Den 7. - 9. december 2018. På tærsklen til en ny verden.

Hvordan går det? Happy happy? Forelsket? Udknaldet? Depri? For meget rødvin? Trist? Udmattet?

Vi står på tærsklen til en ny verden. Hvor vanvittigt det så end lyder. Den kommende mandag er ikke bare en sædvanlig start på en ny uge, den er bogstaveligt talt starten på en helt ny tilværelse. En, vi har ventet på i rigtigt mange år.

Og det vi har nu? Det er alle muligheder. Alle har muligheder. For at skabe nøjagtigt det liv, man ønsker. Det er en meget sjælden energi-kombi og ved du hvad? Vi har fortjent det. For Sørensen, hvor har vi fortjent at kunne træde ind i disse helt nye begyndelser efter ikke kun et ekstremt tungt og transformerende 2018, men også skæbnesvangre år som 2017, 2016 og 2015. Vi fortjener den belønning der nu ligger i det store tag-selv-bord.

Bare husk, at det skal være ægte. 100% ægte. Autentisk. Helt ned på sjælsniveau. Merkur og Venus er i Skorpionen for sidste gang i år og her opererer vi kun med det dybeste af det dybe. Det helt og aldeles ægte. Saturn i Stenbukken er også ekstremt stærk og kommer ikke til at hjælpe dig med at bygge noget, der ikke er i overenstemmelse med dine egen, højeste sandhed. Det lyder måske som spirituelle klicheer, men det er sgu rigtigt. It´s for real, man.

Der går dog nogle uger, før det er tid til at definere. Lige nu er det tid til at nyde de gode energier, ikke til at prøve at regne ud hvad det hele skal ende med. Det bliver meget mere klart efter vintersolhverv den 21. december 2018.

Det, man kan være opmærksom på ikke at gøre er at medbringe det, der ikke skal med videre. Lige nu er det meget, meget nemt at ty til eskapisme. Offerrolle. Dårlige undskyldninger. For meget alkohol.  Brug endelig dit Skytte-syn og op i helikopteren, se dig selv fra oven. Skal du virkeligt igennem det mønster, den fase igen? Skal du virkeligt have en tur i den karrusel igen eller kan du bare tage den læring, der var i det med videre nu? Selv om vi skifter ham for sidste gang i denne uge, så kan vi med Mars og Neptun i Fiskene meget nemt ødelægge fremdrift.

Det kan også være noget med skyld. Skyld over, at man ikke føler det længere. Ikke føler for sit job, sin hobby, sin partner.  I gamle dage ville præsterne have kronede dage i skriftestolene med energi-kombinationer som disse. Idag kan vi sagtens tilgive os selv – efter alle disse år kan vi se i perspektiv og har langt bedre metoder til at håndtere vore skyggesider med.

Vi skal nok komme over på den anden side. Ikke miste troen. Vi bruger Jupiter i Skytten til at holde modet, håbet, optimismen og entusiasmen oppe. En transit, der virkeligt vil begynde at finde fodfæste omkring nytår. Så kan det ikke blive stort og sjovt nok.

Overdreven positivitet kan måske virke lidt for tilfældigt, endda akavet. Men vi er ikke de samme længere, vi er på vej til noget helt nyt og ved endnu ikke helt, hvad det er. Det er helt nyt territorie, en helt ny verden. Derfor er det en stor fejl nu at holde fast i måder at være på, at tænke på, som ikke længere er den, man er. Det er et dårligt tidspunkt at være arrogant på, at tro at man ved det hele. For intet er længere som det var, det er vigtigt at indse nu.

Så. Giv plads. Og se. Har dine hænder ikke længere lyst til at holde på det værktøj, dine læber ikke længere lyst til at kysse din partner, så er det fordi det har nået sin slutning. Det er bare sådan det er. Det er naturligt. Er du dødtræt, så kig på om det istedet er din sjæl, der er træt. Træt af at blive drænet og holdt fast i det, der ikke længere er.

Leder du efter ny udvikling, nye oplevelser? Nye forbindelser – emotionelle, fysiske, spirituelle, professionelle? Et mere spændende job, mere sex og kærlighed i hverdagen? Så må der skabes plads. Bare giv plads. Det kan være fysisk, det kan være energimæssigt. Det kan være tidsmæssigt, bare mere plads i kalenderen. Plads til, at noget kan komme til. Skal du have en kæreste, skal du have mere sex og alt det der, så skal der jo være plads. Og tid.

For meget tøj i skabene, for meget rod i hjemmet optager unødig plads i dit energifelt. Relationer, der ikke giver dig noget længere, optager plads for nogle andre og mere passende.

Det er så smuk en weekend, der venter forude. Læs om nymånen, der sætter den i gang imorgen fredag HER.

Mandag morgen den 10. december 2018 er nye energi-niveauer, det er bevægelse på de områder hvor du sad fast. Øget harmoni i nære relationer og bare virkeligt gode muligheder for at gå efter guldet. En ny verden.

Og der er stort set fri bane. Merkur gik som den sidste ud af retrograd idag den 6. december (min bil fejrede det ved at holde op med sine mærkelige bipbip-lyde), de andre er ved at slippe deres skyggeperioder og derfor er der nu kun Uranus tilbage i retrograd indtil start januar 2019. Uranus er sgu så uforudsigelig i forvejen, at det ikke gør den store forskel for de fleste alligevel, haha.

Men først må vi altså slippe det sidste. Det gamle os hver især. Der kommer vi ikke tilbage til alligevel.

Så. Giv plads. Grin. Elsk. Hyg. Syng. Dans. Knald. Kreer. Fest.

Og tro på det. Den nye verden er her.

Næsten.

Louise

Og hey, HUSK søndagslive den 9. december, hvor vi også spiller ASTROBANKO.

Kategorier