Energivejrudsigt for maj 2019. Guldægget.

Maj måned er en af de smukkeste måneder på hele året. Ikke kun fordi naturen begynder at blomstre, men også fordi der er overflod og gaver til os i spandevis i denne måned. Virkeligt gyldne muligheder. Luksus. Kvalitet. Starten på noget nyt og stort.

Lag på lag af os skrælles af og efterhånden som vi er klar til næste level, så får vi nye muligheder. Dem, der kommer til overfladen i denne måned er af den solide slags, så det er om at gribe mens tid er.Muligheder i overflod er ikke så meget spørgsmålet, men snarere om vi er klar. Det kan være svært at stole på en åbenlys gylden mulighed, der skinner der lige foran en hvis man har smertefulder minder med sig fra tidligere. Opdager du kærligheden lige foran dig kan tilliden til, at det rent faktisk er ægte være forsvindende lille. Lyset er slukket som var man en herreløs hund, der er blevet misrøgtet, men nu er kommet til et kærligt, varmt og trygt hjem og til at begynde med ikke helt stoler på, at det er så godt som det ser ud til.

Der er intet der er rigtigt eller forkert, det giver sig selv. Vi har hver vores bagage, hver vores vej.

I denne jordlige sæson hvor den sanselige Tyr regerer, er held, karma og muligheder virkeligt af den solide slags og der kan ske mange gode ting i sådan en måned. Er du næsten klar eller vil du bruge de sidste dage af april på at samle mod til dig, så er der meget der vil være lige så godt og smukt og fantastisk som det ser ud til. Også i det lange løb.

I jordsæson kommer det, vi har manifesteret. Det kan gå ret stærkt og allerede være i gang da Tyrens sæson har været i gang siden den 20. april. Ens ”held” her kan også være, at man får det man rent faktisk har ønsket sig.  Og så ikke vil have det alligevel. Man opdager, at man egentlig kun ville have billedet i hovedet, ikke det fysiske resultat. Nogle gange skal man jo passe på, hvad man ønsker sig.

Det er dog stadig en god mulighed for at rydde vejen fremad, så man ikke hænger fast i den illusion. En god mulighed for at sige farvel, tage ansvar for det der var ens eget så der bliver plads til noget bedre uden at karma- og mønsternissen flytter med.

Jo mere der er ”ryddet”, desto bedre. Jo færre blokeringer i kroppen, mentalt, energimæssigt, desto bedre. Har man fået håndteret tab fra fortiden, barndommen, vrede mod forældrene og eksen etc. Er man overhovedet klar til at blive glad og lykkelig eller er der også en blokering der? Måske ved vi ikke engang hvad lykke er, måske vi tror det er som i de kendtes liv eller på Instagram. I så fald ser vi måske ikke de mange fantastiske muligheder, maj 2019 kan give os. Vi mennesker er nogle interessante væsner nogle gange.Maj måned er en total trumf-måned. Spar es rydder bordet. Det kan være flere små ting eller noget meget stort, sådan noget der bare udraderer alt andet i samme kategori. Som er så meget større og så meget vigtigere. Som vi måske har ventet på hele livet eller endda i mange liv.

Det er stort, fantastisk og så utroligt skræmmende. Og så utroligt heldigt for os, hvis vi er klar til det her og det er klart til os.

Så utroligt heldigt.

Louise

Kategorier