Gennem ild og vand



Kan I mærke ilden?  Med fyrige og kampklar Mars i Vædderen i lukket trekants-flow med Jupiter og Venus i et andet ildtegn, nemlig den ekspansive og sandhedssøgende Skytte, er der masser af raketbrændstof til os alle den næste uges tid, hvor også nogle andre opløftende og afgørende energier venter. Jo, det er i sandhed en eksplosiv start på året.





Den Nordlige Måneknude i Krebsen begynder virkeligt at få fat nu og minder os om at bruge vore ressourcer hvor det betyder noget. Der, hvor vi er nærede, der hvor vi føler os hjemme om det så er hos nogle bestemte mennesker eller i bestemte rum. Apropos hjem synes jeg, at det er interessant at en oprydningsekspert som Marie Kondo nu stormer frem – og hun er nok ikke den sidste. Krebsens hjem er det hellige sted, det er meget vigtigt nu og bliver et stort emne frem til maj 2020.



Denne kombination af ild og vand er på den gode måde. Hvor vi tillader os selv at mærke vores ”ild” - vores power, handlekraft, potentiale - og samtidigt flyder med ”vandet”, med følelserne. Den vej, hjertet peger. Slipper kontrollen og tillader ubetinget kærlighed.



Eklipse-porten fra forleden er stadig åben, der kan stadig komme gaver ind fra højre. Min egen eklipse-belønning var stor, den viste sig i form af en udtagelse til OL-camp for internationale Taekwondo-dommere (til OL i Tokyo 2020). Bevares, der er stadig (ekstremt) lang vej til endeligt at blive udtaget til OL herfra, men det er et stort skulderklap og kulmination af mange, mange års hardcore indsats og selvopofrelse.



Mars er stadig i kvadrat til Saturn i Stenbukken, hvilket lægger op til at vi stadig er disciplinerede og målrettede til trods for, at det kan ligne et uoverstigeligt bjerg, det der er foran os. Det er en ideel periode for at du smelter sammen med dit større personlige potentiale og din succes er afhængig af din forpligtelse til dette og om det er autentisk: Er det din energi, penge, kræfter, tårer eller hvad ved jeg værd? Er det din kostbare tid værd?



Det ultimative spørgsmål er uundgåeligt: Er det værd at kæmpe (videre) for?



Det er stadig tid til at høste. Og tid til at målrette. Vi bliver alle præsenteret for muligheder i disse år, men det kræver hårdt arbejde og at det er noget, der har eksistensberettigelse i universet.



Louise

Kategorier