April 2019. Kunsten at kunne tage beslutninger.

Der er lagt op til endnu en skæbnebetonet måned i april 2019. En måned, der stiller krav til vores evne til at skære igennem og tage beslutninger, der ultimativt sender os på vores optimale livsbane hvis vi ikke allerede er der. En måned, der også er begyndelsen på det store træk mod Saturn-Pluto-konjunktionen i januar 2020, en begivenhed der er så signifikant at den vil give genlyd i vores liv de næste 20-30 år. April 2019 handler om at holde tungen lige i munden.Ovenstående skal ikke forstås som at du er fordømt fra Edens Have for evigt, hvis du ikke tager de perfekte beslutninger i den kommende måned. Vi er hvor vi er og vi er klar til det, vi er klar til. Det skal forstås som en mulighed for at hoppe af en karrusel, vi måske kører rundt og rundt i, men som er ved at falde fra hinanden på grund af rust og løse skruer efter så mange år med vores ignorante tilstedeværelse. Det er en mulighed for at blive mere ”vågen”, mere voksen som jeg har skrevet om HER og ikke blive hjælpeløst offer for nogle kollektive energier, som kun tager til i pres de kommende 9 måneder. Det kan blive en hård fødsel, men hvor bliver du glad for dit transformerede, nye selv.

Fuldmånen forleden initierede sammen med forårsjævndøgn et helt nyt år. Og apropos offer-rolle, så blev det hele skubbet igennem en konjunktion med Chiron i Vædderen. Vi kan alle meget vel gå igennem en ”healing crisis” lige nu, og det handler om vores identitet, om selvet, om vores ret til at leve det liv, der gør os lykkelige. Om at stå i vores kraft, i det stærke lys vi alle kommer med, men som vi gennem tusinder af år har lært at begrænse omfanget af eller endda slukke. Den maskuline penetreringskraft, der skal kunne brage igennem for at trække den feminine kraft med sig. Det lyder flot og det er populært inden for spirituelle kredse at ville ”stå i sit eget lys”, men lettere sagt end gjort. Meget lettere sagt end gjort, især når omgivelserne er begrænsende som f. eks i Danmark, hvor janteloven lever i bedste velgående.Med mange års transit, hvor Chiron var i Fiskene, var det her noget vi ikke gjorde eller kunne. Vi kunne ikke trænge igennem, vi måtte være en slags ofre for omstændigheder. Meget af det spirituelle marked er funderet på offer-rollen. På andre områder tænker vi ikke engang over, hvilken magt og styrke vi selv besidder når det kommer til at ændre på tingene. Det er et tema, der vil fylde meget de kommende 8 år. Næh hov, jeg kan selv gøre noget - faktisk kan jeg gøre ret meget? Og ja, jeg fortjener også at få mine drømme opfyldt. Jeg er også værdig. Forståelsen af, at vi både fortjener og selv har magt over at skabe vores omstændigheder, som for mange er noget dybtliggende, der nærmest føles som uopnåeligt i os. Følelsen af hjælpeløshed kan manifestere sig på mange måder.Så det her med at lade min vilje, min kraft trænge igennem alle barrierer, restriktioner, andres meninger, nedarvede synspunkter og egne begrænsende overbevisninger er et stort tema i april 2019, især de første 3 uger. Nogle vil elske at svinge med Vædderens riddersværd og hugge hovedet af alt og alle omkring sig, mens andre vil stå og vifte lidt klodset med det. Trang til at rykke fremad vil vi alle have, især under nymånen den 5. april som jeg vender tilbage med et indlæg omkring. Her kommer sværvægterne Saturn og Pluto nemlig for alvor ind i billedet med de store karma-sværd, især frem til den 19. april hvor månedens anden fuldmåne i Vægten ser til, at hoveder virkeligt begynder at rulle.Makabert? Ja. Det vænner vi os til. Det kan jo meget vel være uddaterede dele af os selv, der får kniven. Og viser det sig, at det bare er nogle skruer på den karrusel, der skal strammes, så kan kniven vel også bruges som skruetrækker.

April 2019 er lidt af en Kong Salomon-energi, når det kommer til karmiske dilemmaer. Mere end een gang bliver vi stillet over for spørgsmål som, hvad der er mest vigtigt for os – fortiden eller fremtiden? De eksisterende strukturer eller potentielle kreationer? Det, der allerede er tilgængeligt eller det, der er på vej til os? Det er de spørgsmål, der vil omgive os som sommerfugle (eller hvepse) i denne smukke forårsmåned. Og ja, dine svar til de spørgsmål vil definere de potentielle parametre de næste mange år og endda årtier. Ikke bare på et personligt plan, men også et kollektivt og større universelt plan.Årets heltetransit, Jupiter i Skytten, lægger her et fundament af håb, optimisme og entusiasme for fremtiden. Og med god grund. Vi har gjort meget dybt og udviklende arbejde hver især, ikke mindst i 2018, og vi har fremragende energier til at bygge hver vores drømmeslot. Altså sådan et, som findes i virkeligheden og som rent faktisk bliver stående. Fordi det ved sin ægthed har en eksistensberettigelse i universet.Jupiter i Skytten er også fremragende til perspektiv, og det er måske her vi bruger den allerbedst i en måned som denne. Op i helikopteren, se dig selv og dit liv oppefra. Udefra. Med det store overblik og ikke ved at pille navle. Det skal vi tidsnok komme til i slutningen af måneden, når Saturn og Pluto går retrograd sommeren over og giver os et karmisk pusterum, men også mulighed for at integrere de nye strukturer.

Ja, april 2019 kommer til at handle om kunsten at tage beslutninger og her er Vædder-energien heldigvis god til at skære igennem. Er det med kærlighed til dig selv og ved at følge din mavefornemmelse (Den Nordlige Måneknude i Krebsen hjælper os her), så skal du også nok tage beslutninger, der leder dig på rette vej. Med lidt ekstern hjælp fra Saturn og Pluto, der trods alt er kræfter der er stærkere end os, men som mener det godt. Ved de større skæbnebetonede begivenheder hjælper det ikke at stritte imod, men istedet sige farvel med værdighed og kærlighed.Louise

Kategorier