Missekat med tænder. Den bedste og værste start på ugen og de kommende uger.

"It was the best of times and it was the worst of times". Kender I det udtryk? Siddende en kold januar-morgen her under en gigantisk pink fuldmåne føler jeg, at det er det perfekte udtryk til at beskrive dette monstrum. Og hvad det fører med sig for os mennesker verden over. Det bedste og det værste.

Du kan læse om fuldmånen, som også er en eklipse (formørkelse) i detaljer HER. Dette er the quick quick version:En fuldmåne i 0 grader af Løven. En sød missekat, der dog godt kan vise tænder. Folk kan godt være lidt mere skøre i starten af denne uge og ikke bange for at gå i fjæset på andre. Den beskyttende skal fra forrige tegn, Krebsen, er smidt og man begynder at vise kløer og tænder. Regn med, at folk slår igen - også i overført betydning.Lidt barnlig kan man også være. Det kan være på den sjove, søde, kærlige og kreative måde, men månen i Løven kan også være lidt tvivlsom i sine intentioner. "Åh, jeg vil gerne finde sammen med dig igen, skat", men så er det måske han/hun savner din fede lejlighed eller sådan noget. Kan være lidt af en Golddigger-energi. Skærpet intuition anbefales ved overraskende eller uventede situationer.Worst of times? Ja. Mars er i kvadrat til Saturn nu, det er altid et hårdt aspekt om man har det i sit fødselshoroskop, i parforhold (synastri) eller transit (ud fra planeternes stilling). Det er separation, afslutning, farvel, opløsning, oprydning. Det, der har overlevet sig selv. Det er også en fremragende energi til disciplineret at arbejde sig igennem svære forhindringer, det betaler sig at trykke igennem nu.

Dette er unægteligt i kontrast til, at Venus nu har mødt Jupiter, hvilket som regel er at betegne som årets bedste dage. Stor nydelse, gode tider, den eneste ene. Smukke drømme og visioner. NYD det da endelig, hvis du er på den banehalvdel.Er drømmene en illusion? Neptun i Fiskene er en underliggende indfldelse her og er i kvadrat til Jupiter i Skytten. Her kan den store boble også sprænge foran en. Saturn i Stenbukken sørger dog samtidig for realisme og pragmatisme og jo tættere vi kommer på månedens slutning, desto mere klarhed har vi over hvilke drømme der er de rette at manifestere, at gøre til noget konkret i verdenen. Ingen får 100% klarhed i 2019, men om 1-2 uger begynder det at tage langt mere form nu.Så det er bare at nyde det, for det er gode energier. Eller at stå igennem det, for det er tunge og svære energier. Vi er unægteligt ude i ekstremer for tiden.Det er the best of times and the worst of times.Life.Louise

Kategorier