Notre Dame

Notre Dame i brand. En verdensberømt kirke, et kulturelt ikon. Notre Dame er fransk for ”Vor Frue”. Hvem er Vor Frue så? Det er Jomfru Maria. OG det er gudinden Isis. Ja, den okkulte pornodronning der så stærkt ville frem i vores LIVE-video i søndags. Nu forstår jeg bedre hvorfor.Isis dukker pludseligt op ved Påske-LIVE søndag den 14. april 2019. Dagen før Notre Dame, bygget oven på hendes tempel, brændte. Midt i en heftig ild-trigon. Hør om det i videoen HER.


Vi tager den lige fra en ende af. Kulturhistorisk er det frygteligt, at så smuk og gammel en bygning som Notre Dame brænder ned. Set med moderne briller – ihvertfald mine – endnu en forældet patriarkatdel, der falder. Og det bliver langt fra det sidste, vi har set.Pluto og Saturn på den Sydlige Måneknude som skrevet om HER – det er præcis det her, det handler om. Ikoniske strukturer i brand. I Jerusalem brændte en moske, og i Vanløse troede man, at Hyltebjerg Kirke brændte. Det viste sig dog at være nogle unger, der legede med tændstikker i et affaldsskur i nærheden, så mere ikonisk var det heller ikke.Ihvertfald. Tilbage til Notre Dame. Altså: ham der Jesus havde antageligvis en affære med Maria Magdalene, som antageligvis var luder. Undskyld, sexarbejder. Som antageligvis var en hellig karrierevej dengang.

Maria M tilbad den egytiske gudinde Isis, der herskede over healing og magiske kunstarter samt var gudinden for fertilitet og ægteskab.Berømt Isis-statue. Jeg kan ikke se, om hun holder en vandpibe eller giver en stor finger til patriarkatet.


Isis var i det gamle Rom og Grækenland heftigt tilbedt som universalgudinde, hendes berømte kult lovede evig frelse og forløsning gennem en slags positiv seksualitet (ja ja, det her er lige Jumbobogs-versionen, ik). Adskillige steder og byer er navngivet efter hende og Notre Dame var da også en af de mange kirker, der blev bygget ovenpå et Isis-tempel.Det er mere en een gang påstået, at Maria Magdalene var en reinkarnation af Isis og ligheden er da også slående. Den perfekte kvinde, jomfru, hustru, moder og elskerinde. Det var vist det med at være seksuelt aktiv, der var de gejstlige mænners problem, så vidt jeg husker. I lang tid var sex og synd jo at sidestille i Kristendommen og vupti, så har vi historien om Adam og Eva. Eva, som forførte den stakkels, stakkels Adam ind i fristelse og synd. På grund af kvindernes ”synd” – altså seksuel lyst og aktivitet – skulle de forbandes med smerten ved en barnefødsel.Kald dem Eva, Maria Magdalene, Kleopatra, Venus, Afrodite eller Isis – det handler altsammen om det samme. Astrologisk svarer det også til begrebet Black Moon Lillith, der iøvrigt forbereder sig på sit indtog i Fiskene her i starten af maj 2019. Den feminine kraft der hjælper til destruktion af ubalancer fra Fiskenes tidsalder, der om noget har været præget af religionens dystre sider. Som skrevet: Notre Dame, der brænder ned, er langt fra det sidste vi har set af det her på et symbolsk plan. Hvis jeg var Vatikanet ville jeg skynde mig at sikre Peterskirken i en høvledes fart. Måske de kan kalde den Petraskirken istedet, så lader de damer der måske dem være indtil videre.For kun en tåbe frygter ikke en vred kvinde. Og hundreder af års undertrykkelse af den feminine energi, ja - den seksuelle - det slipper man ikke ustraffet for når vi taler så stærke gudinder som disse. Der er vist blevet pisset lidt for meget på dem, blevet kreeret for grimme historier om gudinderne og mange af dem er endda blevet fjernet fra religiøse skrifter og historien i det hele taget hvis de da ikke ligefrem er blevet gjort til syndebukke.Isis-statue, der blev fjernet i 1514


Som jeg skrev for nylig, så har vi ikke haft så stærke aspekter som dissse siden 1500-tallet (1526 for at være mere præcis). Lige omkring der hvor Isis-statuer blev destrueret rundt omkring i Europa. Boy, is she mad eller hvad. Og hun har ventet i næsten 500 år på dette raid.Tilbage til astrologien og Notre Dame: Pluto på den Sydlige Måneknude. Iøvrigt i eksakt trigon til asteroiden – NÆH HVEM KOMMER DER – Magdalene. Som hersker over gudommelig feminin spiritualitet (læs evt Linda Goodmans tekster om disse, hun beskrev det godt, synes jeg).Pluto er ligeledes i eksakt kvadrat til Eris-Persefone: Sød hestepige, der senere blev viis dronning af Underverdenen. Isis-præstinde og elskerinde til Kristus.

Pluto på den Sydlige Måneknude er også konspirations-teorier, så man kan mene hvad man vil om mit indlæg. For mig er der lidt for mange ”tilfældigheder” til, at det her ikke er en særdeles stærk begyndelse af særdeles stærke feminine kræfter, der har rottet sig sammen (med Uranus i Tyren er Venus og Moder Jord jo med på dette) og som jeg nævnte flere gange i videoen forleden (hvor Isis var den første rune, der nogensinde ville med – hun havde nærmest selv placeret sig på mit skrivebord. Jeg plejer ikke at tage runerne med pga deres styrke, mere om det en anden gang), så er den ulmende feminine kraft jeg selv mærker så kraftigt virkeligt begyndt at tage til. Gudinderne gør klar til kamp og de tager ingen gidsler. Jeg tror, at vi har langt flere overraskelser i vente sommeren over. Og selv overvejer jeg da nu også at bygge en okkult sexkult, det lyder da som en spændende karrierevej. Istedet for Kool-aid skal vi dog nok bare have noget god rødvin.Babelstårnet er designet til at falde fra hinanden. I tårnet er historier, myter og metaforer, der hjælper os til at lære og til udvikling. Men hvis vi aldrig nedbryder eller forlader det, der engang blev bygget, misser vi jo hele pointen med selvudvikling. Det er processen, det handler om, ikke den konkrete manifestation.Vi nedbryder for at bygge op påny. Og så lever vi igen.Louisis

PS: Det tog mig meget, meget lang tid at finde et foto, der kunne publiceres via Facebook. Det måtte gerne have været meget stærkere i forhold til feminin seksuel energi. Søgning på billeder af den art førte mig dog både til billeder af lesbiske gudinder i mytologien og BDSM med Pjerrot, så der måtte jeg alligevel stoppe. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad min computer er blevet inficeret med her haha.

Kategorier