Ghita Nørby, Wisteria Lane og andre skandaler.

Hold da op, jeg havde en vild og søvnløs nat i nat. Selv om den var vild, indeholdt den dog hverken rusmidler, festligheder eller mandlige strippere (aj ok, det var der lissom heller ingen der spurgte om, vel Louise).Min telefon er på lydløs om natten. Det er den ofte også det meste af dagen alt afhængig af, hvor menneskeklar jeg lige er den dag.Nåh, men i nat havde jeg glemt at sætte den på lydløs og blev vækket af et bip. En besked fra en af mine venner. Med nyfødte hamsterøjne og i mørke fik jeg trykket på nogle knapper, som ihvertfald ikke var lydløs-knappen for pludseligt befandt jeg mig midt i et interview med Ghita Nørby. I ved, lidt ligesom når man har telefonen i lommen med ulåst skærm og pludselig har ringet til Kina og købt 3 bøger om hættemåger på Amazon.

Det interview, altså...jeg var nødt til at høre det. Hvis man kan få revet mig ud af min søvn og lytte til 55 minutters tåkrummende underholdende interview, så er man sgu god. Hvilket er mere end man kan sige om den stakkels journalist, der fik en god gammeldags opsang.

Interviewet er frygteligt, men en fantastisk afspejling af så mange af de kollektive energier. Den store mastodont-transit Saturn i Stenbukken der nærmer sig gangsteren Pluto mere og mere for hver dag, der går, affejer blankt alt, der er unaturligt, der ikke er autentisk. Som skrevet i dette indlæg, så bliver det kun værre efterhånden som vi kommer tættere på januar 2020.Jeg måtte se Ghita Nørbys fødselshoroskop. Det måtte jeg bare. Lige der klokken 3 om natten.Har I nogensinde set det? Hun er jo for VILD! Stenbuk med månen i Vædderen, født i et 9´er år og meget andet. Prølioghør, hendes placeringer er alle så sprængfyldte med power og autoritet, at man skal være retarderet for at stille sig i vejen her eller ikke være forberedt. Kun en tåbe frygter ikke en Stenbuk i sit es. Kald hende bare kæmpeego og uforskammet, men en Stenbuk med så meget power som hun har i disse år, hun siger sgu bare tingene som de er. Hun sejler på den største damper på det største ocean and you better get the fuck out of the way. Puha, hvor var der meget den krænkelsesparate journalist kunne have lært der. Det lød ikke til, at hun gjorde.Og så er Ghita lige fyldt 84 år. Er du Guldmedlem, kan du se HER i detaljer hvorfor det er interessant. I korte træk: vi har flere signifikante perioder i vores liv, hvor vi tager et spring op ad udviklingsstigen. De fleste kender Saturn hjemkomst omkring 30-års alderen, hvor vi bliver ”voksne” og så igen når den Nordlige Måneknude kommer hjem fra 36-42 års alderen. Transitten, hvor vi bliver RIGTIGT voksne.Der er flere transitter, jeg har skrevet om i indlægget, men den største af dem alle er når vi når 84 år og Uranus kommer hjem. Det er den ultimative frihed. Mine damer og herrer, Ghita Nørby er ikke dement, hun er bare pissemotherfuckingligeglad HAHA. Hun giver ikke et fuck og da slet ikke over for folk, der spilder en gammel dames tid. Det nærmeste, man måske kommer på at blive rigtigt fri som menneske i en jordisk inkarnation.

In other news, så er Felicity Huffmann anklaget for at have bestukket nogen for at hendes barn kunne komme på college. Very Wisteria Lane omend jeg havde forventet den slags fra Bree Van de Kamp og ikke Lynette Scavo. Ja, her er vi lidt skuffede, er vi ikke?Sådan en højt profileret college-skandale kommer netop som Merkur i retrograd når sit højdepunkt og iøvrigt rammer en eksplosiv vinkel til sandsigersken Jupiter i Skytten. Det tegn, der hersker over højere uddannelse og akademisk viden.Som skrevet igår: vi kan bare ikke holde vores kæft nu. Det kan vi bare ikke. Hverken dig, mig eller Ghita Nørby. Sandheden kommer for en dag her i et 2019, der mest af alt handler om at detektere BULLSHIT verden over og så småt begynde at få gjort noget ved det og bygge på mere solide og fair fundamenter. Mon ikke en skandale som denne (som der nok er mange af i the American Dream-land) vil hjælpe til USA´s fald som stormagt. Det tror jeg.I andre andre nyheder er Stenbuk Gretha Tunberg indstillet til Nobels Fredspris. Hvorfor ikke. Saturn både belønner og straffer.Så som I kan forstå havde jeg en lang, men meget underholdende nat med alt det her. Skulle der komme andet end forargethed ud af den Ghita Nørby-sag, så er det forhåbentligt mere levende og interessant radio og tv. I så fald gider jeg måske at få lavet mit fjernsyn, der gik i stykker under den store Merkur Retrograd i 2017. Jeg vil sgu også have mere autenticitet i medierne og ikke de indstuderede robotværter og deres leflen for laveste fællesnævner. Gab, mand. Ellers må vi jo lave vores egne, uafhængige kanaler.Nåh, nu går jeg i seng selvom klokken kun er 21. For jeg er træt.Træt som en på 84 år.Louise

Kategorier