I Tyrens tegn, april-maj 2019. Legehuset.

Vi har jo kigget på det længe. Måske det meste af vores liv. Det legehus der. Planerne for at bygge det fedeste, det største, det smukkeste legehus i hele nabolaget.Som tiden gik fandt vi ud af, at det var mere sikkert at bygge mindre legehuse. Ikke nær så spændende, færre farver, ingen gad rigtigt lege her. Men så gjorde det ikke så meget, når det faldt sammen igen.

De senere år og ikke mindst siden Uranus gik i Tyrens tegn for nogle måneder siden, er vi begyndt at vågne igen. De elektriske impulser er blevet flere og de er taget til i styrke. Langsomt er vi atter begyndt at skæve til planerne for drømmelegehuset, som vi har forsøgt at ignorere så længe. Også selv om de lå lige der ved siden af os, så var de kun en drøm vi havde mens vi byggede på endnu et gråt og uinspirerende legehus.

Drej du bare hovedet helt og kig på de byggeplaner. Gå derover og tag hammeren i hånden. Også selv om det er med rystende ben og en hel sommerfuglekoloni i maven.Det er tid til at begynde at manifestere det, der har ulmet længe. Vi har visualiseret og i Vædderens sæson – kardinal ild – har vi samlet energien, samlet modet. Tyren er denne stemme, det er her vi kommunikerer ud til omverdenen. Vi kreerer et fysisk udtryk af alt det, vi har samlet.Og Tyrens sæson er et af de smukke tidspunkter på hele året. Det legehus kan sagtens bygges til duften af blomstrende roser og friskpresset juice. Tyren er et fast tegn, det holder sammen på sæsonen, holder sammen på ting. Gør strukturer stærke og mere solide. Men vi må gerne nyde livet imens i denne her mere sensuelle sæson.

Det må gerne gå langsomt med dit drømmelegehus. Tyren er slow, men bundsolid. Og vi skal måske heller ikke underkende de mange processer der sker internt i os, mens vi rent faktisk bygger vores drøm. Ser den blive til virkelighed lige foran os. Så spændende og så skræmmende på een gang.Det bliver stærkt. Smukt. Inspirerende. Farverigt. Solidt. Fyldt med kærlighed.Det bliver Byens Bedste Legehus.LouiseKategorier