Jupiter i Skytten nov 2018-dec 2019. Et eventyrligt år for alle.

Endelig. Endelig er vi oppe i lyset igen. Ude af Skorpionens lærerige dødsrige, stærkere og mere autentiske end nogensinde før. Og skynd dig så at få renset det sidste af det mørke med dig, for nu skal vi op i lyset. Helt op i det store, optimistiske, positive og håbefulde lys. Et stort eventyr venter lige om hjørnet fra idag hvor Jupiter er kommet hjem til Skytten for første gang i 12 år og bliver her til december 2019. Der er fri bane forude. Og slet, slet ingen fartbegrænsninger.

Jupiter er i klassisk astrologi kendt som ”lykkeplaneten”. Giver os mindst tifold igen hvad vi lægger af indsats. I dit fødselshoroskop kan du se din vej til lykke og succes ved at kende din Jupiter – hvilket tegn befinder den sig i, hvilket hus og hvilke aspekter danner den. Kender man det, er der en god mulighed for hurtigt komme hjem til sig selv. Det er her naturlig succes og ægte lykke ligger.

Når Jupiter går i Skytten, så bliver vi alle berørt kollektivt. Folk er bare lidt gladere og lidt mere optimistiske i det kommende år. Vi er fordomsfrie, tolerante og ønsker at finde sandheden. Bevidstheden udvides kraftigt. Til det bedre.

Vi visualiserer også. Hvert år, når Solen går i Skytten den 22.11, så er det en tid hvor træerne er nøgne. Bladene er faldet af i Skorpionens sæson inden. Der er klar himmel og musestille. Vi kan se langt. Det er det, Skytten kan. Visualisere på den lange bane, komme op i helikopteren og se vores og andres liv i et større billede. Et meget bedre perspektiv. Vi kan plante et flag i det fjerne, som vi kan bruge som pejlemærke. Dér vil jeg hen. Og vejen er lettere end den har været i årevis, især det sidste år hvor vi skulle bruge alle vore kræfter på at være ren Indiana Jones i Kloakkerne (eller hvad den film nu hedder) og kæmpe mod megarotter, slanger og hvad der ellers kom ud af væggene i Skorpionens undergrund da Jupiter var her fra okt 2017-nov 2018.

Denne transit vil byde på virkeligt gode ting, heldige sager, skønne og sjove begivenheder og utallige muligheder for os alle. Det er et år slaraffenland, sådan en Jupiter i Skytten. Det sker for alle, og samtidigt transitter den også personlige livsområder, som kan ses i ens fødselshoroskop hvor man har Skyttens energi. Jupiter lyser, ekspanderer og skaber mange muligheder her.

Det er faktisk ikke længe siden, at vi sidst havde en signifikant transit i Skytten nemlig da Saturn rejste her igennem fra dec 2014-dec 2017. En bizar transit med de to modpoler. Saturn begrænser, disciplinerer så man forstår at klare sig med mindre, Jupiter ekspanderer og giver mere end du har optjent. Saturn og Jupiter er nærmest modsætninger. Jupiter er det nye og det næste, Saturn siger hold fast i det der var, hold fast i traditionerne.

Der hvor der var begrænsning og restriktioner, kommer nu håb, muligheder og healing. Og ægte, eventyrlige forandringer.

Jupiter og Skytten hersker over eventyr, det multikulturelle, frihed (Saturn i Skytten bragte netop store flygtningestrømme med sig, folk der ledte efter eventyret, et bedre liv), men også filosofi, oversøiske rejser, spiritualitet, højere uddannelse, loven, håb og sandhed. Alle områder, der vil blive mere tilgængelige for os alle verden over.

