I Skyttens tegn november-december 2018. Hvo intet vover..

Solen går i Skyttens tegn den 23. november 2018. I år møder den Jupiter og Merkur her.

Hvad er det med den Skytte? Et tegn og en energi, der bliver beskyldt for alt fra at være sandhedssøgende til decideret taktløs.

Der er noget om det. Taktløs fordi der her ikke tales ud fra egoet. Kun egoet kan blive stødt, forarget, fornærmet.

Skytten taler ud fra den højere bevidsthed, ens højere selv om man vil. Sjælsniveauet. Ens egen og mest personlige sandhed. Og det kan være frygteligt svært at høre på hvis man ikke selv har ”hul igennem”, ikke er bevidst.

Skytten er særdeles fremtidsorienteret, altid visualiserende, altid på jagt efter at mål at sætte. På at spænde sin bue med den flammende pil og sende den ud til et mål i fremtiden. Stenbukken, der kommer efter Skytten, har så til opgave at konkretisere målet, at sørge for at det rent praktisk bliver til noget.

Det er derfor en tid for langsigtet planlægning, visualisering, fremtidsorienteret tankegang. Ikke så meget det her med at være i nuet. Noget, Skytter ofte bliver kritiseret for ikke at være. Entusiasmen og motivationen ligger i at planlægge for fremtiden, i det her tilfælde for 2019 som bliver et langt mere aktivt år end 2018 har været.

For at kunne planlægge ude i fremtiden, skal man være open-minded. For at kunne sætte mål, der rent faktisk er i overensstemmelse med ens eget højere selv, må man udvide sin bevidsthed. Skyttens planethersker er Jupiter, den største planet i solsystemet. 1000 jorde kan være i Jupiter, så stor er den (!). Derfor er Skytter (hvilket i numerologien svarer til at være 3´er, 2019 er også et 3´er år, vi går ind i) altid så fokuseret på at ekspandere, vækste, udvide. Bigger, better, larger. Det er ikke nok at åbne en bagerbutik, det skal være en kæde, gerne internationalt. Puf puf puf, ballonen pustes hele tiden mere op.

Hvordan får vi så kontakt til det her højere selv, til vores højere bevidsthed? Har du rent og forholdsvis integreret numeroskop, lever du allerede i overensstemmelse med din sjælsvej og livsformål. Meditation er en vej for nogle, ayahuasca for andre. Shamanistisk åndedrætstræning er også en mulighed. Der er masser af veje.

Alene det, at du læser dette, går rent ind ”foroven”. Jeg taler aldrig til egoet når jeg har kunder eller i professionelt øjemed i det hele taget. Jeg taler/skriver til det højere selv, i dette tilfælde den kollektive bevidsthed. Hvornår den så fiser ind på lystavlen afhænger af personen selv og det her berømte ego, som kan trække mange menneskelige udviklingsprocesser i langdrag. Jeg får ofte at vide, at en del ikke helt forstår mine indlæg, men der bare er ”noget der rammer dybt”. Hvilket er helt ok.

Det handler nu om at åbne nogle døre. Og måske nogle vinduer. Det kan være fysiske døre, altså at man måske per intuition (også en Skytte-ting) pludseligt drejer til højre og går ind i en butik, man aldrig har været i før.  Det kan være et vindue til sjælen.

Det kan være at åbne døren til sit hjerte. Ikke mindst nu hvor den Nordlige Måneknude er i kærlighedstegnet Krebsen og vi har mulighed for superjackpot med Jupiter i Skytten.  En dør, der har været lukket på grund af frygt for afvisning, sårbarhed, frygt og at fornægte sig selv kærlighed og omsorg. Alle transitter og energier lægger op til, at vi går ind i dybere relationer af højere kvalitet. Venus er tilbage i Vægten og helt på hjemmebane. Venus ønsker harmoniske og kærlige relationer. Et lykkeligt ægteskab.

Det vil være forskelligt for alle. Fællesnævneren er, at det handler om at træde ind i det ukendte. At vove, at miste fodfæstet et øjeblik. Når Norm i Sams bar gik ind og alle råbte ”NORM” fordi det er en bar, ”where everybody knows your name”, så er det her det modsatte. Vi skal ind where nobody knows your name.

Hvo intet vover, intet vinder, som vi siger.

Alt det her Skytte-energi lægger op til ærlig deling af vores egen personlige sandhed. De senere år har temaerne været at pille lagene af os selv for at nå ind til vores inderste sandhed og for nu at dele den med ligesindede, med nogle der vil bygge en langtidsholdbar fremtid med os hvilket Saturn i Stenbukken hjælper med.

Så om man (egoet) føler sig klar eller ej, forberedt eller ej, er ikke så relevant. Skytten opererer som sagt på et andet plan og din sjæl ved godt, hvad du (egentlig) ønsker i dit liv. Det kan føles lidt ud af komfortzonen, især nu hvor måneknuderne er på Aksen for Sikkerhed (Krebs/Stenbuk).

Krebsen er naturligt nok bange for at få knækket sin skal, for at bølgerne går for højt, for at komme for langt væk fra landjorden (Stenbukken) hvilket den ikke bryder sig om. Ligemeget hvor overvældende (for det kan det være) og utrygt det kan føles, så er det for at gøre klar til nye højder. Man skal ud af den skal, man er vokset fra. Krebsen kan ikke blive ved med at vokse i den samme skal, så bliver den jo kvalt.

Som altid er disse indlæg altså for at give dig en chance for at være proaktiv. For selv at træde tillidsfuldt ind i det ukendte og ikke holde fast i noget, der er uddateret eller endda gør ondt. Krebsen kan have meget stor tendens til at holde fast i det, der gør allermest ondt.

Kommer du selv ud af den komfortzone, så slipper du for at blive kastet ud af den og tiltrække noget, der på en hård måde tvinger dig ud af din komfortzone. Især nu med Jupiter i Skytten der vil have os op fra Skorpion-sæson, op i lyset og alt det nye. Du har det gode boldtræ nu, det er satme med at svinge mens de gode bolde er i luften. Sjælen er klar, selv om det er ubevidst for dig. Egoet er bevidst, og føler sig måske ikke klar. Sjælens ”mål” er dog klar til at slå egoets langt ud af banen. Sjælens boldtræ er nu engang større og stærkere end egoets, som er det der flade boldtræ ingen gad at spille med i folkeren. Det, der siger ”klok” når bolden rammer og triller hen foran fødderne på den første person ude i marken. Nå det var måske bare mig, der var dårlig til rundbold.

Man skal bare være opmærksom på, at de mål og træden ud af zonen ikke er gennem højfrekventiel impulsstyring. Så er det det ene og så det andet, der er interessant og så når man ingen vegne og var heller ikke i nuet. Den målorienterede Skytte fejler kun hvis de enten kun har fokus på deres mål eller hvis alt er deres mål. Det er faldgruben for alle Skytter og for os alle i denne måned, hvor vi er under Skytte-energiens indflydelse.

Søg, og du skal finde. Jeg ved bare ikke hvad.

Heldigvis.

Louise

Kategorier