Merkur i Tyren, maj 2019. Money money money.

”In my dreams I have a plan, if I got me a wealthy man, I wouldn´t have to work at all, I´d fool around a have a ball”

Er det ok med jer, hvis vi lige omskriver ABBA´s ellers gode sang til

”In my daily life, I have a plan, it doesn´t include getting a wealthy man (eller WOman, hey det er 2019), my work would include fooling around and have a ball”

 

Ja, jeg ved ikke lige om det passer med takterne, men det er ihvertfald en mere nutidig tekst. Ihvertfald hvis man ønsker at bruge de kollektive energier optimalt.

Merkur går imorgen den 6. maj i Tyrens tegn efter en aggressiv og assertiv runde med en kampklar Vædder. Kollektivt og individuelt fokus i vores kommunikation, nyheder, tanker og samtaler bliver altså emner relateret til Tyren, som typisk er penge, værdier, skønhed, kærlighed.Hver gang vi frem til år 2026 overhovedet nævner noget med Tyren, så skal vi hele tiden huske at Uranus befinder sig her. Planeten for nytænkning, innovation, forandring. Der hvor du selv har Tyren i dit fødselshoroskop (samt aspekter hertil, men det bliver hurtigt teknisk) du kunne mærke, at der sker noget. Det bobler og syder under overfladen. Det er elektrisk. Det er nye veje, nye tider, men stadig meget, meget nyt. Vi er ikke rigtigt landet i den energi endnu.

Altså – med Merkur i Tyren så tæt på Uranus, som kan blive en vigtig transit i år – er der overraskende nyheder, det kan være lanceringer eller overraskelser der kommer som et lyn fra en klar himmel. Uranus hersker over kvantespring og fremtid, så vi ønsker måske at rykke meget hurtigt og det kan den stoiske tyr som regel slet ikke have med at gøre. Det er den laaaangssooommmmeeesteeee energi i universet, til gengæld bygger den solide ting.

Det er lidt push-pull, som I nok kan se. For ikke at sige meget. Det kommer vi til at opleve mange, mange gange i vore egne liv de næste 7 år. Det er ikke så lidt en tilpasningsevne at have at kunne ændre retning lynhurtigt og samtidig fortsætte fremad på en realistisk, rolig og praktisk måde i en ukendt retning.

”Omstillingsparathed” har været et 100-points-ord inden for bullshitbingo (slang typisk brugt i kommuner og konsulentvirksomheder) i snart mange år, også dengang jeg selv var corporate, men en Vandmandens Tidsalder der i den grad står og ånder os i ansigtet vil kræve, at vi kan rykke i kvantespring uden lange, tunge processer. Det er bl.a derfor tunge, hierarkiske systemer og strukturer bliver nedbrudt for at blive genopbygget påny i disse år med Saturn og Pluto i Stenbukken. Jeg ville blive svært overrasket hvis verdens største offentlige sektor, som vi har i Danmark også står om 10 år. Svært overrasket.Et udpluk fra min bogreol. Nogle af bøgerne er gamle, men principperne hersker stadig. I min erfaring er "gadedreng"-bøgerne dem, der virker bedst i praksis, f. eks Martin Thorborgs "Iværksætter til jeg dør" og McCormacks klassiske "What they dont teach you at Harvard Business School" (der er flere i serien). Den sorte bog er "Kloge kvinders guide til økonomisk frihed", men den er nok lidt outdated nu. Stadig gode teorier, dog. "Business icons who changed the world" er meget inspirerende. "4-timers arbejdsuge" købte jeg den dag den udkom på dansk i 2008. En uge senere havde jeg sagt mit job op som salgschef, solgt min lejlighed og var rejst til Indien. Resten er historie, som vi siger.

 

Er du en af os med ”fremtidshjerne” (jeg er selv mægtig når det kommer til at spotte fremtidstendenser), er det her din transit. Hvor du kan rykke i praksis. Som skrevet mange gange er det vanvittigt ikke at bruge de stærkeste energier, vi har i mange mange år til at bygge sin drøm her i 2019-2020. Man kan hurtigt komme til at stå tilbage som en dinosaur og se fremtiden blæse forbi en. Vandmandens tidsalder er eksponentiel vækst, det er altså en snebold der ekstremt hurtigt kan blive til en lavine. Det er all-in, 100% committed til processen og så skal du nok få succes. Det garanterer Saturn selv om det tager tiiiid.

