Saturn-Pluto konjunktionen 12. januar 2020. Den store finale. Og vi er i gang.

(Et af de længere indlæg - spring over de historiske højdepunkter hvis det er for meget :))

Enhver, der kender bare lidt til astrologi ved, at vi er på vej mod en af de rigtigt store begivenheder. Saturn og Pluto der møder hinanden sammen med Jupiter 12. januar 2020. Det vil sige, den dag er det hele på spidsen, men vi får fornøjelsen af at se det her udspille sig i dagligdagen i højere og højere grad efterhånden som 2019 skrider frem og bagefter er det tid til at begynde at bygge ud fra smuldrede strukturer. Bygge for de næste mange, mange år. Noget autentisk. Noget, der er godt for alle eller ihvertfald de fleste.

Så enden er nær. Det er den sgu. Spørgsmålet er, om det er en dårlig ting. Hemmeligheder i massevis vil blive afsløret de kommende år og det bliver vores opgave at arbejde igennem det.Saturn og Pluto har mødt hinanden  mange gange før gennem historien. I gennemsnit hvert 31. – 38. år (fordi Plutos kredsløb er foranderligt, så skifter de antal år Pluto befinder sig i et tegn). De er derfor i opposition halvdelen af den tid, altså ca hvert 16. – 17. år. Og de kommer altid med permanent forandring for os alle og for os alle hver især.Igennem historien har Saturn og Pluto været katalysatorer på begivenheder som Slaget ved Hastings, Mohammads erklæring af islam som statsreligion, den spanske invasion samt adskillige borgerkrige etc.

Hvis vi ser på Saturn og Pluto i nyere tid, så er de mest signifikante i de sidste hundrede år:

Saturn og Pluto i Krebsen mødte hinanden fra 1914-1916. Første verdenskrig startede kort efter de mødtes. Temaer som hjem og familie kom op.

I 1931 var de i opposition: Japan invaderede Kina og folk som Hitler, Mussolini og Stalin var i vælten.

Saturn og Pluto var i Løven i midten af 1940´erne. Det var opbygningen efter anden verdenskrig. En ny forståelse af selvstændighed og hvor meget, man kan selv. I 1947 blev Indien uafhængigt fra flere hundrede års britisk styre, FN blev stiftet i 1945, Israel i 1948.

I 1965 var der atter opposition, det var højdepunktet på Vietnamkrigen og masser af revolutioner verden over.

Saturn og Pluto var i Vægten 1981-1983, det er den cyklus jeg talte om i Nytårslive  og den er ved at slutte nu. Hvor regnbuefamilier, nøglebørn, skilsmisser, alternative familiestrukturer eller bare nye måder at relatere til hinanden på opstod. Hvordan deler vi ressourcerne i dagligdagen og i business (Vægten handler om at dele). Falklandskrigen skete her, Israel invaderede Libanon.

Oppositionen 2001-2003 ændrede rejsebranchen permanent grundet Twin Towers  den 11. september 2001 (Pluto var i – ja – Tvillingerne og Saturn i Skytten. Iøvrigt en stærkt omdiskuteret astrologisk begivenhed).

2008-2011 var iøvrigt Pluto i Stenbukken i kvadrat til Saturn i Vægten som gav os finanskrise, konkurser og et vanvittigt boligmarked. Saturn i Vægten så på, hvad er fair, hvor kan vi finde fair business metoder. Hvordan får vi balance. Og det var sidste gang, at de to planeter var i et anspændt forhold.

Det behøver ikke at være negative ting, der sker. De er bare lettere at huske, går jeg ud fra.Der er dog ingen af dette århundredes Saturn-Pluto begivenheder, der siden 80erne har haft Saturn på hjemmebane i Stenbukken. Det har vi faktisk ikke haft siden 1517, der førte til reformationen og den katolske kirke mistede meget magt i de år. Nu da Jupiter (som bl.a hersker over religion, spiritualitet og filosofi) er med i den kommende konjunktion, kan vi meget vel se store forandringer på kort tid inden for religion og de strukturer, de verden over er bygget på, tænker jeg.

I ovenstående eksempler siden 80erne var Saturn i lufttegn. Og her er Saturn ikke stærk. Det er sgu for meget varm luft, for meget sniksnak.

I Stenbukken er han på hjemmebane og her skal der fysiske beviser til. Show me the money. Realitetssans, effektivitet. Produktivitet. Handling. Ikke bare ord. Saturn har ikke været stærk de sidste 4 gange de altså har mødt hinanden. Og styrke får han brug for når han skal lægge arm med den stærkeste planet, Pluto.

Konjunktionen sker ved ca. 22 grader af stenbukken (yes, tjek dit fødselshoroskop og se, hvor det er for dig). Både Saturn og Pluto har altså rejst igennem stenbukken over 2/3 dele til den her tid (Pluto siden 2008, Saturn siden 2017), så de er begge klar og stærke. Saturn hersker her selv om Pluto er stærkest.

