Nymåne i Fiskene den 6. marts 2019. Midt om natten.

Nåh, det har taget mig tre forsøg at få dette indlæg igennem. Wi-Fi står stille, computer fryser, intet virker. Det sker nok ikke kun for mig i disse dage, hvor vores fælles kommunikationsplanet Merkur står bomstille for snart at gå retrograd.Nu er det jo også midt om natten. Altså ikke rent tidsmæssigt, men energimæssigt. Vi er i den absolutte sidste fase af det astrologiske årshjul, hvor alt går på hæld og opløser sig hvis det ikke skal med videre. Det er så speciel en tid, at den næsten ikke er til at sætte ord på.Energimæssigt er klokken i disse uger ca 04:00 om morgenen. Der lige før daggry, før den smukkeste sommermorgen begynder og solen begynder at brage ned (når vi går ind i Vædderens tegn den 21. marts og starter et spritnyt år rent energimæssigt) og der er en masse glad aktivitet.

Men lige nu sover vi. Her midt om natten. Det er roligt. En tid for afslapning, meditation, at gå indad. Det er en ekstremt dårlig ide at forsøge at skubbe noget igennem nu, ihvertfald hvis det ikke falder naturligt. Der er intet, der er i vores hænder mens de sidste kosmiske brikker lægges på plads.Jeg gik El Camino de Santiago i 2013 (800 kilometers pilgrimsvandring over Pyrenæerne og gennem det Nordlige Spanien. Energien minder mig om dette billede, jeg tog en tidlig morgen for at komme afsted inden det blev alt for varmt på Mesetaen.


Så – jo mindre stærk du er, desto bedre. Intet kan kæmpes imod, kontrolleres eller styres i Fiskenes tid. Pennen er klart stærkere end sværdet her, det er bedre at være diplomatisk end at lange nogen en lige højre. Giv hellere et like, et håndtryk, et knus. Også selv om du har lyst til at pande dem en.Og måske har haft det i mange år. Hvilket æder dig op. Og ikke påvirker den anden. Fiskene handler om noget om at slippe det gamle og om tilgivelse. Er det din barndom, et forlist parforhold, en illoyal ven eller hvad ved jeg, så har vi altså her gyldne chancer for bare at lade det sejle sin egen sø een gang for alle. Det er så uendeligt ligegyldigt nu altsammen. Vi er ikke bare på vej ind i et nyt, astrologisk årshjul, vi er også på et kollektivt højere vibrationsniveau end tidligere. De sidste 6-7 års konkurrence er slut, nu er vi forbundne og vi arbejder sammen. Her på tærsklen til Vandmandens Tidsalder.Meget vægt kan smides her. Både noget, du unødigt lægger på dine egne skuldre, familiens karma eller fysisk vægt. Fiske-sæson er også kvantumtid, så du kan smide flere kilo her end nogen håbløs ugebladskur kan love dig. Vi kan alle smide tusinder af års vægt her.Gyldne muligheder viser sig her. De næste par uger er en vaskeægte fra zero til hero-periode. Der, hvor man får en ekstra chance. På noget man troede var helt uden for rækkevidde nu.  En anden eller måske tredje chance. Man møder den rigtige, man er på rette tid og sted. Nørden kan nu score den hotte cheerleader (bemærk, at dette ikke er kønsbestemt, jeg går selvfølgelig ind for at Nørden kan være pigen og den hotte cheerleader drengen).Det er et stort vendepunkt nu, hvilket vi måske først opdager når vi er længere inde i 2019 og kigger tilbage. Ahh ja, marts måned. Det var godt nok en showstopper.Der er meget tåge og ikke så meget at forstå rent logisk nu, som jeg skrev om forleden. Det er ikke meningen. Hjertets intelligens, remember? Det er inkubationstid. Vi lumrer inden fuglene begynder at pippe.Det er en stille tid. Flyd med. Slap af. Lad op. Mediter. Gå til yogastik eller hvad det hedder. Drøm. Se gerne nærmere på dine drømme om natten. Hvad ligger under?

KABUMMMM!!Hvad var det? Nåh, det var såmænd bare Uranus, der hoppede over i Tyrens radiobil. De næste 7 år. Det kommer vi til at høre meget mere om de kommende år, men forvent at selve skiftet ikke går stille af sig. Uranus, der bl.a hersker og lyn og elektricitet skifter som regel tegn på en måde, som er det ved et lynnedslag. Sov du bare videre.Det lyn kan slå ned i et træ i din baghave. Eller i dit hjerte. Vi taler også seriøs twin flame-energi for tiden og selv om det er et lidt poppet fænomen, så er den ikke rigtigt til at komme uden om. Slet ikke i 2019 hvor vi frem til den 3. december 2019 har Jupiter i Skytten. Det er en heldig periode, men også den eneste ene-energi. Det er det altså bare.Og i den flydende Fiske-sæson samt de næste mange måneder taler vi også kærlighed og forelskelse på kvantespringsmåden, alting kan gå meget stærkt. Det er måske bare lige godt at have i baghovedet, at der er et par charlatan´er løs hist og pist, så generelt skal man holde sig fra brugtvognsforhandlere og folk der hedder Klaus Riskær for tiden. Din store kærlighed kan godt vise sig at være den store uærlighed senere hen, som jeg har skrevet flere gange. Det burde du vide omkring slutningen af april 2019.

Det er ihvertfald en stor tid for indsigter her resten af marts måned. Vennerne er måske ikke de rette, ægteskabet er måske ikke engang et venskab længere, din slankekur virker ikke. Uanset hvordan det måtte se ud for dig, så handler energien her egentlig bare om ikke at fokusere eller bruge tid på det, der ikke virker. Ikke er det helt rigtige.For selv om intet rigtigt er klart her, så er der en blomst under sneen. Den helt rigtige blomst. Derfor er det ikke værd at bruge tid på mudder, støv og faldne efterårsblade. Traumer, grimme minder, nederlag, bæren nag og alt det der. Det er så let at slippe her. Så uendeligt let. Og det kommer op, det gør det for os alle nu. Bare hop to gange og ryst det af. For altid.For under alt det grimme spirer en smuk blomst, som kun venter på vækst, på at skyde i vejret og stå i fuldt flor. Med den rette omsorg, næring og kærlighed kan den blomst blive til noget, du aldrig har oplevet før.LouiseKategorier