Usunde parforhold - numerologisk set



De sidste par måneder har jeg i højere grad end normalt tiltrukket situationer og mennesker, hvor ovenstående er et stort tema. Dette bliver ikke et langt indlæg, men snarere et af dem jeg ikke har tid til at skrive, men åbenbart ikke helmer og forlader min krop, før det er udgivet.



Jeg er ikke parterapeut og skal ej heller gøre mig klog på parforhold generelt. Jeg kan kun sige, at er man modig nok til at se på de mere realistiske sider af tiltrækning, karma og synastri (parforholds-”lim”) i numerologi og astrologi, så er der meget at lære. Det kan være kilde til stor personlig udvikling samt være til solid hjælp i transformationsprocessen, hvor man godt kan regne med at blive udsat for dette, hvis det er eller har været et tema i ens eget "blueprint".





Et af mine egne temaer fra FRN (Før Rent Numeroskop, høhø) var 15/6-talværdien. Den har været meget gennemgående i mange af mine livsområder. Det er en talværdi, som kan være den mest fantastiske kunsteriske magiske og kreative energi, men som også kan være dybt manipulerende, fake, socio- eller psykopatisk og særdeles destruktiv. Sådan noget, der ødelægger ens selvværd totalt og man – når man efter års og års tovtrækning endelig kommer ud af det – skal hente sin identitet nede under gulvbrædderne. 15/6 er feje tricks og noget, man kan blive helt besat af.



I gamle dage kaldte jeg det for borderline (personlighedsforstyrrelse, der kan virke særdeles tiltrækkende for andre der forsøger at forstå noget, der ikke er til at forstå), men kan idag meget let læse det ud af numeroskoper, at det oftest er lig med 15/6 (det kan også ses i horoskoper, for den sags skyld, men nu holder vi lige indlægget til numerologi så det ikke bliver for langt).



15/6 hos andre kan være meget, meget svær at komme ud af. Det er den giftige eks, man ikke kan komme sig over. Det kan være superstærk seksuel tiltrækning, men også bare forførende på en måde hvor man virkeligt får fordrejet hovedet. 15/6 er ren magi – vi skal bare huske, at magi både kan være sort og hvid (!). Hallo, det er djævlens kort i tarotkortene.



Besnærende, karismatisk, tryllebindende, uforglemmelig. Okkult. Sirenesang. Vil have kontrol over dig, ønsker ikke at du skal udvikle dig og nå dit fulde potentiale. Det er egoisme, ikke kærlighed. Stående med de ”forkerte” tal direkte psykopatisk. Med de ”rigtige” tal er 15/6 healende og det tætteste, man kommer på at være en engel på jorden.



Personer med 15/6 er som regel meget yderstyrede (heraf forbindelsen til borderline, som også har et stort spektrum, skal jeg lige skynde mig at sige) og kan skifte humør ud af det blå. På den der ufede, ustabile måde. Man kender dem som regel ikke til bunds da det også er et tal for at ”spille skuespil”, altså at holde en maske op foran ansigtet.



Den anden part har ofte noget med lavt selvværd og/eller at skulle sætte grænser. Talværdier som 11/2, 12/3, 16/7 (og andre) går igen her. Læs om alle talværdierne under "grundvibrationer og tarotkort" i menuen til højre.



Ovenstående skal ses som en del af tolkningen, når man har sat navnenes talværdier op i et numeroskop (matrix). Det er ikke nok at se på, om det er grundvibration, navnenes talværdier i sig selv eller andet. Der er mange, mange faktorer der spiller ind når man ser på et numeroskop, så det er mere komplekst end som så – men genkender du noget af ovenstående, kan det meget vel være talværdier du selv og/eller din partner har.



Der var engang en, der fortalte mig at mennesker med borderline (som ifølge ham oftest var kvinder) hurtigt kan komme til at fylde det hele. Man bliver besat af dem, man kommer til at tale om dem hele tiden etc. Det er som nævnt stærke kræfter, der er meget svære at komme ud af. Men det, jeg endnu har til gode at se er, at det er kærlighed. Ægte kærlighed hvor der er harmoni og fællesskab i forholdet.  



15/6 ubalanceret er en pagt med djævlen.



Louise











Kategorier