Total måneformørkelse den 21. januar 2019. Tæppefald.Det måtte jo komme til en ende. Vi vidste det allerede i februar 2017 da denne 2-årige eklipse-cyklus mellem Løven og Vandmanden gik i gang og sendte os intenst igennem temaer som nutid og fremtid, jeg og os. Forpligtelse vs frihed.På mandag den 21. januar lukker ballet. Månens knuder er i Krebsen/Stenbukken nu, så det er nogle helt andre temaer og livsområder, der bliver berørt for os hver især og kollektivt. Og hvem bedre til at afslutte med en fanfare af fyrværkeri med store armbevægelser end drama-mesteren over dem alle. Dyrenes konge. Mine damer og herrer: Byd velkommen til Løven.Applaus.

Der går mindst 8 år før vi atter har en eklipse i Løvens tegn. Denne er da også det store tæppefald, som kommer i form af en blodmåne-fuldmåne-total-måneformørkelse-i-0-grader af Løven. Så kan der vist ikke komme flere titler på den general. Stort. Majestætisk. Lige som Løven kan lide det.Det har nu ikke været småting, vi individuelt og kollektivt har gået igennem de sidste 2 år. Mennesker, situationer, begivenheder er på magisk vis blevet klippet ind og ud af vores liv.Er du ny her på bloggen, kan du læse om de formørkelser, der har været her de sidste 2 år:Februar 2017 findes desværre ikke, jeg startede bloggen i foråret 2017.August 2017. En af de rigtigt store, der ihvertfald også vendte mit liv på hovedet.Februar 2018. What a Valentine´s Day.Sommer 2018. Århundredets formørkelse. Midt i en stegende retrograd-sommer.Og så er vi her. Dig, mig og Løven. Nu slutter vi ovenstående cyklus i bedste Løve-stil. Og det er med kærlighed. Passion. Kreativitet.

Hjertet. Det er Løvens område. Hjertet.Dit hjertes essens. Sandheden i dit hjerte.De sidste 2 år er noget, som du troede var vigtigt for dig, måske blevet fjernet fra dit hjerte. Måske du er vendt tilbage til det rene hjerte, til den du i virkeligheden er.Og dit hjertes essens kan du stole på. Løven er jo et barn i hjertet, som man siger. Løven er modig, har selvtillid, tror på sig selv. Altså, man er jo ikke dyrenes konge for ingenting, vel. Må man lige være her.Lys. Solen er planethersker for Løven, det er lys, det er varmen. Og det er begyndelsen. Det er den, du har været siden tidernes morgen. Et lys i mørket, der også aktiverer dit solar plexus. Her ligger din egen kraft. Styrken til at være dig selv.Ved formørkelsen på mandag vil Solen netop være gået i Vandmandens tegn og er altså i opposition til Løven. Vandmanden handler om det kollektive, om os alle sammen. Løven er jeg, Vandmanden er os.Så her kan du se, hvordan den du er nu efter denne proces, er i det store kollektive. Hvilken rolle du spiller i menneskeheden mens du er her på jorden. Ikke separat fra os andre, men som en bidragende del.Men.Det handler ikke om hvordan du passer ind (!). I kategorier, i normer. I det, der er tradition for. Det, ”man gør”.Tværtimod.Der vil være en kvadrat til Uranus, som stadig er i Vædderen og på vej tilbage til Tyren.Hvis der er noget Uranus kan, så er det at ændre på tingene. Sende dig i en helt ny retning. På en ny mission. Med en ny personlighed. En, der er i højere grad afspejler dit sande jeg. Uagtet hvad alle andre synes om det.

Så ja, forandringer kommer vi aldrig uden om. De af jer, der kender jeres fødselshoroskop ved allerede, hvilke områder det her har handlet om for jer. Alle bliver påvirkede, mens har du sol, måne, ascendant i Løven eller Vandmanden, kan du godt regne med happy hour.Det er slutningen. En proces, vi allerede godt kender og hvor vi bare venter på at få den lukket. Der, hvor. Vi. Bare. Ikke. Kan. Mere. Det her er 0 grader af Løven, det er reset-knappen. Gendan fabriksindstillinger. Også selv om det indbefatter svære valg.

Solen er i Vandmanden på mandag den 21. januar 2019. Vandmanden er fremtidsorienteret. Arbejder i kvantespring. Det her er kvantelov, ikke jantelov.De fleste har nok følelsen af, at noget stort er på vej. Og i dagene før og efter denne eklipse har vi faktisk rigtigt gode energier. Så hvem ved – måske du lander noget stort, bliver forelsket, gift, skilt, millionær. Den slags.Det, som gode historier er lavet af. Der skal kød på, store dramaer på livets scene, spænding. En helt. En heltinde. Kærlighed. Passion. Pallietter.Sådan skal det være, når Løven står for exit. Det kan ikke blive stort nok. Heller ikke optakten og klapsalverne.Husk at bukke før du forlader scenen.Husk at bukke før det store tæppefald.Leouise

Kategorier