Det kunne være (endnu) billigere flybilletter, bedre adgang til højere uddannelse eller viden, nye slags hoteller og eventyr-temaer inden for turisme generelt. Man har måske mulighed for at rejse til flere steder end før, måske visa-procedurer bliver lettere for alle, grænser lempes eller opløses. En gammel Spiesguide-rotte som mig kunne håbe på, at fordummende koncept-turisme bliver nedadgående og at den mere ”sande” side af et sted eller land bliver vist frem istedet. Det, man er stolt af. Historien. Jeg er træt af at stå ud af et fly langt væk fra Danmark for kun at blive mødt af en Carlsberg-reklame eller Pandora-butik som det første. Ikea kommer på en flot tredjeplads her. Det næste bliver vel en Netto-butik i ankomsthallen i Dubai. Man skulle jo nødig prøve noget fremmed, vel. Er du gal, mand.Jeg har i over 10 år levet det digitale nomadeliv selv, det er noget jeg også håber bliver mere almindeligt, at andre hopper ud i. Som de fleste af jer ved, rejser jeg meget hvad enten det er til stævner i udlandet eller på workaholiday og jeg arbejder fra det sted, hvor jeg opholder mig i verden. Især når den Danmarktiske vinter rammer, så skal jeg til et varmere sted. Det er meget få fulde vintre jeg i mit liv har gennemført i Danmark. Anyway, jeg kan godt undre mig over, hvor langsommelig bevidsthedsudvidelsen på dette punkt er hos den brede befolkning. De fleste opfatter stadig den livsstil som noget meget svært eller endda umuligt at opnå. Som om man skal være særligt priviligeret for at designe sin hverdag som man ønsker den. Selvfølgelig er det ikke alle jobs, der kan udføres online, men virkeligt mange jobs kan. Virkeligt, virkeligt mange. Om ikke andet så i perioder.

Især fordi vi også befinder os i en tidsalder, hvor Viden er et valid vare. Er du ikke hoppet på den vogn, vil jeg klart anbefale dig at gøre det. Som skrevet mange gange – min større vision med mit arbejde her gennem Universal Goals er ikke kun at hjælpe folk til at balancere vibrationer hos dem selv og deres virksomhed etc, det er også at understøtte det at hver person har sin egen lille niche i verden. At vi alle (eller dem, der vil) er entiteter, små enkeltmandsvirksomheder, der hver især bidrager med vores lille del. Så meget eller lidt som vi nu engang har lyst til. Det skal sgu ikke være penge, der er problemet (det ser jeg også Uranus i Tyren hjælpe os med). Har eget firma, egen hjemmeside etc. Der er SÅ mange funktioner, der ikke kræver alenlange mails og dødssyge møder i det dinosaurkoncept, mange kontorer stadig er bygget på. Det har aldrig været lettere at drive firma fra en Bounty-strand eller et ski-resort. Aldrig.

Uranus i Tyren handler også om et kollektivt skift i værdier, jeg er sikker på at det at sælge ud af sin viden er ”fremtidens” produkt med størst værdi. Det er det, vi stort set hver især kommer til at sælge. Så ved du noget så kom dog i gang, mand. Skriv. Lav video. Syng. Dans. Indtal på bånd. Der er folk, der har brug for netop din ekspertise og erfaring og mange du kan samarbejde med på ægte interdependensk facon. Det skal bare være dit unikke produkt, skabt af din unikke passion. Det blev lige et langt afsnit, min pointe er at jeg sådan håber, at en transit som denne kan hjælpe folk til en forståelse af, hvor meget der kan være at hente i at være en, der kan arbejde på hvorfra det passer en. Der er ingen grund til at gøre det sværere end det er - og selv hvis der ikke er nogle forgængere, selv hvis der er dele af dit arbejde der kræver din tilstedeværelse et bestemt sted, så er der muligheder hvis man tænker ud af boksen. Vi er næsten i Vandmandens Tidsalder - innovation er det nye sort. Jeg har for længst meldt ud i Taekwondo-klubben, at i det øjeblik hologrammer bliver alment tilgængelige, er der intet til hinder for at jeg underviser børneholdet i Vanløse fra en strand i Thailand.