På kollektivt plan håber jeg på flere ”ud med de onde, ind med de gode”-nyheder. Onde banker der får endnu et søm til ligkisten, og fælles- eller andelskasser (eller måske noget helt nyt) der stormer frem. Er du Guldmedlem, kan du læse min guide til bankskifte HER. Jeg skal lige skrive, at Uranus også er high-tech stuff, så hvadenten jeg kan scanne min iris og betale i supermarkedet eller vi er ude i kryptovaluta, så er vi i Jupiter retrograd frem til august, det er ikke verdens bedste tid for at investere i sådan noget medmindre man har styr på, hvad man laver.Jeg elsker business. Ikke fordi penge rigtigt interesserer mig, det har de aldrig gjort, det er business-delen jeg altid har brændt for (Stenbuk, ik). Jeg har både teoretisk og praktisk erfaring her, det er sgu noget jeg er virkeligt god til, hvis jeg selv skal sige det. Derfor tænker jeg også at køre lidt mere penge-tema under denne transit, for de fleste jeg taler med har nogle mentale mønstre omkring penge og økonomi, jeg kunne tænke mig at udfordre, og det er utroligt så stor en hæmsko det med økonomien kan være når det kommer til at følge sine drømme. Bevares, selvfølgelig skal vi være realistiske og selvfølgelig er økonomi et issue fordi det dybest set handler om overlevelsesinstinkt, men jeg tror at det ville være sundt for mange rent faktisk at ramme bunden for at se hvor meget godt der kan komme ud af det. Nød lærer nøgen kvinde at spinde og der er ikke mange nødstedte nøgne kvinder i et velfærdssamfund hvorfor det at være sulten nok til virkeligt at følge sin drøm skal ligge meget stærkt i en fødselshoroskop (hvis man f. eks har en større ”rolle” i sin tid her på jorden) hvis man ikke bare skal falde til patten. Det er sgu svært at skabe sult i paradis.

 Hvis du så får balanceret dit numeroskop er du garanteret et optimalt penge-flow når du er igennem den del af din proces, hvor eventuel karmisk læring her lå. Du er dog altid beskyttet undervejs. Et optimalt pengeflow med rent numerskop er en garanti, det skal din numerolog kunne give dig (!). Får du et navn, der giver 14/5 på navnelinjen, så gå derfra med det samme. Det er en skrøne, at 14/5 er et pengetal – det er et ”lufttal”, det er meget tørt og giver en økonomi der går op og ned (mest ned alt afhængig af resten af numeroskopet). Det gælder også for virksomhedsnumeroskoper.

Penge er energi ligesom alt muligt andet. Er man ikke til det gøre dette, er der masser af mere eller mindre (mest mindre) succesfulde selvmanifestationsprincipper på internetmarkedet. Som altid er det at nippe til bladene vs at tage fat om roden, men det kan også have sin berettigelse i en proces.

 

Det er også derfor jeg er lidt imod 23/5 i et numeroskop hvis det ikke er fuldt ud balanceret, for jeg har haft flere kunder der havde den både en og to gange (måske fra fødslen), og det eneste 23/5 så giver er apati. Dovenskab. Mjaa, det går jo ok, jeg kan jo ikke klage, men føler heller ikke rigtigt noget. Man er jo beskyttet, men lidt ligesom at ligge og blive holdt i live i en jernlunge. Der er ikke noget jeg brænder for (det kan være svært at mærke, hvis ens eget numeroskop blokerer for det her). Pro tip: har du været hos numerolog og fået balanceret dit numeroskop, men stadig ikke virkeligt brænder for noget eller kan manifestere det rent konkret, så er dit numeroskop antageligvis ikke rent.

Der er også noget, der hedder "millionær-syndrom". En, der har penge nok, men om muligt er endnu mere deprimeret end da han/hun var fattig for nu er der ikke længere incitament for at arbejde. Det handler ikke om penge, men om at have en passion at stå op til om morgenen.Ihvertfald. Det handler om penge. Money money money. Og romantik, kærlighed og værdier. Det er også store emner, men i samspil med de andre transitter på større plan, så er det altså penge og business der er tidens tand og her, du hurtigst kan få momentum hvad enten du selv er ved at bygge noget eller måske springer over i noget helt andet.

Merkur i Tyren er kort i år, den varer kun til den 21. maj hvor vi skifter til Merkur i Tvillingerne, men meget af det samme vil være temaerne frem til  den 4. juni.

Rockefeller

Kategorier