I Vædderens tegn, marts-april 2019. Frygtløs.

Jeg kunne knap løfte mit korpus ud af sengen her til morgen. Eller løfte armene for at skrive det her indlæg, der ellers trænger sig på. Energierne står b-o-m-s-t-i-l-l-e idag og i baggrunden kører soundtracket til musicalen Hello Dolly, som af en eller anden grund er den eneste playliste rain man her gider at høre for tiden. Jeg vil helst bare danse rundt eller ligge lige der på sofaen og tænke over, hvor meget kærlighed der findes.Joh, vi er så sandelig i de sidste grader af det LSD-trip, vi også kender som Fiskenes sæson. Romantisk, magisk og bevidsthedsudvidende, ikke mindst på grund af en meget subtil Merkur retrograd, der fungerer på et dybt og ubevidst plan for os alle.Nåh, men når jeg ikke lige er på Broadway, så kan jeg også godt se den ildkugle ude i horisonten nærme sig. Vædderen. Akkompagneret af Skyttens flammende visions-pil, der blev sendt afsted i slutningen af 2018. Fra det ene ildtegn til det næste. Fra Skyttens visualiserende periode til Vædderens handlekraftige periode 4 måneder senere.

Handlekraft er jo nærmest en underdrivelse, når vi taler Vædderen og dens egenskaber. De egenskaber alle Væddere kommer med, og som vi alle er underlagt i de kollektive energier i perioden fra den 21. marts til den 20. april, hvor Solen går i Tyrens tegn. Hvis du kender dit fødselshoroskop , kan du se hvilke(t) livsområde(r), der bliver aktiveret nu.

Som det første kardinaltegn i Zodiakken, styret af krigsplaneten Mars og hersker over det første hus, er Vædderen associeret med barnet, selvet, individualitet (!), ego, mål og handlekraft. Der skal ske noget og det skal være nu! Jeg skal ud og se den spændende verden! Med Vædderens sæson kommer ambitioner og impulsivitet, det hele er friskt og spændende. Det bliver lysere udenfor, solen varmere mere, blomsterne springer ud og dyrene kommer ud af deres hi. Astronomisk og derfor astrologisk går et helt nyt år i gang.Det hele sparkes i gang af en heftig fuldmåne den 21. marts, læs om den HER, som giver os et øjebliks krystalklarhed i en ellers lidt tåget måned. Indsigter, der gør at vi opdager, at vores oprindelige drøm eller mål måske er lidt anderledes end først antaget. Vi har i den forløbne måned været nede og hente det inderste af os selv, vores behov og drømme frem – og det er dem det handler om nu og i fremtiden. Med så meget Saturn (ansvar, disciplin, autenticitet) og Neptun (drømme, visioner, det store kosmos)  og så mange skæbnebetonede transitter, vi har for tiden (ja, dem der gør at dine beslutninger resten af marts 2019 får indflydelse på de næste 20-30 år af dit liv) bliver der stillet krav til, at vi er voksne nok til at tage ansvar for at bygge det liv, der er autentisk for os hver især.Derfor kommer resten af marts ej heller uden tab, afslutning og drama hvis du ikke allerede har været den fase igennem. Det siger sig selv. Der er rigtigt, rigtigt meget at processere for os alle mens vi siger farvel til det, der ikke (længere) er godt for os at have i vores liv. Derfor er Vædderen i år måske endnu mere nødvendig end ellers, for vi har brug for den styrke, det mod, den frygtløshed i forhold til at bygge vores sande drøm, især hvis der er modstand eller andre forventninger fra omgivelserne. Det er et meget stort tema lige nu.Væddere er en bulldozer, ja. Men også en trendsetter og en pioner. Det er Vædderen i den grad og selv om energien kan være lidt af en håndfuld, så kommer denne sæson med en varme, charme, generøsitet og heltemod som er lige præcis hvad vi har brug for. Vædderens drengede/pigede charme er legendarisk uimodståelig.

Alt er nyt nyt nyt. En ny cyklus fødes, det er tid til at så for senere at høste. Hvad enten du vil skrive det ned, tænde et lys eller tale direkte til skovens guder, så er det årets stærkeste periode for at udtrykke intentioner. Ikke bare for det kommende år, men måske for resten af dit liv. Vædderen elsker en god udfordring, især hvis den er ærlig og indeholder et element af konkurrence (også selv om det er en selv, man konkurrerer med).Det er nyt, det er spændende, det er så friskt at det knaser. Vi tager de første skridt.Det er Vædderen.Tid til at vinde stort i livets lotteri, tid til at vinde og frygtløst sætte sejl mod dit drømmeliv.Louise

Kategorier