Saturn er altså virkeligt klar til at tage det store ansvar på sin kappe. Klar til at køre uden støttehjul. Klar til at blive voksen for alvor.

Pluto har siden 2008 afsløret hemmeligheder verden over, givet os hints, anonyme posts hist og her. Pluto har denne kæmpeboks med hemmeligheder om, hvad der i virkeligheden foregår – i virksomheder, hvad laver regeringen i virkeligheden etc. Hvad sker med markeder, de økonomiske systemer, det der handles. Alt det, vi ikke selv kan få et overblik over som menig m/k, som ikke er i det offentlige og som man ikke får gennem mainstream media. Korruption etc. Sandhed.Saturn er generalen. Pluto har samlet alt det her. Saturn har fulgt Pluto i et stykke tid nu og kommer tættere og tættere på. Husk, at Saturn er forbundet med karma og konsekvens.

Januar 2020 kommer Saturn til Pluto og siger hey åbn den boks. Pluto vil ikke åbne. Hvilket Pluto er sluppet afsted med før. Dengang i lufttegnene, du ved.

Men tænk sig, Saturn er nu hjemme i Stenbukken. Saturn har hele arsenalet på og er konge over verden her. Han lægger sig ikke fladt ned for sådan en lille luset ex- dværgplanet.

Pluto i Stenbukken er fuldstændigt hensynsløs. Destruktiv. Magtsyg. Giver ikke noget op let. Men vi skal nok få adgang til Pandoras æske af mange og vilde hemmeligheder. Sådan noget, der er foregået bag hermetisk lukkede døre. Indtil nu.

Om Stenbukkens områder som politik, regeringen, big business, børsen, instituioner der føler sig uigennemtrængelige, administration, offentlige kontorer, virksomheder, medicinalindustri – you name it. Korruption, manglende transparens, kæmpe skandaler, nepotisme, nedarvede hemmeligheder, hvem der er virkeligheden har magten, hvem der i virkeligheden får pengene. Den slags. Måske noget der går tilbage til der i start 80´erne eller endda helt tilbage til 1. verdenskrig.  Hemmeligheder som er nedarvede gennem familiestrukturer, de samme politiske eller business-familier. Hvad vores data i virkeligheden bliver brugt til. Hvor mange sygdomme der let kan helbredes eller måske endda er konstruerede for at holde liv i medicinal-industrien. Det er satme big business.

Der bliver chokerende og hjerteskærende nyheder, så har man hang til drama og offermentalitet, så er det sgu meget godt at smide den nu – ellers venter nogle intense år forude. En Stenbuk vælter man sgu ikke lige ned fra et bjerg sådan uden videre. Det er tid til at blive voksen for alvor. Tage ansvar.Strukturer kommer til at ændre sig for evigt. Først nedrives ubrugelige eller rådne strukturer. Og bygges så langsomt igen.

Det er sådan noget som vi ikke kunne vide foregik. Der kommer meget frem efterhånden som 2019 skrider frem. Og det er intet imod hvad der sikkert kommer for en dag i 2020.

Og få dage før er der iøvrigt også en kæmpe eklipse, altså her en måneformørkelse i Stenbukken. Med Jupiter, Den sydlige Måneknude, Solen og Merkur her også – udover Saturn og Pluto, selvfølgelig. I opposition til Krebsen, så det kan blive meget, meget følsomt.

Det er virkeligt stort, store ting der permanent vil forandres. Efter 2020 venter en ny verden, som jeg skrev i juni 2017, det er især business og regeringer. Det er jeg langt fra den første der har "forudsagt". Nostradamus, David Meade, David Montaigne, diverse folkeslag.

Det gælder også strukturer i dit eget liv. Jeg kommer snart med et toolkit til Guldmedlemmer som navigation til de her spændende og intense år 2019 og 2020.

Det er en kraftfuld begyndelse på en ny kæmpecyklus. Den fortæller os, at vi lever i historiske tider for alvor.

Og det gælder også i vores eget liv. Jeg kan ikke understrege kraftigt nok, hvor meget man bør hoppe med på denne vogn – mod at bygge sit eget livsbjerg på ægte fundament. Det har min blog stort set altid handlet om, så her kan du finde tidslinjen for den proces. Det er ihvertfald de næste 30 år af vores liv, hvor vi udlever vort fulde potentiale eller stagnerer. Det er Saturn-cyklussen. Allerede i januar 2019 er de sandkorn ved at være løbet igennem timeglasset, så hop med NU.

Gode ting tager tid at bygge, det ved Stenbukken.

Før noget kan bygges, må cirklen sluttes. Så først skal æsken åbnes. Og ja, det bliver chokerende på mange måder, men det tager vi i stiv arm. Vi trøster, healer og så bygger vi igen. På bedre fundamenter.

Louise

 

Kategorier