I Stenbukkens tegn, dec 2018-jan 2019. Game of Thrones.

Har du fået nok fest, farver og visualisering? Eventyr og store drømme? Fredag aften den 21.12 træder Solen ind i Stenbukkens tegn, som officielt kommer med vinteren. Men også sender os stærkt afsted mod lyset igen (det er vintersolhverv idag den 21.12) og mod et lige så stærkt 2019, hvor du har alle muligheder for at tage fuld kontrol over dit eget liv, din egen trone. Velkommen til Game of Thrones.

Stenbukke-sæson er i år delt op i to dele. Før og efter nytår, sådan cirka. Vi har altså del I og del II af Game of Thrones.

Op til jul og nytår har vi stadig så meget ”vand”, at følelser, drømme, romantik, fantasi og håb er i højsædet. Jupiter og Merkur i Skytten giver store drømme (og væsentlig overdrivelse), mens fuldmånen i Krebsen den 22. december 2018 kommer med løfter om helt nye følelsesmæssige begyndelser, ikke mindst for Den Nordlige Måneknude – vores kollektive ”ledestjerne” – også er i Krebsens tegn.

Hvilket iøvrigt betyder, at Den Sydlige Måneknude-  hvad vi kollektivt og individuelt vil efterlade de negative sider af – er i Stenbukkens tegn. Rigide hierarkiske strukturer, bad business, dårlig ledelse, inkompetent regering, systemer der ikke virker etc etc vil falde, hvis det ikke er bygget med integritet. Ikke mindst fordi megadestroyer Pluto rejser med her og nedbryder alt, der har behov for at blive bygget påny, hvad enten det er din karriere eller sociale platform, ægteskabelige status, klasse etc. Det er Stenbukkens områder. Det vil blive meget udtalt individuelt og kollektivt i 2019, der kommer et reset point til foråret, så der vil jeg skrive mere om det – det er bare for at nævne, at jo tættere Solen kommer på Saturn og Pluto (tættest start januar 2019, mere om det in another indlæg), desto mere vil dette blive udtalt for dig, mig og os.Med Neptun i Fiskene har vi nu høje idealer på grænsende til perfektion. Den fælde kan Stenbukken også falde i, så måske man skal give sig selv lidt friere tøjler i nytårsforsætterne. Ligesom vi den kommende måned med fordel kan minde os selv og andre om, at vi kun er mennesker og altså fejlbarlige.

Uden at der dog anbefales at gå offermentalitet og hjælpeløshed i  den. Det er nemlig meget udtalt nu, hvor Chiron sidder i Fiskene. Uranus er i Vædderen – det er mig mig mig først, topegoisme. Merkur i Skytten fortæller selvretfærdige historier og overdriver. Ja, det kan meget vel blive en jul, hvor der omkring julebordet fortælles farvestrålende historier om, hvor forurettede vi blev under julehandlen af alle de andre idioter i Magasin. Se eventuelt hvad der kan ligge under din dramatiske historie. Det er vel naturligt at være frustreret og føle sig fastlåst efter et så intenst år som 2018 har været.

Frem til nytår er det også at anbefale at tage lidt tid ud til sig selv. Det er ikke en periode rent energimæssigt, hvor der er lagt op til stor familiehygge for at sige det rent ud. Caprinalia (Capricorn = Stenbuk på engelsk) var i enormt gamle dage den tid, hvor man ødelægger, fortryder og brænder det gamle. Ikke for at gøre nogen nervøse, det er ment i overført betydning. Man ”brækker” Stenbukkens horn, som altså symboliserer de uddaterede strukturer. Der kan derfor være behov for at være lidt alene, refleksiv, mærke Jupiter i Skyttens evne til at frembringe den indre flamme i os – den, hvor vi ser det store, smukke billede. Hvor vi ser vores liv udvolde sig. Fremtiden.

Når Stenbukken så kommer, så er det tid til at begynde at bygge for den fremtid. Stenbukken har udpeget det bjerg, der skal bestiges og ved nøjagtigt hvilken bjergtinde den ihvertfald starter med. Hvem, man egentlig gerne vil være.Stenbukken er et af de 4 kardinaltegn, der bringer en ny årstid og nye tider med sig. Stenbukken bringer vinteren, Vædderen bringer foråret, Krebsen bringer sommeren og Vægten bringer efteråret.

Og Stenbukken har ikke tid til pladder og overfladiske historier om julehandlen i Magasin. Der er alt for meget på spil, alt for meget arbejde og ansvar forude. Det er down to business – især efter nytårsaften, hvor Mars går ind i den fyrige Vædder og danner en eksplosiv kombo (mere om det i nytårslive den 30.12, tilmeld dig gratis HER. Smed, mens jernet er varmt, råber Vædderen til Stenbukken lige efter nytår.

Og her kommer part II af denne måneds Game of Thrones. Der, hvor festen er forbi, regningen skal betales og vi skal i gang med at arbejde. Lyder det tungt? Det er dit eget liv, der skal arbejdes på. Der, hvor du kan komme op og sidde og trone som en kejser eller kejserinde i tarotkortene.Iøvrigt de to tarotkort, der kendetegner de numerologiske energier for 2019. 3-tallet og 1-tallet. Den maskuline og feminine lederenergi. Du er lederen i dit eget liv – 100% - og kan du integrere dine maskuline og feminine side optimalt, så har du et ekstraordinært potentiale for at sende dit liv til helt nye højder i 2019 og ikke mindst 2020. Meget af det, du oplever de næste 3 ugers tid er en miniversion af det, der kommer til at ske i 2020.

Saturn/Stenbukken er dog lige ind, lige ud. Det arbejde, man lægger i svarer til det resultat, man får ud igen. På den måde er Saturn let nok at arbejde med. Man skal have disciplinen dag for dag, time for time. Hvis du allerede er godt på vej, så er det bare at fortsætte. Er du ikke, så er det ihvertfald tid til at gå i gang.

Game of Thrones del I handler altså om at bygge momentum, entusiasme og spænding op. Den varer ca til den 2. januar (nogle fanger energierne lidt før, især kardinaltegn). Herefter vil alt dette føles som varm luft, nu gider vi ikke flere historier og plantegninger – nu går vi i gang med at bygge det optimale liv for os selv.

Ja, der er store ting på spil. Og som nævnt før har vi ikke haft så gode muligheder som dette i rigtigt mange år.

Starter du 2019 som kejser/kejserinde i dit eget liv eller skal du slås for det? Bliver du pillet ned af din trone? Kan du foretage de skift, der skal til for at sikre rejsen, for at sikre dit endelige mål?

Tja, det får du jo at se i denne meget karmiske episode af Game of Thrones.

Velkommen, 2019.

Louise

 

Kategorier