Astrologisk nytår 2019-2020. Fundamentet.

Sikke en nat. Endnu en intens nat, som dog ikke var Ghita Nørby-vild, men så utroligt smuk og magisk med den flotte fuldmåne. Jeg kunne ikke sove, så mange tanker og downloads kom og jeg endte med at danse rundt nøgen under den smukke måne. True story. Ja ja, det er for meget information, det ved jeg. Hvordan var jeres fuldmåne-nat?



Et nyt år. Et helt, knasende sprødt nyt år er her, lige foran vore fødder. Så meget, der slippes og så meget nyt og spændende, der venter.



Jeg føler, at vi skal være lidt påpasselige de kommende uger, dog. Med Vædderens energi nu kommer action, utålmodighed, man vil gerne have at det hele sker nu. Det er også et naturligt skifte, men det er som om denne her lange Merkur i Fiskene som stadig er i retrograd i år giver en blid overgang. Den trækker energien helt til medio april 2019 i forhold til de forandringer, vi er nødt til at tage. Vi har god og rolig tid til at tænke, tale eller måske handle færdigt, så vi får et smukt og kærligt farvel i bedste Fiske-stil, men også for alvor får sluppet det, vi nu skal slippe. Jeg har selv kunnet mærke hvad det handler om siden november 2018, men det har ikke kunnet ske før. Æblet falder jo naturligt af, når det er modent. Så hjælper det ikke, at vi står og hiver i æblerne for at få dem af grenene før – grenene holder godt fast, har I nogensinde lagt mærke til det hvis man prøver at plukke et æble før det er modent?



Hver ting har sin tid.





Og hver god ting har også sin tid. Det, jeg for alvor glæder mig til her i første halvdel af det nye år er den stærke og entusiastiske 3´er energi, vi først for alvor vil kunne mærke og få glæde af ny. Udvidelse, vækst, succes, held, familie, ambitioner, kærlighed, selv-ledelse og optimisme med god grund er kerne-energierne resten af 2019.



Sommeren over kommer vi traditionen tro til at være i retrograder, her går vi som altid indad, vi går dybere og reflekterer mere. Derfor er det også så vigtigt nu at slippe og afslutte det, der ikke skal bruges tid og ressourcer på mere. Det, som måske ikke er godt for vores helbred eller vores velbefindende i det hele taget.



Numerologisk var 2018 er 11/2 år. Læs om 11/2 HER. En svag og hæmmende energi, og vi var da også lammede det meste af sommeren 2018.



11/2 handler også om afhængigheder som blev lidt af et tema. Det kunne være oplagt at slippe den slags her i de sidste uger, mens Fiskene forlænger afslutningerne fra det forløbne år. Uanset om det er kaffe, cola eller codependency i forhold, så er det oplagt at efterlade det nu. Og måske se på hvad det egentlig er, man er afhængig af. Måske er det ikke det at drikke kaffen, men at lave den. Duften af den. Det sociale i cigaretrygningen og ikke selve smøgen. Jeg har selv en dårlig vane, hvis cyklus fanger mig gang på gang, hvis jeg ikke er bevidst – jeg skal have kørecola med, når jeg skal ud at køre. Totalt latterligt. Og jeg ved godt, at det ikke er colaen jeg er specielt vild med, men tanken om at min tvillinge-ascendant skulle kede sig i frygtelige 30 sekunder mens jeg lige sidder fast i en bilkø.



It´s time to walk away from the beast, som Tony Robbins sikkert ville have sagt. Og fundamentet er og bliver kærlighed. Frygt, skam og den slags må og kan ikke være vores fundament fremadrettet. Hvis du f. eks bor i en billig lejlighed fordi du vil spare penge, er det måske ikke det værd i forhold til, at du bor et sted med en dårlig energi. Forstår du, hvad jeg mener? Fuldmåne i Vægten vil have balance, men også have det godt. Venus er planethersker her. Eller klassikeren, den her med at være i et job fordi man jo bare skal tjene nogle penge, men man hader sit job. Man er i et dårligt forhold, men hey – så har man i det mindste en kæreste osv osv. Det kan vi ikke mere, venner. Vi kan s-i-m-p-e-l-t-h-e-n ikke. Den fuldmåne kom med noget helt helt andet, nogle helt andre kort at spille med. Glem den slags. Walk away from the beast.



Saturn i Stenbukken, som vi knap er halvvejs igennem, lægger op til fornuft, afsavn og den slags, hvilket kan være fint, men lov mig at står du i en situation hvor det handler om at vælge det fornuftige eller at følge dit hjerte, må og skal du følge dit hjerte. Kærligheden. Hjertets intelligens. Jeg kan ikke understrege det kraftigt nok. Det er utroligt vigtigt.



Vi er allerede et andet sted kollektivt. Det er kun kærligheden, der kan være rorpind. Vælg altid det kærlige, nu og i fremtiden. Det er så ekstremt vigtigt for os alle, at vores brændstof er ren kærlighed og med Jupiter i Skytten der nærmer sig zenit og altså topper, så lov mig også en anden ting: tag en chance. TAG EN CHANCE. MINDST EEN. Det må (meget) gerne være en kalkuleret risiko,  bare du gør det. Vi må og skal alle tage en chance inden november 2019 udløber.



Det var nattens tanker herfra. Tak fordi du læste med.



I kærlighed (og nu med tøj på),



Louise

Kategorier