødder og kildevand.

Tropesol. Liggestol. Lumumba i det varme sand. Eller postevand på det kolde fængselsgulv.

 

Louise

Kategorier