Merkur i Fiskene 10 februar – 17. april 2019. Drømmeland.Vores planet for kommunikation og tankemønstre, Merkur, sender os kollektivt en tur i skyerne de næste to måneder. De kreative, romantiske og spirituelle skyer. Velkommen til en dejlig tur i drømmeland.Med Merkur i Fiskene bliver vores tankeprocesser langt mere visuelle, intuitive og fantasifulde. Følelser kan udtrykkes let(tere) og dialog blive farverig. Beslutninger tages snarere på intuition end på facts og logik. Vi tiltrækkes lettere af alt, der er bevidsthedsudvidende.

Merkur i Fiskene gør os  • Sensitive
  • Sympatiske
  • Morsomme på en sød måde
  • Poetiske
  • Intuitive
  • Romantiske


men også  • Lidt generte eller reserverede. Selvtilliden kan halte lidt, især intellektuelt. Dette er stærkt under Merkur retrograd, som varer det meste af marts 2019 (mere om det senere).


Det er en mystisk, smuk, romantisk, kreativ og alt andet end logisk tur gennem Fiskenes smukke drømmeland de næste to måneder. Så stort og uendeligt. Grænseløst. Er du i gang med et kreativt eller kunsterisk projekt, kan det tage helt nye former og dimensioner. Det er ikke et tidspunkt at begrænse sig på.Drømme er et stort tema her. Både dagdrømme, som de fleste vil være mere forfaldne til, men også det vi drømmer om natten. At studere symbolik i drømme, altså drømmetydning, kan give meget store indsigter i denne periode.Merkur i Fiskene kan være som en svamp, der suger alt omkring til sig. Hvis man er meget åben, kan dette være drænende (lær evt hvordan du lukker dig selv ned i bestemte situationer).  Hjernen kan meget nemt blive overstimuleret i denne periode og dybe følelser kan komme frem, så for at opretholde balance kan man føle øget trang til at søge fred og ro, til at trække sig lidt tilbage for at lade op.Romantik, spiritualitet, drømme, sang, musik, poesi, skrivekunst, kunst, skuespil, dans og kreative projekter i det hele taget kan nå helt nye, magiske højder her.Drømme kommer og går. De er her det ene øjeblik og væk det næste.Måske du møder en, der har samme drøm som dig.Og hvem ved hvad det kan blive til.Louise  

Kategorier