Nytårs-LIVE den 17. marts 2019: Få et mini-årshoroskop ganske GRATIS

Søndag den 17. marts 2019 klokken 13.00 fejrer vi det kommende astrologiske nytår med en Nytårs-LIVE på Universal Goals´ Facebookside. Tilmeld dig gratis og få notifikationer HER. Vi snakker først lidt om de kollektive temaer for det kommende år, og da jeg er i storladent gavehumør vil give så mange som muligt en lille personlig læsning ud fra jeres fødselshoroskop og numeroskop, så I ved hvilke temaer der kommer op for jer i 2019-2020.



For at blive en af de mange heldige, der får et mini-årshoroskop, skal du skrive dine fødselsdata (dag-måned-år-fødeby og præcist tidspunkt, hvis du har) samt dine navne – præcis som de står i Folkeregisteret – på kontaktsiden HER, så trækker jeg essensen ud af dette og holder det op mod de kollektive energier.





Bemærk, at der nok er mange der ønsker sådan en læsning, så jeg kan ikke garantere svar til alle. Læsningerne laves ud fra først-til-mølle-princippet, men Guldmedlemmer får selvfølgelig førsteprioritet og bliver læst op først (der er dog ogå mange Guldmedlemmer efterhånden, så I skal nok ikke vente alt for længe med at skrive). Husk at skrive, at du er Guldmedlem.



Al data behandles som altid fortroligt. Hvis du ikke ønsker at få dit navn sendt ud i ”æteren” i LIVE-udsendelsen, så skriv hvilket dæknavn jeg skal bruge. Jeg er ligeglad med, om det er til Pocahontas i Kolding eller Batman i Herlev, bare I får jeres læsning.



Udsendelsen bliver også en slags mini-kursus for de af jer, der er interesserede i at lære om astrologi og numerologi, jeg skal nok sætte ord og termer på tolkningerne i det omfang det er muligt (noget af det er generelt kanaliseret, som de fleste af jer ved).



Så skal du være en af de (forhåbentligt mange) heldige, der får et mini-årshoroskop, så skynd dig at sende dine data på kontaktsiden.



PS! Udsendelsen bliver altid lagt op, så selv om du ikke kan den da, så kan du se det senere. Se tidligere LIVE-videoer HER.



Louise

Kategorier