Nøgletema frem til midten af maj 2019. Tro, håb og kærlighed.

Mars i Tvillingerne er i kvadrat til Neptun i Fiskene. I løbet af de kommende uger også eksakt over for Jupiter i Skytten, hvilket danner en udfordrende T-kvadrat. Hvis man altså ikke lige er blog-læser her på siden og derfor om lidt ved præcis hvordan man tackler sådan en gummiged.

Lad os se på puslespilsbrikkerne:

Mars er den planet, der vil have action. Det er vores handlekraft, temperament, seksualitet. Go for it, siger Mars. Mars er i Tvillingernes tegn frem til medio maj, hvor den skifter til Krebsen. Læs om Mars i Tvillingerne HER.

Neptun er multidimensionel virkelighed. Ingen grænser, ingen love, ingen regler. Neptun er i Fiskene 100 år og en madpakke endnu. Det er her vi drømmer en ny verden frem. Sådan en med medmenneskelighed og empati, du ved.

Jupiter er entusiasme, ekspansion, vækst. Gennembrud. Jupiter har været i Skytten siden november 2018 og bliver her til den går i Stenbukken den 3. december 2019. Læs om Jupiter i Skytten HER og om retrograd-perioden april-august 2019 HER. Er du Guldmedlem, kan du læse om hvad den specifikt betyder for dig HER.

Alle tre planeter befinder sig for tiden i bevægelige tegn, hvilket skaber ikke så lidt af et kalejdoskop og et puslespil, vi ikke helt kan forestille os resultatet af. Bevægeligheden består i en lettere crazy push-pull effect. Hele tiden frem og tilbage, jeg er inde, jeg er ude, jeg er inde, jeg er ude. Virkelighed eller drøm - virkelighed eller drøm?.Samtidig har vi her i slutningen af april de to store monstertrucks Saturn og Pluto, som er ved at skifte kurs, og her kan der komme rigtigt meget op. Læs om Saturn retrograd HER og Pluto retrograd HER.Der går lidt fransk manchet i den når der sker så meget foroven på een gang, for det strammer vores håndled hernede på jordkloden. Lidt hårdt. Saturn og Pluto på denne her måde er sgu heavy stuff, der kan være meget der kommer op. Gamle mønstre, frygt, behov, afhængigheder. Økonomisk, fysisk, følelsesmæssig sikkerhed. Jeg lover dig, at det her handler om at blive testet. Vi bliver testet på udholdenhed, ansvarsevne og ikke mindst passion. Hvor stærkt føler du egentlig for det her? Stærkt nok? Udfylder du virkelig de største sko, du kan? Er det frem for alt autentisk? Kan du mærke helt ind i knoglerne hvor meget du vil det her? Kan du handle på noget, du føler meget stærkt for, men ikke helt kan definere eller se udfaldet af?

Og så kommer sådan noget som ængstelighed op i kølvandet på det andet. Er jeg nu også gammel nok, ung nok, dygtig nok, klog nok, stærk nok? Tvivl, skyld og alt sådan noget mudrer forruden. Jeg fuckede det her op sidste gang, tør jeg overhovedet nærme mig det igen eller laver jeg også selvmål næste gang? Det kan være egne hæmninger, det kan være pålagt af omverdenen.

Uanset hvad, så er det pres i stor stil. Pres fra os selv, pres fra eksterne omstændigheder.

Heldigvis er det den slags pres som diamanter er lavet af.Og når vi så har denne her T-kvadrat med Mars-Neptun-Jupiter oveni frem til midten af maj, så kommer det med coping-strategierne op (læs i Pluto retrograd-indlægget). Hvem vinder – din ægte drøm eller eskapismen? Går du din fremtid i møde med oprejst pande eller stikker du af?

Det er en sensitiv periode. Neptun er meget, meget sensitiv.

Fordi Neptun hører til uden for vores fatteevne. Det er Fiskenes hus, det 12. hus. Det ubevidste, kan vi også kalde det. Har du gået med tanker om at udvikle din intuition og lære at stole på den, er dette et perfekt tidspunkt at tage et kursus eller hvad du er til. Måske sidde i naturen og høre intuitive beskeder derfra.

Jupiter hersker også over tro. Tiltro. Tyrkertro (må man stadig skrive det eller hedder det "anden-etnisk-tro-end-dansk"?). Tro på en selv, på at man kan det her. Tro på skæbnen, tiltro til de højere magter. Håb. Tro, håb og kærlighed (ok, den måtte jo komme en dag) er alt andet lige stærkere end det største skrækscenarie, egoet kan konstruere.

Og det her handler om det, der er uden for vores fysiske verden. Ud over det du kan se, høre, smage, lugte.Den der forbindelse – kald det spiritualitet, guddommelighed, intuition, mavefornemmelse..kald det lige hvad du vil – det er den vi nu har som livslinje. Tro og ikke mindst tillid til, at det hele nok skal lande præcis hvor det hører hjemme. Det puslespil skal nok gå op, det lover jeg dig.

Den optimale brug af aspekterne i denne periode er at hive drømmen ned på jorden. For alvor. Det er Mars-Neptun, når den er brugt bedst. Den bog, den film, den historie du vil fortælle. Den er måske ikke helt på plads endnu, men du ved bare inderst inde at det er det helt rigtige. Det helt, helt rigtige. Rigtighedsfølelsen er rorpinden.

Hvem ved, måske er det tid for din vision nu. Måske er det tid for dig at skrive den bog, starte den virksomhed, skabe den familie, lave den film, undervise på det kursus, måske er det ikke. Det ved du bedst selv.

Det er en tid for tro.

For håb.

For kærlighed.

Og for intuition. Følg den mavefornemmelse. Følg den.

Louise

Kategorier