Fuldmåne i Krebsen den 22. december 2018. Den Store Julebuffet.

Den store julebuffet. Det er den vi står foran nu. Så mange valgmuligheder, så mange eventyr, så utroligt mange veje.

Og derfor skal der vælges med omhu. Ikke analytisk, praktisk, faktuel omhu. Der skal vælges med hjertet. Med hele kroppen, hele sjælen. Det, du aller aller helst vil have. Inderst inde.

Ikke bare det du vil have nu. Det, du vil have i de næste mange år, måske resten af dit liv. Det er det, der er lagt op til når vi den 21. december 2018 har vintersolhverv, Solen går i Stenbukken og Månen er fuld af Krebs den 22. december 2018. Det er årets sidste portal og den er ikke til at komme udenom.

For vi har sagt farvel. Til det, der ikke skal med videre. Det har måske ikke realiseret sig endnu, men det har vi. Mulighederne er stadig mange, men kun få eller måske en er den helt, helt rigtige. Det ægte.

Det er ikke kun et spørgsmål om at vælge ud fra sine inderste ønsker, om at vælge mellem and og flæskesteg. I de skift, vi står i energimæssigt her, skal det være det bedste for dig og for de andre. Det bedste til mig og mine venner, som vi siger.

Der er kun få dage tilbage til fejltrin og fjollen rundt. Der er stadig fest og farver i luften, men Stenbukken tårner sig op ude i horisonten, så det er også ved at være tid til at tone ned. Og tage modne beslutninger, især hvis de involverer andre. Hvor du egentlig ikke føler at det er langtidsholdbart, ikke ser en fremtid med den eller de eller det, du er i gang med, så skal lyset til at brænde ud nu inden der skal ske en separation.

At tage noget halvhjertet med videre nu kan give et meget dårligt investeringsafkast hvad karma angår senere hen. Meget, meget skidt – især hvis det involverer knuste hjerter. Hvis du ikke føler det nu, helt inde, så kommer du ikke til at føle det. Og du vil i den grad blive stillet til ansvar med så stærk en Saturn, som vi har her. Karma handler om intentioner, og straf/belønning er meget, meget stærk når vi taler Krebs/Stenbuk, især nu hvor måneknuderne befinder sig her.

Vi er pt i ”Fiske-tid” med både Mars, Neptun og Chiron her. Det er det galaktiske 12. hus, det ubevidste og ligeledes meget karmisk. Vi har bedt om at få vist vores ubevidste og vi kan se, hvad der skal limes fast på vores vogn videre frem og hvad der skal igennem faldlemmen nu.

Fuldmånen i Krebsen den 22.12 er derfor en forunderlig sammensætning af at forpligte sig til fremtiden og samtidig give slip på noget andet. Helt slip, ikke bruge tid og ressourcer på det længere.

Når Solen går i Stenbukken, begynder arbejdshesten at røre på sig. Stenbukken bygger en solid fremtid til det, vi gjorde plads til under Nymånen den 7. december 2018. Det aller aller bedste. Det sprøde, det eventyrlige, det smukke, det moderne. Der, hvor vi har en fremtid vi glæder os så meget til, at vi kan mærke det i hele kroppen. Hvor vi virkeligt føler kærligheden og passionen. Vi har byggeplanerne klar.Uranus er i trigon til Skytten, som ved vintersolhverv vil befinde sig ved de sidste grader inden Stenbukken tager over. Nu kan vi foretager de forandringer, vi har ønsket eller måske endda forsøgt at foretage så længe. I månedsvis eller måske i årevis. Det er store cyklusser, der sluttes her og virkeligt understøttende energier, vi har de næste par år. I 2019 alene er hele 4 planeter på hjemmebane i deres eget tegn, det er bare spitzenklasse. Er du Guldmedlem, kan du se hvilke livsområder der har afsluttet deres faser, stadig er i gang eller måske starter noget nyt i 2019 HER.

Venus er ligeledes i trigon til Neptun og Merkur i harmoni med Jupiter her, som jeg talte om i Søndags-Live forleden. Det her er hvad drømme er lavet af, det er meget meget smukt, magisk og romantisk. Det er ren og uforfalsket kærlighed om det så er til et menneske, et dyr, en ide.

Ved Fuldmånen træder Stenbukken så ind og siger ”ok, du siger at du vil alt det her? Du drømmer om et lykkeligt liv med ægte kærlighed, om at udgive en bog, at starte en virksomhed, at blive sanger? Du vil følge dit kald, siger du? Jamen, så lad os da se hvad du er lavet af”.

Stenbukkens hersker er Saturn. Det er disciplin, struktur, integritet. Ikke mere snak, dagdrøm, planlægning, visualisering, brainstorming. Nu handles der så småt på den store drøm. Den, der varer resten af dit liv.

Jeg vil tilføje, at der ikke er tale om at kæmpe sig frem, om at vinde mod alle odds og den slags. Stenbukken er det kardinale jordtegn og dyrekredsen absolutte ekspert, når det kommer til timing. Saturn hersker over tid. Er du i tvivl om hvornår man slår til, så spørg en Stenbuk. Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet.

Når vi taler tid, så er det selvfølgelig også et spørgsmål om, at man ser på det man har brugt tid på. Investeret i, måske gennem mange år. Nogle gange er processen den vigtige, forandring er uundgåelig og det er tid for strukturer at falde.

Heldigvis da, for hvis der er noget Stenbukken også kan, så er det at stagnere. I så fald er det måske værd istedet at tænke over, hvorvidt man vil fortsætte med at lægge tid i dette i fremtiden også, hver dag i resten af ens liv. Vi har jo kun så meget tid som mennesker her på jorden. Og så taler vi måske mange års tiltagende bitterhed over, at man ikke slog til mens tid var. Den sure pensionist, der råber ad børn over sin hæk og svinger med sin stok, er et meget godt billede på en bitter Stenbuk.

Bygger man på Stenbukke-maner (som vi gør nu med Saturn i Stenbukken og de 4 planeter på hjemmebane næste år), så dukker man op. I al slags vejr, dag for dag. Skridt for skridt. Det er all in, alt eller intet. Der er intet med at være ubeslutsom, når vi taler kardinal-energi. Og her har vi altså 3 ud af de 4 kardinale energier i spil (Uranus i Vædderen, fuldmånen i Krebsen, Solen i Stenbukken) – så møder man op og gør det, der skal gøres. Uden at pive, uden at kny.  Ikke noget med en lille fod ind på vejen og så åh nej, jeg ved altså ikke alligevel. Alt det er vi forbi nu.

Man træder ind på sin vej og går. Hele vejen. Også selv om det iblandt er hårdt og ensomt. Det er lidt nu eller aldrig, som du måske kan fornemme. Det er ikke for at skræmme dig, men for at understrege hvor vigtig en tid, det er. Vi får ikke noget, der ligner de her transitter igen i vores levetid, det er virkeligt gode vilkår.

Denne fuldmåne i Krebsen siger, at der kun er en vej, og det er fremad. Ingen genveje, ikke noget halvhjertet.

Det skal være det rigtige. Det bedste. Det bedste til mig og mine venner. Fra den store, lækre julebuffet.

Louise

Kategorier