I Vandmandens tegn, jan-feb 2019. Revolutionær evolutionær.

Det er sgu lidt skørt. Det er det altså. De energier, vi kollektivt står i. Tunge, følelsesladede, skæbnebetonede. Mindre kunne åbenbart ikke gøre det. Tidligere på måneden skrev jeg om januar-energien (læs den HER) og beskrev hvordan det ville blive crazytown. Her i studiet holder den ihvertfald stik.

Og når Solen imorgen søndag den 20. januar 2019 går i Vandmandens tegn bliver tingene jo ikke ligefrem mindre crazy, vel. Det ved enhver der har tunge Vandmand-placeringer eller kender nogle, der har. The weirdo of the Zodiac. Klassens freak.

Vandmanden er forbundet til Uranus. Den højere intelligens. Grupperne. Menneskeheden. Det er derfor en Vandmand kan forbinde prikker og sekvenser som ingen andre. Med en hastighed der ikke hører til vores planet. Det er derfor Vandmænd- og kvinder altid vrikker om på anklerne og den slags – det er fordi deres jordiske krop ikke kan følge med deres vanvittige højfrekvensintelligens.

Vandmanden kan se så langt, at de kan se ind i fremtiden. Bogstaveligt talt. Hvilket ofte gør dem til udstødte eller mærkelige i nutidens samfund. Ligesom 4-tallet i numerologien, som også er forbundet til Uranus. Dem, der er anderledes og unikke. Højt værdsat af de andre intellektuelle lufttegn (Tvillingerne og Vægten, som vil have en fest med energierne i denne måned) og ofte set ned på af de mere tunge jordtegn, som dybest set bare ikke forstår dem og tror, at de er på tværs bare for at være det.

Den stakkels Vandmand er misforstået af mange og set skævt til af endnu flere. Som regel indtil den dummere brede befolkning 10 eller 100 år senere udvikler sig så langt, at de kan se hvad Vandmanden mente dengang. Galilei, Darwin og Mozart var Vandmænd. Oprah og Ronaldo ligeså. Af de sjovere Vandmænd har vi Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres og Chris Rock. Nogle, der virkeligt kan tænke hurtigt. Vandmanden er revolutionær. Og evolutionær. Ikke bare på tværs.

Vi bliver alle påvirkede af denne energi den kommende måned, så fortvivl ej hvis du pludseligt føler dig meget progressiv og innovativ. Hjernen er på overarbejde, leder efter svar og løsninger. Vi tænker ud af boksen. Uden for stregerne, uhh pas nu på. Naboen kigger måske.

Efter en arbejdsmåned i Stenbukkens tegn, er vi nu nået til toppen af Stenbukkens bjerg og her opdager vi den fantastiske udsigt. Hvor alt ligger åbent og er så utroligt uendeligt. Hvor høje mine idealer er, mine langsigtede mål og hvor store mine spørgsmål er. Spørgsmål, jeg ikke kender svaret på.

Det er det heller ikke tid til. Solen går fra Stenbukken (faderen) til Vandmanden (barn/teenager). Månen har netop passeret Krebsen (moderen) og kickstarter sæsonen med superduperfuldmånepinkeklipse i Løven (barnet) dagen efter.

Det er slut med forældrerollen. For dig selv og andre. Ikke mere vejledning og opdragelse. Tak, mor og far, nu kan jeg godt selv. Jeg skal ud og gøre mine egne, nysgerrige opdagelser og falde igen og igen. Rejse mig igen og igen. På egen hånd. Som et barn. Ikke mere tungt ansvar og bekymringer.

Man kan godt få lidt af en alene-følelse i Vandmandens sæson. Ikke nødvendigvis som ensomhed eller isolation, men fordi man tænker på et plan hvor de fleste dybest set ikke forstår en. Så ved du hvordan en Vandmand har det det meste af tiden.

Det værste, man i mine øjne kan gøre i Vandmandens sæson er at begrænse sig. Vi er i en helt unik periode, hvor du kan strikke din hverdag, produkter, strukturer sammen på en måde du ikke havde set før. Lad os sige, at du interesserer dig for fægtning, programmering og indisk astrologi (ja ja, det er bare et tænkt eksempel, ik. Idag er vi jo så multifacetterede i vores interesser, kompetencer og identiteter). Hvem ved, måske du bliver den første der formår at kombinere programmering med de astrologiske transitter og på den måde forudsiger udfaldet af vigtige fægtekampe. Den slags.

Jeg har selv mange forskelligartede interesser og evner, og der er en video på vej hvor jeg fortæller om, hvordan jeg selv har kreeret virksomhed, hjemmeside, blog, webshop og community for stort set ingen penge – og det kan du også gøre. Ja, videoen bliver selvfølgelig for Guldmedlemmer.

Ihvertfald er det en lidt spacy tid, det her. På flere måder. Vi er i eklipse-sæson, mennesker verden over går igennem hver deres forandringer og det kan være hårdt. Så det handler også om at give hinanden mere ”space”. Forståelse, tolerance, medmenneskelighed. Der har du Vandmanden.

Den humanitære.

Den revolutionære evolutionær.

Med fremtidsbriller på. Kan du holde det store overblik, det lange lys på dine mål i en fjern fremtid og se alle trin – alle delmål – på vejen til det store mål, er det nemmere at have med at gøre.

Hele 2019 bliver – som jeg sagde i NytårsLIVE – noget med at justere på vejen til målet hele tiden. Speeder – bremse – speeder – bremse. Finjustering. Tungen lige i munden.

Vandmanden er her. Hold på tænkehat og fremtidsbriller.

Louise

 Kategorier