Jeg sælger selv ud af min viden til Guldmedlemmer, som betaler hver måned for at stadigt voksende database – delvist for at få god indsigt i hvordan man kan bruge astrologi, numerologi etc i praksis i hverdagen, men også for at støtte mig i at kunne lave en del frivilligt arbejde samt researche og skrive endnu mere. Bing bing win win hele vejen rundt. Er du iøvrigt Guldmedlem, kan du se hvad Jupiter i Skytten betyder for dig HER.

Jeg skriver også dette fordi jeg møder så mange mennesker, der har meget på hjerte. Åh hvor gad de godt. Skrive en bog, have en blog etc. Og der er mindst lige så mange undskyldninger for ikke at gøre noget ved det (manglende tid, penge, energi, ressourcer, manglende evne til at lave en hjemmeside, manglende fucking fingre til at trykke på tasterne, mand) og skal man sige een ting om de transitter vi har frem til 2020, så er det at det er en ”how badly do you want it”-periode. Hvor meget ønsker du egentlig det her? Din selvstændighed, din frihed, din lykke. I det gamle Egypten (o.a) blev tempelpræster- og inder testet gennem de symbolske elementer. Jord, vand, ild, luft. Er du stærk nok, er du solid nok, tror du nok på dig selv osv. VIL du virkeligt det her? Kan du rejse dig op og blive stående uanset hvad der kommer imod dig? Jupiter i Skorpionen skulle gerne have vist os, hvad vi ønsker inderst inde og bedt os om at committe til det. Saturn i Stenbukken er 4 skridt frem og 3 tilbage – og derfor er en Jupitertransit som denne bare guld værd i denne periode. Der er belønning til slut uanset hvad, spørgsmålet er hvor stor du ønsker, at den skal være. Stort held og uendelige muligheder, der kan dukke op ud af det blå. Sådan noget, man aldrig troede at man ville kunne opnå. Ægte eventyr. Ren magi. Skytten hersker også over forlagsbranchen, altså bogudgivelser etc, så igen - det er en stor mulighed, vi har nu.

Skytten handler også om sandhed, og skal man sige noget potentielt dårligt ved denne transit, så kan det være Skyttens evne til at tro at de kender den eneste sandhed. Og så missionerer den for de andre. Man skal passe på ikke at blive bedrevidende og endda arrogant i denne periode – det gælder selvfølgelig også mig og mine digitalnomade-visioner, haha (jeg mener det nu godt).

Jeg er med på, at hele verden ikke ændrer sig på et år. Skytten er også symboliseret som en Skytte fordi den tager sigte. Visualiserer. Spænder buen mere og mere indtil det er tid til at sende pilen afsted til bullseye. Det er først når Jupiter går i Stenbukken 3. december 2019, at de fleste for alvor begynder at konkretisere deres visioner, men er man klar før, så go for it. Saturn i Stenbukken er eet skridt ad gangen, hver dag, dag for dag.

Jeg kan ikke sige så meget mere lige nu – der er virkeligt meget at fortælle og jeg vil referere til denne transit det kommende år. Mest af alt vil jeg ønske, at du nyder dette fantastisk positive indslag, denne superenergi i din dagligdag det næste år. Det er sgu fantastisk. Som at have guldsko på hver dag. Som at bo i et hus af chokolade, hvor de bærende vægge straks vokser sammen igen hvis man spiser af dem. Som et tog, der altid kommer til tiden og en avocado, der er perfekt modnet.

Der er garanteret bedre analogier end disse. Tænker du det, så er du på rette spor. Men det kan jeg jo ikke vide, hvis du ikke kommer i gang med udbrede DIG til verden, vel. Det er tid til at bringe DIN passion, dit bidrag til verdenshistorien og menneskeheden op i det smukke lys. Din magi.

Vi venter.

Love you all,

Louise

Kategorier