Uranus direkte januar 2019. Det sidste tog kører fra perronen.

Sommeren 2018:

Vi ventede. Og ventede. Og gik dybere ned i sindet. Arbejdede med os selv. Reviderede. Revurderede. Genforhandlede. Overvejede lige igen. Ventede på at komme videre, det var næsten ikke til at holde ud at alt stod stille i retrogradsommer, det var ikke kun varmen.

Januar 2019:

Nu er vi her. Vi fik lige lidt ekstra læring på den hårde måde i efteråret, men en efter en gik planeterne direkte igen og åbnede op for, at vi kunne  begynde rykke fremad. Interne forandringer fortsatte dog, ikke mindst grundet Uranus i retrograd. Vi har været nede og rykke ved grundlæggende strukturer og værdifundamenter i vores liv.

Og nu går Uranus direkte igen. Idag. Som den sidste planet. Det er yderst sjældent, at alle planeter er direkte. For det betyder, at forandringer kan manifesteres eksternt. Det, som vi så tålmodigt har ventet på så længe.

Og står det til Mars, som pt er 100% palermo på hjemmebane i Vædderen, så skal det gå stærkt. Så tager vi et TGV (lyntog) og blæser derudaf.  Her skal det hele ske på den halve tid og det kan ikke gå stærkt nok mens Uranus stadig er i Vædderen. Nyt nyt nyt. Jupiter i Skytten stiller op som den perfekte wingman, der bare elsker at heppe og at der skal ske noget, nye eventyr, nye horisonter. Stort, vildt, sjovt, eventyrligt. Globalt!

Ind kommer så Saturn, som er på hjemmebane i Stenbukken. Heldigvis, kunne man fristes til at sige, selv om ikke alle er lige glade over at se den gnavne nabo. ”Vent lige, lav en (bedre) plan, hvordan vil du forberede dig på forhindringer på vejen, har du overhovedet rejsekort med” osv osv, siger Saturn. Lyntoget bliver istedet et af de der tog, der stopper ved alle stationer.

Hvilket nok er meget godt. De her konstellationer har man ikke set i vores tid, ikke engang de fleste af vores forfædre har oplevet det her. Det er stort og det er vigtigt at tage fornuftige beslutninger. Det er mangeårige cyklusser, der slutter nu. De næste 2 måneder lægges der på plads, men alene de næste 2 uger her kan vi forvente ret uventede begivenheder, om det sker omkring os eller inde i os selv.

Med al det Saturn-Pluto-konjunktion på vej samt Solen, Månen og den Sydlige Måneknude i Stenbukken er det her karma på den store klinge. Virkeligt skæbnesvangre beslutninger. Alle kan forvente at skulle skylle noget ud i det meget store toilet med den meget store knap. Det gælder for hele 2019 og det her er kun starten. Det gælder individuelt såvel som kollektivt.

Uranus i Vædderen er ellers hurtig, så vi vil klart føle at tingene kommer op i gear – meget hurtigere end det har været i lang, lang tid. Man kan godt gå fra zero til hero på ingen tid, man kan godt blive millionær på sin ide overnight (vi er nogle venstrehåndede, der gerne vil have bedre løsninger i hverdagen, tak). Det her er jordskælv i livet. Det er livsskælv. En massiv omflytning af de tektoniske plader i vores eget liv, også det indre.

Jeg vil ikke skrive mere om dette store omdrejningspunkt. Vi har ingen transitter i luft-tegn, altså er det her ikke rigtigt at forstå på intellektuelt plan. Vi taler intuition, mavefornemmelse, passion.

Og vi ved godt, hvilket valg der er det rigtige. Vi ved det godt.

Ikke dermed sagt, at det er let. Men vi ved.

Louise

 

Kategorier