Tillykke og velkommen til Prince Light!

Argh, Meghan Markle, du har altså en skidt timing når det kommer til at annoncere de store begivenheder i dit liv, haha (læs om forlovelsen HER og annoncering af baby HER, og her skal vi huske at indskyde, at Louise ramte plet på både bryllupsdato og graviditet. Det var derfor jeg blev kåret som Årets Numerolog 2018, se prisoverrækkelsen HER). Nåh, men her fra et hæsblæsende kontor skal først og fremmest lyde et stort TILLYKKE med den sunde, nye prins og lad os så tage et hurtigt overblik over, hvem det er der er kommet til verden.

Stærkt, mand. En virkeligt stærk og smuk dag. Solen er i Tyrens kærlige og fredselskende tegn og for at det ikke skal være løgn, ser Prince også ud til at være født med Solen på ascendanten, så det er dobbelt op på kærlighed og stædighed. Jeg håber, at jeg har det korrekte fødselstidspunkt for Månen skifter lige der omkring, men det ser ud til at han er født med Månen i 0 grader af Tvillingerne (en 3-dobbelt Tyr er måske også liiiige forstokket nok, så kommer han jo aldrig nogle vegne). Jeg hælder mest  til Tvillinge-placeringen, ikke mindst på grund af den dobbelthed der naturligt ligger her og hans multietniske baggrund.Apropos dobbelthed, så er Mars i Tvillingerne over for Jupiter i Skytten og i kvadrat til Neptun i Fiskene. Det er ikke bare dobbelthed, det er også en udfordring der vil være stærk for ham, tror jeg. Andre aspekter i hans fødselshoroskop gør ham til en meget kunsterisk begavet og omsorgsfuld natur, det vil måske ikke gå så godt i spænd med de mange forventninger og normer, der vil være.

Hele 3 planeter på hjemmebane (Saturn i Stenbukken, Neptun i Fiskene og Jupiter i Skytten) gør ham meget autentisk i en eller anden forstand. Nordlig Måneknude i Krebsen er så utroligt smuk, gad vide om en meget karmisk placering med Saturn på den Sydlige Måneknude i konjunktion til nedbrydende Pluto kan præstere. Hans SM er også i konjunktion til hans MC hvilket indikerer, at hans (meget) offentlige liv vil være stærkt præget af karmisk gæld til afbetaling. Jeg tror vi kan regne med en dreng, der hurtigt må blive voksen, men det er vel aldrig let at være kongelig i det hele taget. Stærke forpligtelser og hans Sol i trigon til hans Saturn fortæller om naturlig respekt for autoritet og position.Ser vi på hans numerologiske højere selv (”energiaftryk”), ser det overordnet meget godt ud. En skøn og kærlig 6´er (svarer til hans Tyre- og Krebseplaceringer) der vil være særdeles god til at begå sig og socialisere omend det er på en måde, der er på andres præmisser (igen, det må man regne med som kongelig, men al den sikkerhed og militær-tilstedeværelse kan der måske komme palaver omkring).

Hans 5-tal i månedsvibration hænger godt sammen med karmisk beskyttede 14/5 og 23/5 (som jeg sjovt nok skrev om igår). Der er ligeledes en skøn pengetriade der ligger lidt skjult sammen med en utroligt charmerende position. Økonomisk er han beskyttet, der er helt sikkert optjent points fra tidligere, men det vidner også om en der kunne være afsindigt dygtig til at socialisere og kommunikere.  Hans Merkur i Tyren er i konjunktion til Uranus i Tyren og det er altså kvik og anderledes tankegang, han vil måske kunne trylle bevingede ord frem på stående fod eller noget i den stil. En fremragende taler kunne der også være tale om.

Hvorledes alt det her så vibrationsmæssigt vil udspille sig ved jeg ikke før jeg kender hans navn. De kongelige har det dog med at have så mange navne, at de er ”all over the place” vibrations-mæssigt, så det er ofte mere eller mindre omsonst at lægge numeroskoper her.

Ihvertfald ønsker jeg Prince Light et langt og lykkeligt liv, og endnu engang tillykke til de stolte forældre.

Louise

 

Kategorier