Imellem verdener

Vi er nu nået til nogle afgørende faser, hvilket for mange betyder at vi nu står imellem verdener. Den nye og den gamle. Livsfaser, måder at leve på opløses mens det nye endnu ikke har fundet fodfæste.

Det er stort og dybt transformerende. Der er for de flestes vedkommende tale om timelines, der har varet det meste af livet. Og som nu har nået deres endelige slutning her i et højtransformativt 2018.

Føler du dig fortabt her på tærsklen til det nye, forvirret, mangler du fokus eller føler dig bare helt tom, så er det en virkeligt god periode at geare helt ned og slappe af. Du får brug for at lade op inden 2019 kommer. Det er et virkeligt godt tidspunkt at få løsnet op og sænket sine vibrationer decembers hektiske energi til trods.

Det kan også være en tid, hvor man føler stærk trang til forandring. Endda til trods for, at man tjener gode penge, har en god partner, et fedt hus, et godt liv. Begynder det at klø under fødderne, er det fordi du ikke er forbundet til din sandhed. Din højere sandhed. Ingen eksterne manifestationer vil kunne få dig til at føle dig hjemme eller godt tilpas hvis der ikke er en intern forbindelse i dig.

De nye livsfaser begynder at sætte sig omkring Vintersolhverv den 21. december 2018, hvor vi også har et større energiskifte.

Frankie says relax. And connect.

Louise

 

Kategorier