Venus helt ude af retrograd: kærligheden kalder

Det har været en lang, lang rejse. Kærlighedsplaneten Venus gik i retrograd-skyggeperiode den 3. september 2018 og afslutter idag endelig den lange proces. Ikke mere karma, ikke mere læring på den hårde måde. Hjertet er klart til noget nyt, klogere og modigere end før.

Venus er en meget vigtig planet i astrologi, da den hersker over alt det, der virkeligt betyder noget for os: følelser, kærlighed, skønhed, personlige værdier, penge/værdisættelse, ejendele og selvfølgelig parforhold. Sidstnævnte er noget, der fylder meget for de fleste mennesker, og også noget jeg ofte får henvendelser om. Kærligheds-temaer kan være forvirrende og spændende.

Som skrevet igår, så er det en tid for nye og spændende begyndelser. Vi fortjener det gode efter at have været igennem denne tur i 3,5 måned. Venus går iøvrigt ikke retrograd igen før maj 2020.

For størst af alt er kærligheden. Og meget lettere at have med at gøre, når man kender sin egen måde at elske på gennem sit fødselshoroskop og de kollektive energier, du kan læse gratis om i bloggen her på siden.

Mere kærlighed til alle,

Louise

 

Kategorier