Merkur i Vædderen april-maj 2019. Velkommen til Virkeligheden.

”aiijj, kan det dog ikke gå lidt stærkere””ihh må jeg godt lige komme forbi her””DYT. DYYYYYT.”Ovenstående er et udpluk af overhørte kommentarer fra min morgen. Utålmodighed, pres på, vi skal videre, hey kan vi lige komme i gang. Dyt dyt. Dyyyyyt.Selv fræsede jeg tidligere afsted i min ellers ret jævne bil med en halv albue ud af vinduet, den anden arm på rattet og gangstarap for fulde mchammer ud af højttalerne som havde jeg travlt med at komme ud til mine homies på Vestegnen.Joh, Merkur er så sandelig gået i Vædderens tegn.

Hvilket egentlig er ret fedt. Synes jeg ihvertfald. Merkur har ikke været på hjemmebane i næsten et halvt år og specielt de sidste par måneder har været fulde af tåge og uklarhed. Hvad foregår der egentlig, hvad sker der i virkeligheden under overfladen, bag kulisserne? Hvad føler de, hvad føler jeg? Er det her min intuition, eller er det en illusion?

Merkur i Vædderen giver klarhed. Ærlighed. Fokus. Facts på bordet. Klar tale og klart svar. Ikke mere pis.Især med den kommende fuldmåne i Vægten (læs om den HER) og en meget Venus-styret himmel den kommende tid også, så handler det stadig mest om kærlighed og forhold. Her har vi længe ventet på det, der de næste par uger kommer til overfladen. Vi får at se, hvilke boller der er blevet bagt fra den langtidshævede dej.Man skal dog være forberedt på at få kylet de boller lige i fjæset. Det hele kommer for en dag, ikke mindst når Venus senere på ugen også går ind i den krigeriske, men ærlige Vædder.Der er noget ekstra interessant ved denne Merkur-periode (som varer frem til den 6. maj hvor Merkur går i Tyren), og det er igen denne her Saturn-Pluto konjunktion der nærmest er et af århundredets største planetariske begivenheder. Læs om den HER hvis du ikke allerede har gjort det, men lige i det her tilfælde er der lagt noget ekstra til: Helt grundlæggende handler Saturn og Pluto på den Sydlige Måneknude (hvor de er nu) om, at enhver struktur i vores liv der ikke er bygget på integritet, på ægte passion, falder. Sådan er det bare. Der, hvor vi ikke er 100% involverede, fysisk, emotionelt, spirituelt. Det kan vi simpelthen ikke holde fast på længere.Som nævnt før, så hænger denne konjunktion virkeligt meget sammen med Saturn-Pluto konjunktionen i Vægtens tegn i 1982-1983 (!). Det er en meget, meget lang cyklus der sluttes her. Vægten handler om relationer og om at skabe harmoni og balance her. Det er et meget diplomatisk tegn.Hvis man kan huske tilbage til dengang (og var man ikke i live eller måske meget lille, har man forældre eller familie, der har afspejlet det her), så var det også begyndelsen på nye måder at relatere på. Skilsmisser blev mere almindelige, børn voksede op med de her stærke enlige mødre etc. Mange blev dog også sammen, og her kommer Vægten ind i billedet: dengang slog man sig oftere til tåls. Det var det almindelige. ”nåh, det var her jeg endte, det var det jeg kunne få fat i og nu må jeg prøve at få det bedste ud af det”. Ellers kan jeg jo altid have en ven eller veninde ved siden af. Mange forhold og ægteskaber blev bygget og fortsatte uden substans dengang. Og i mange tilfælde er det nedarvet til de næste generationer og vores måder at være i forhold på idag. Der er satme mange der er sammen med en bare for at have en at være sammen med.

Venner, her er vi slet slet ikke længere – og det er de kommende generationer slet slet slet ikke heller.For Chiron, som nu er i Vædderen spiller stort ind her og det er noget helt nyt for os alle: vi ser for alvor på os selv, vi ser på hvad vi fortjener og hvad vi egentlig ønsker. Det er noget meget nyt for de fleste at gøre det her – mig selv inklusiv. Det er jeg heller ikke vokset op med, det har omverdenen måske snakket om, men meget få har gjort det (og så har de måske været ”de mærkelige”).Med Merkur nu i Vædderen kommer vi også til at kommunikere vores autentiske jeg, drøm og ønsker. Uden skyld, skam, facade eller udenomssnak. Det er nu vi viser hvem vi er, hvad vi vil og kommunikerer det ud til omverdenen. Hører man til de meget progressive, kan man måske begynde at tale som om, der ikke længere er noget der hedder hemmeligheder. Lad os bare få det hele ud, svesken på disken. Bemærk, at jeg ikke taler om at være respektløs over for andre, men snarere ren og klar i sin kommunikation omkring egen identitet, hvem man (egentlig) er og hvad man (egentlig) ønsker sig af livet. Og begynder at handle på det.Der er ikke nogen som helst grund til at forblive i situationer, der er i konflikt med hvem vi er og hvad vi vil. Som ikke understøtter vores fremtidige vej. Vi har fået tildelt modet til fuldt ud at vise hvem vi er. Uden at forhandle, uden at gå på kompromis med noget som helst, som afviger fra vores inderste sandhed. Her skal man passe lidt på med den fuldmåne i Vægten den 19. april, den diplomatiske Vægt kan meget let slå sig til tåls for harmoniens skyld. Dont do it. Just dont do it. Please.

For april 2019 er også Store Skæbnemåned, selv om man kunne fristes til at kalde 2018-2020 for De Store Skæbneår. Pas på med at ende med ”ok det er måske ikke det rigtige forhold, det rigtige job, denne her situation jeg ønsker, men bliver jeg her kan jeg da i det mindste få afsluttet hele det her forvirrende noget for nu”. Det giver bagslag før eller senere og så har du spildt en masse tid og understøttende energier. Tro mig.For det her er også meget 3D. Den fysiske virkelighed på Jorden, der skal bygges op rent konkret efter at vi nu har gjort alt det ”højere”, det mere abstrakte eller mere spirituelle og tankemæssige arbejde. Om man er på 4D eller 5D-niveau eller hvad ved jeg, så har alle ihvertfald højnet deres vibrationer betragteligt hvorfor der med ret stor sandsynlighed er nogle virkeligheder i vores konkrete dagligdag, der må tilpasses dette.Ja, Merkur i Vædderen 2019 kommer med en stor dosis virkelighed og langt om længe klarhed, klar tale, overblik over den fremtidige vej. Den ægte vej.Det her er virkeligheden.Velkommen til.Louise

Kategorier