Energierne 8. - 14. februar 2019. En tikkende bombe.

Det er en heftig weekend og uge, vi går i møde. Eksplosiv, men også spændende. Mars, Uranus og Månen i Vædderen møder hinanden her og danner grobund for store forandringer, afslutninger og stærke, nye begyndelser – også kollektivt. Det er en meget, meget lang cyklus der når sit uigenkaldeligt endelige her. Især søndag den 10.2 og mandag den 11.2 er stejle vendepunkter, men det kan mærkes hele ugen.



Samtidig er ovenstående aspekter i kvadrat – anspændt aspekt – til måneknuderne, som i disse år befinder sig i Krebsen og Stenbukken. Dette danner et af de sjældne Kardinale Kors, der altid er historiske knudepunkter. This is serious business, man. Progressivitet, (selv-)ledelse, fremtid. Handlekraft og krigervilje (Vædderen), intuition og følsomhed (Krebsen), hensyntagen og intellekt (Vægten) og endelig planlægning og struktur (Stenbukken).





Dette giver også os alle en fremragende mulighed for at se, hvor der er eventuelle ubalancer i vores liv. Er det for meget mig mig mig (Vædderen, hvor vi dog alle er lidt lige nu), for meget os os os (tænke på de andre/den anden og ikke egne drømme, følelser, ønsker, behov). For stor/lille følsomhed og undertrykkelse af egne behov eller for stor/lille kølig afstandstagen og styrke.



Jeg er ikke tilhænger af fatalistisk astrologi, men et aspekt som dette kalder altså på nogle grundlæggende guidelines. Vi kan også kalde dem advarsler. Mars i Vædderen kan være bindegal, voldelig eller ekstremt seksuel. Med Uranus med i spillet er det uforudsigeligt. Sådan noget der kommer ind fra sidelinjen – men også indsigter. Dem, der kommer som lyn fra en klar himmel. Prepare to become very enlightened her på de sidste grader af denne store Vædder-cyklus. Månen i Vædderen vil have det og det skal være NU. IGÅR.



Derfor: PAS PÅ derude, ikke mindst i trafikken. Folk kan være totalt hjernedøde nu. Vær VÅGEN når du er vågen. Ikke hovedet ned i mobilen mens man går på gaden eller skære tomater med bind for øjnene og den slags. Ulykker sker let. Elektricitet. LAD VÆRE med at gå ind i unødige konflikter. Få hellere et godt knald.



Det er tid til at gå i krig. For en fremtid ingen af os indtil for nyligt så komme, men som vi ikke kan eller vil undgå. Tid til at smide alt det gamle og efterlade det hvor det hører hjemme: i fortiden. Det kan ikke bruges i tider, der er så nye som dem, der kommer. Det bliver individuelt og kollektivt noget, vi aldrig har oplevet før. Helt nye højder og langt højere vibrationer. Smukt bliver det.



Vi ses på den anden side,



Louise

Kategorier