Fuldmåne i Vægten den 19 april 2019. Nye veje.

Påskens fuldmåne i Vægtens tegn danner nogle meget dynamiske og frigørende aspekter, hvilket lægger op til en stærk periode for forandring og nye tider. Dette er måske årets stærkeste periode for nye veje.Den kommende fuldmåne hænger uløseligt sammen med den fuldmåne, vi havde i Vægtens tegn på 0 grader i marts måned (læs om den HER). Det var begyndelsen til noget vi skulle forstå i løbet af denne måned og det kulminerer altså her den 19. april 2019.

Et breaking point var nymånen i Vædderen den 5. april, den handlede om hvad jeg vil som den person jeg er nu og ikke var. Et vaskeægte karmisk pitstop.Hele processen med at forstå hvem vi er, hvor vi skal hen og med hvem kulminerer altså her på den 29. grad af Vægtens tegn. Også kaldet ”Den kritiske grad”. Det er her, det for alvor går op for os, at noget simpelthen er ved at forandre sig. At det er meningen, at det skal ændres. Det er et stort skifte, en afslutning der kommer efter adskillige måneder med forvirring, illusioner, misforståelser - ren tåge.Fuldmånen lyser på noget der var i mørke før og det handler om hvad vi har behov for i forhold, selvfølgelig først og fremmest i forholdet til en selv (Vædderen/Vægten-aksen). Hvem er jeg nu og hvad er vigtigt for mig? Det har jeg for alvor forstået i løbet af denne cyklus og hvordan det er afspejlet gennem de mennesker jeg relaterer til i min verden, i min dagligdag.

Her i midten af april er vi i et af årets største tidspunkter for dynamisk forandring og kapitler afsluttes, vi når frem til konklusioner. Og det er ikke kun på grund af fuldmånen.Venus hersker over denne fuldmåne og Venus er selv ved at slutte sin smukke sæson i Fiskenes tegn. Eftersom Venus er ophøjet i fiskene kommer vi her til en mere overordnet forståelse af os selv og de andre, hvad vi har lært og at det er tid til naturligt at rykke videre. Der er ikke mere her.Vægten som fuldmåne er i og for sig objektiv, den kan se to sider af en sag og forstå at der skal to til tango. Det er Vægtens store styrke, netop at forstå hvordan vi deler energier i dynamisk interaktion med andre. Vi har altså mulighed for at forstå det hele logisk (for første gang i lang tid), men også at kunne begynde at processere det rent følelsesmæssigt.Solen er her også ved at slutte sin sæson i Vædderens tegn, og det meget interessant her er, at den ved fuldmånen vil være i konjunktion til Uranus i 2 grader af Tyrens tegn (læs om Uranus i Tyren HER og HER). Er du Guldmedlem, kan du se hvad den mangeårige Uranus-transit betyder for dig personligt HER.Det betyder, at friheds- og revolutionstrang vil være meget stærk
i dagene efter fuldmånen. Først er der trang til for alvor at blive sig selv og tage ejerskab for den man er nu og de behov man nu er opmærksom på fremtidigt bør dækkes. Uranus i Tyren handler også om værdier og vores personlige kan meget vel have forandret sig på de få måneder der er gået siden Uranus for første gang i mange år skiftede til Tyrens tegn. Derfor er det vigtigt at se på en selv nu og i fremtiden, og ikke i forhold til fortiden. Til hvem vi var engang.Igen er det stærke friheds- og forandringsaspekter, Solen møder kun den rebelske planet Uranus een gang om året og så lige op ad en så konkluderende fuldmåne som denne. Det er afslutninger og nye begyndelser oven i hinanden.Bare husk Venus i Fiskene, som vil have ”closure” for at vi også kan få healing og forståelse. Der er noget vi holdt i vores hjerte som Venus nu beder om, at vi giver slip på. Elsk dig selv og hav det godt med de valg du tager, er budskabet. Verden forandrer sig naturligt, og lige nu er der virkeligt tryk på.

Sol i konjunktion til Uranus er uforudsigelig, det er alt fra jordskælv til personlige gennembrud i vores liv. Kedeligt er det aldrig. Det går stærkt, man bliver gjort fri, tingene ændrer sig. Det er en elektrisk måne, der præcis når at gå i Skorpionens tegn lige efter alt det her og Skorpionen vil altså have sandhederne frem, svesken skal på disken, hemmeligheder eller noget der har været skjult afsløres, der kan komme følelsesmæssige udbrud. Intenst, ja, men det handler alt sammen om at sætte noget eller nogen fri, om lettelse. At få renset luften. Noget, vi har båret på eller holdt fast i som ikke længere er det rette i forhold til vores fremtid.

Skulle alt det her ikke være nok er Saturn og Pluto også den sydlige måneknude. Den Store skyl-ud knap, remember? Der kan være meget der skal trækkes ud i det toilet. Det vi ikke længere skal have her, det er meningen, at det skal frigøres. Det er vigtigt at huske på i alt det her, det er derfor april 2019 er så stor en skæbne-måned, som den er. Saturn i Stenbukken understøtter her det med at forstå hvad vi selv bør tage ansvar for, hvad var vores egen rolle i det vi nu siger farvel til. Let it go med modenhed, det ønsker Saturn fra os.Så meget nyt, friskt og spændende på vej. I stærkere og forbedrede versioner går vi fremtiden i møde.What a time to be alive.LouiseKategorier