Black Moon Lillith i Fiskene fra maj 2019-januar 2020. Guddommelig sex.

(nå, så gad du pludselig godt læse et indlæg, hva?)

 

Vandmænd og alle Vandmandsplaceringer verden over og i dit fødselshoroskop kan nu glæde eller ærgre sig over, at Black Moon Lillith bevæger sig fra Vandmanden ind i Fiskenes tegn den 9. maj 2019 og bliver her helt frem til den 27. januar 2020.

Black Moon Lillith er et punkt alle bør kende i deres fødselshoroskop, hvis du spørger mig. Det er her et kæmpe potentiale for seksuel transformation og/eller kreativ udfoldelse ligger, men også her man oftest i sit liv er nødt til at gå i flyverskjul. Black Moon Lillith kan være særdeles destruktiv. Det er også rendyrket ondskab.

Black Moon Lillith er jo denne her kraftfulde feminine power-energi (åh nej, endnu en feminist, nu går jeg igen). Nej, slet ikke noget med feminisme at gøre, alle har Black Moon Lillith et sted i deres energi-aftryk. I Fiskene transitter hun det eller de områder, hvor du har Fiskene (på engelsk Pisces) i dit fødselshoroskop. Der, hvor du ikke har grænser eller har noget forvirring, men også drømme.I Fiskene er vi på det seksuelle plan mere ovre i noget tantra-noget. Eller enhver form for portal igennem til det guddommelige, til at komme ”hjem” (hvor vi  så end er når vi ikke er i inkarnation). Det kan også være illusioner omkring sex, altså drømme, begær, længsel, ikke-gengældt etc, altså noget der ikke bliver til noget i 3D-form. Hvis man har strukturer der gør, at man godt kan gøre det til guddommelig sex på fysisk plan, er vi til gengæld ude i helkrops-orgasmer og ekstase (af den ægte slags, læs evt Oshos ”from sex to superconsciousness” eller ”the art of ecstasy”). The mindblowing stuff.

”There shall be time no longer”, sagde Jesus (som vi jo ved selv var Fisk). Mon han har talt om orgasmen, hvor kun nuet findes. Det evige nu.Supergode bøger om emnet. Disse havde jeg med hjem fra Indien i 2009, men de kan downloades gratis som PDF HER.

Nåh, men Black Moon Lillith er jo ikke voldsomt populær inden for de religiøse kredse, her repræsenteres hun af den syndefulde Eva, der lokkede Adam og blabla og så blev hun smidt ud af Edens Have og blabla. En af de mange gode BFK-historier fra de gejstlige (BFK = Bange For Kvinder). Jeg har tidligere skrevet om BML i Vandmanden (2018-2019 ) HER og i Stenbukken (2017-2018) HER, der er hun beskrevet i detaljer. Ihvertfald var det helt grundlæggende det her med, at Eva nægtede at underlægge sig Adam og det er netop det, denne rebelske energi er – feminin seksuel energi, der er tabubelagt og rebelsk. Utroligt kraftfuld. Det er outsideren, det er den prostituerede, heksen, dæmonen og elskerinden. Hun minder os om, at der er en høj pris at betale for at træde uden for stregerne – hun er ekstremt magtfuld, men udenfor. Det bliver spændende at se hvilken kirke hun brænder af næste gang.

Er du ikke til at kanalisere dette igennem sex, kan det være igennem spiritualitet.

Jeg skriver et indlæg for Guldmedlemmer, her kan man læse om hvad det betyder når det transitter de enkelte områder hos dig. Helt generelt kan det siges, at Black Moon Lillith nu kommer på besøg i det område hvor du ikke har nogle tydelige grænser og det eneste du skal gøre er at lukke hende ind, så du ikke frastøder de her sårbare områder af dig selv. Pas også på med at bruge offerrollen til at manipulere andre med, det giver stort bagslag.Black Moon Lillith er vild, hun er kreativ, men også hævngerrig og ekstremt temperamentsfuld. Hun bør altid behandles med respekt og forsigtighed– du kan alligevel ikke tæmme hende.

Det er en fremragende transit til kreativ eller intuitiv udfoldelse, især hvis det har lidt mere kant, mørke, dybde. Skriver du erotiske historier, kan der virkeligt skabes noget af kvalitet her. Eller måske manuskripter til pornofilm. Det må være verdens letteste job, harhar ("åh nej, hr blikkenslager, De ringede jo på lige mens jeg tilfældigvis var i bad". "Ja, jeg skal lægge rør ind". SLUT på den films  ordudveksling harhar. Ok, nu går jeg i seng).

 

Den lavt-vibrerende transit af Black Moon Lillith i Fiskene kan give eller forstærke:
  • Stofmisbrug, alkoholisme, medicin-misbrug, mistro, man udspionerer andre og bryder løfter eller afslører hemmeligheder, leve i en drømme-verden fyldt med illusioner og ikke megen realitetssans, samt gennem sociale medier, online gaming, eskapisme gennem sex o.a.
 

Den højt-vibrerende transit af Black Moon Lillith i Fiskene kan give eller forstærke:
  • Naturlig ”afsløring” af hemmeligheder, altså klar tale, syn, hørelse og tankegang, intet er tabubelagt, alt kan fremkomme naturligt. På bevidsthedsplanet kan man nå helt nye højder med denne transit hvis man kan undgå det, Black Moon Lillith hader allermest, nemlig undertrykkelse og restriktion. Især seksuelt.
 

Louise

Kategorier