Den 16. – 18. november 2018. En vanvittig weekend.

Som tidligere lovet kommer her en guide på et af årets mest vanvittige weekender, ihvertfald i forhold til energiernes indflydelse.

Venus, som har været i retrograd i det der føles som 117 år, begynder endelig at gå direkte igen. Ahh. Ægte kærlighed funderet på gennemarbejdede værdier er nu muligt igen.

Til gengæld går Merkur retrograd. 6 uger med kommunikations- og teknologiproblemer. Læs om den transit HER.

Dette begynder for begges vedkommende fredag den 16. november 2018, hvilket i sig selv giver lidt udfordringer.

Og så i kvadrat til Neptun i Fiskene. Og nu også med Mars på besøg her, som efter næsten 6 måneder i Vandmandens tegn har givet os nye måder at tænke og handle på, men også mærkværdige indslag i dagligdagen.

Mars går nu i Fiskenes tegn, hvor vores krigs- og handlingsplanet forbliver resten af 2018. Hvem sagde spiritual warrior?

Ovenstående betyder forvirring. Sløret tankegang. Ingen mål eller retning.

Hvilket forvirrer Jupiter og Merkur i Skytten, som skal have noget at sigte efter. Og forstørrer idealer og visioner, men som ikke helt har med det jordlige liv at gøre. Helt grundlæggende: man kan meget, meget nemt komme til at love for meget denne weekend. Skal du købe en brugt bil, så er det bare ikke nu. Det er det virkeligt ikke.  Glem alt om børsen, aktier og den slags lige nu. Bank-ting. Gæld og samtaler om samme. Der kommer virkeligt gode købemuligheder i december og januar. I det hele taget ingen større samtaler omkring værdier og penge. Generelt er vi unøjagtige i vores kommunikation nu, vi mangler facts og detaljer etc.  Så endnu en god mulighed for at opøve og lytte til sin mavefornemmelse.

Som nævnt i Merkur retrograd-indlægget, er det en så speciel og bizar blanding denne weekend, at man hurtigt kan komme til at ødelægge noget, man har arbejdet på længe. Neptun elsker at opløse strukturer. Vi er stadig i Skorpionens sæson, Skorpionen elsker at gå endnu længere, endnu dybere, overskride endnu flere grænser. Det kan være en længerevarende slankekur, træningsregime, parforhold (især efter alt det her Venus i Vægten og Skorpionen i retrograd, kærligheden er godt nok blevet testet i lang tid), som man efter det, der føles guddommeligt guidet indskydelse kaster over bord, mens man rider mod solnedgangen med flødeboller under den ene arm og ham fra regnskab i den anden. Det er sådan en weekend, hvor man bare skulle ud og have en øl, og så pludseligt er man på morgenværtshus og synger Himmelhunden sammen med ens nye venner Mogens og Benny, der også synes at I skal åbne en sing-along bar sammen.

Ovenstående er den lavere form af disse kollektive energier, det vil ikke være tilfældet for bevidste og mere vågne mennesker. Alle vil dog være påvirkede, så skal jeg give en jordisk miniguide til weekenden den 16. – 18. november 2018:

Dette er faktisk guddommelig coaching. Det er det. Totalt hul igennem til kosmos, til en højere bevidsthed og højere kærlighed. Kan du styre dine menneskelige impulser, så kan Jupiter og Merkur i Skytten netop hjælpe dig med at se dit eget liv og mål meget langt væk. Ikke som visualisering – du kan se det. Hele vejen ned for enden får du lige et kig gennem ormehullet. Det burde være nok til at bygge strukturer op til det rette mål for dig og din sjælsvej. Og Saturn (samt til dels Pluto) i Stenbukken er totalt med på dette. Det vil være stærkt understøttet i fremtiden. Husk vores bedste ven mavefornemmelsen.

Og det mål kunne meget vel være et hjem. Et kærligt og stabilt hjem nu hvor den Nordlige Måneknude er i Krebsen og vi kollektivt mærker, hvor meget vi har brug for dette. Ikke mindst at komme hjem til os selv. Det handler om at give os selv og vores nærmeste den følelsesmæssige næring og kærlighed, vi egentlig har brug for.

Det kan godt være, at Andreas fra regnskab er den rette for dig. For det føles lige pludseligt helt rigtigt. Som guddommelig coaching kanaliseret ned igennem en snebajer.

Men prøv lige at vente til i næste uge med at tage en beslutning. Det gælder generelt for store beslutninger eller noget, der kan sabotere din proces. Det kan få uoverskuelige konsekvenser i denne her udfordrende og lettere vanvittige weekend.

God fornøjelse,

Louise

 

Kategorier