Solens årlige møde med Pluto den 11. januar 2019. En stor start på weekenden.

Bossen og bossen møder hinanden fredag den 11. januar 2019. Og det i en mørk gyde.

Her kommer en guide til denne potentielt vanvittige start på weekenden. Som kan være både magisk og dramatisk. Vi kunne faktisk kalde hele weekenden for dramagisk. Læs om hvorfor længere nede i indlægget :)
  • Det er ikke en dag at spille op, lave sjov eller være dumsmart. Især ikke over for autoriteter af nogen art. Også selv om din boss er på et eller andet magttrip eller din jobkonsulent streng. Bøj af, for h...
  • Denne transit kan være stor. Virkeligt stor. Sådan noget, der bringer berømmelse, ægte kærlighed, en længe ventet frihed fra en grim situation etc.
  • Velfortjent anerkendelse for tidligere gjort arbejde er også meget muligt.
  • Overraskende beslutninger og handlinger venter forude. Det er lidt af en ”The King must die”-energi som jeg skrev om i sommers. Jeg kan ikke huske hvornår, så du må selv lede, haha.
  • Paranoia er oplagt. Og måske du har fat i noget, måske nogle rent faktisk er skjulte fjender (hvilket den numerologiske dagsvibration også lægger op til). Det er værd at se nærmere på.
  • Hemmeligheder og mysterier kan afsløres nu. Uhh.
Selv kan man vente at være knivskarp, energisk og stærkt ambitiøs. Din egen indflydelse på at skabe dine omstændigheder nøjagtigt som du ønsker dem er på sit højeste.

Det er tid til at se, hvad der egentlig befinder sig i den mørke gyde. Det kan også være alt, der er ”gemt” i huset, f. eks noget i kælderen, rør, afløb eller noget under/nede i jorden (eller i gamle blogindlæg). Gammelt tøj eller aviser og den slags er virkeligt godt at slippe af med nu.

Drama drama.

På søndag den 13. januar har vi den første af årets 3 Jupiter i Skytten kvadrat til Neptun i Fiskene. Et af årets mere irriterende aspekter. Nummer 2 kommer den 16. juni 2019 og nummer 3 den 21. september 2019.

Det virker måske lidt overdrevet at skrive om 3 dage ud af et helt år, men det kan have ret stor betydning i det større billede. Et sådant aspekt giver typisk overdreven optimisme hvilket igen kan føre til risici, man ikke bør tage. Vi vil det hele på den halve tid nu – det er jeg med på – men oddsene tipper i højere grad mod skuffelse end mod succes. Til gengæld et godt tidspunkt for virkelighedstjek og at se på, hvordan man kan bygge holdbare strukturer der kan bære ens store visioner og magiske drømme.

Neptun er planeten for drømme, men også illusioner (7´ernes planet numerologisk). Jupiter er planeten for vækst, udvidelse, ambition og ønske om succes (3´ernes planet numerologisk). De er i et anspændt forhold til hinanden her og er ikke ligefrem i toppen af planeter der evner balance og mådehold. Faktisk kan de begge have ret så lyserøde briller på, så når de her to planeter begynder at diskutere er det ikke specielt jordbunden (men sikkert underholdende). Illusionerne, vrangforestillingerne og bedraget bliver blæst helt ud af proportioner, så hvis man allerede har hang til manglende jordforbindelse, kan denne transit meget let trække dig endnu længere væk fra virkeligheden.Her ser vi Jupiter i kvadrat til Neptun

Ja, personligt kan jeg slet ikke se hvordan det skulle kunne gå galt.

Eller godt.

He he.

God weekend,

Louise

 DMI har iøvrigt også lovet is på vejene

 

Kategorier